• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Crimson Desert

'On PS5 Pro, the recent upgrade to PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR) makes it possible for Crimson Desert to hit 4K resolutions at higher frame rates, and its raytracing capabilities make lighting effects more realistic and natural.'

HDDtynLXUAAT1Cl

HDDtxZjWgAEpnTV

CD_Performance%20MAC%20EN_V3.png

CD_Performance%20Ally%20EN_V3.png

Igra je 150gb na PS5, 100GB dolazi na disku a 48gb mora da se downloaduje. Posle toga moze da se igra offline.

PC igraci imaju pristup mnogo boljim denoiserima [RTX Ray Reconstrucion i AMD Ray Regeneration] koji bas drasticno unapredjuju izgled RT efekata.

EDIT-
VqlZQkZ.jpeg

ttoexP1.jpeg

8fc5DiP.jpeg

010zdLIXQaKtgyu5.jpg

Last edited:

6/10 kazu mix svega i svacega, nesto odlicno, a nesto katastrofalno...

Elem, pojavila se kod dilera, pa moze da proba ko hoce

Last edited:
Izgleda kao stvoreno za gold folder sto bi rkao krejzi :)
Toliko igara je izaslo a tako malo vremena imam za igranje da sam igrao u poslednje vreme samo unreal tournament 2004 (reizdanje)u lanu sa komsijom i malo online sa nekim poljskim konjima

Bas su uboli kolorit Zelde BOTW, kinda
Vredi probati bar zbog grafike...

Meni su kontrole OK za sada, ali vidi se u skill tree-u da se moze otkljucati milion dodatnih poteza. Da nisam otkljucao "Blind into Combo" potez, verovatno bi mi bilo dosta teze, ali za sada protivnici brzo padaju & I'm chugging along.

Drzim se glavne price uglavnom, jer ako krenem da radim side content necu nista drugo igrati ove godine. :D Bas ima jak "Witcher lite" wibe [muzika, vizuelni look ove prve zone, seljaci], ali bez RPG elemenata. Ovo je akciona igra sa dosta loot-a, nema izbora za pricanje, nema player uticaja na questove, ali i dalje ima nice flow. Za sad mi se bas svidja.

Btw RT osvetljenje bas kida u mnogim momentima, jako lepa igra.

Jedini minus mi je sto nema ugradjene opcije za controller button remapping, L3 pali onaj magic hand spell, i cesto mi se desi da ga slucajno upalim tokom bitaka.

Ovaj Crimson je valjda uzivancija samo gledati na slikama...kazu da su kontrole nesto najgore na svetu
Deluju da ce biti jebene kasnije kada se dobiju svi abilitiji umeju ovde na pocetku da budu problematicne al nista strasno makar za sad.

Back
Top Bottom