• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Crimson Desert

20260322134534-1.jpg

20260322155628-1.jpg

20260322171611-1.jpg

20260322172013-1.jpg

Najbitnija stvar u igri je nabavka hrane, ali kod vendora nema da se kupi puno sastojaka za kuvanje [koje daje najbolje healing rezultate]. Jela se mogu spamovati tokom bitaka, ali za dobra jela treba nabaviti dosta sastojaka. Ko nadje dobro mesto za grind mesa, spasio se. :D

Last edited:
Poslali su mi pogrešan ključ, za raspali PS5... čekam da zamene, taman da "završim" Marathon. Jer evo, već sam bio u Cryo Archive....

Izasao je prvi patch i u njemu je gomila dobrih izmena
  • Dodali su personal stash!
  • Vise keyboard shortcut-ova za PC igrace
  • Povecali su HP koji daju kuvana jela
  • Dodali su vise fast travel pointova po mapi [THANK GOD!]
  • Ucenje nekog skilla je sada brze i zahteva samo jedno gledanje [a ne dva, sto je odlicno za skilove koji bossovi nude]
  • Drva se brze seku
  • And much more!

Ovaj Crimson je valjda uzivancija samo gledati na slikama...kazu da su kontrole nesto najgore na svetu

Sve je stvar navike, kad sam počeo igrati Valhallu bilo mi je retardirano što su main hitovi na R1/R2, navikao na kocku jbg. Tu mi je trebalo sat-dva da se uhodam, poslije išlo glatko.

U Crimsonu mi je trebalo punih 20min, iako ponekad mahinalno skočim (kocka) kad treba da ošinem u vugla... Ali reći da je nešto najgore na svijetu - niđe veze.
Samo progresivno, napucavati "easy skills" i učiti, kasnije nema problema.

Iako izbjegavam retardirane (u većini slučajeva jesu) komentare, iskočilo mi par klipova o kontrolama i poređenju tekstura sa RDR2, nema veze s mozgom, igra je top za ova 4 sata što je peglam, za očekivati je malo čudnih situacija u ovoliko otvorenom svijetu, gdje možeš bukvalno sve, ali većih bagova nema, ove sitnice za koje se kače ju-tju-tok-eri ne utiču na gameplay i uživanje u igri.

Najsmješniji mi je bio lik koji je vadio situacije iz igre i komentarisao:"ako hoću ovo - igraću Skyrim, ako hoću ono - igraću Oblivion, ako hoću tamo nešto - igraću RDR2, ovo ima Witcher"... Da druže, ali igrati igru u kojoj imaš sve to + još mnogo toga je malo više za pohvalu nego za kritiku igre.

Od mene prvo preporuka da se manete ispraznih "reviewera", pa onda i preporuka da probate igru, samo za ova 4 sata igranja ne žalim 70Eur, pametnom dosta.

Sto se ovo zove desert? Ni na jednom screenshotu nisam video pustinju.

Auuu ova igra ima gomilu mana i problema i stvari koje mi se bas ne svidjaju, necu je cak ni skinuti, upravo obrisao torrent fajl, kakav krsh od igre, ali i delovalo mi je da ce tako ispasti... osim grafike ova igra nema apsolutno nista... ni patchevi je ne mogu spasiti...

Ali kao dokaz: review IGN-a...
Pa, sta fali IGN-u?
Nisu nahvalili neku igru jer su potplaceni, vec napljuvali...

Kad bi pogledao ceo video review, video bi da su veoma jasno naznacili koje probleme igra ima i vidi se da su te zamerke tacne...
Dosta vam se srozao kriterijum...

Pa, sta fali IGN-u?
Nisu nahvalili neku igru jer su potplaceni, vec napljuvali...

Kad bi pogledao ceo video review, video bi da su veoma jasno naznacili koje probleme igra ima i vidi se da su te zamerke tacne...
Dosta vam se srozao kriterijum...
S obzirom da si izrazit ljubitelj generativnog AIja moraces se navici na poluprizvode i srozati svoje kriterijume hitno :D

S obzirom da si izrazit ljubitelj generativnog AIja moraces se navici na poluprizvode i srozati svoje kriterijume hitno :D
Sva sreca imam dosta hitova na cekanju, pa ne moram da igram ove polu-proizvode...

Igra je ogromna, ali meni i poprilicno zanimljiva. Bas ima dobar akcioni smek, zilion sistema ali kada se igra lagano nije overwhelming.

Po meni, ovo je solidna zabava, pogotovo za one koji hoce da se izgube u jednoj velikoj igri [kao i mnogi sa AC naslovima].

Stavicu je u Bronzani folder, Mozda Nekad podfolder... za par godina mozda dobije sansu...

Back
Top Bottom