eeto sta on gleda...
Znaci uskoro su na nuliStudio head rece da su za 4 dana dostigli 3 miliona kopija, i da se nada da ce deonicarima uskoro javiti prodaju od 5 miliona.
I treba da im budu duplo manjeNemaju juznokoreanci plate kao Ameri, odokativno game dev plate su im duplo manje.
Bas ima dobrih poboljsanja.Ala rade sve u 16
![]()
[Updates] Patch Notes Version 1.01.00 | Crimson Desert
Fellow Greymanes,Here are the fixes and improvements that have been added this patch. Update Steam (PC) : Patch available nowSteam (Mac) : Patch available nowPlayStation : Patch available nowXbox : Patch available nowEpic Games Store : Patch available now : Patch available at a later time (in-pro...crimsondesert.pearlabyss.com
Igra ima Denuvo, i da hoces sada da je igras, prc.Medieval Breath of the Witcher’s Dogma: Redemption 2
Drago mi je da neko uziva u igri, izgleda da dosta ljudi nije igralo Zeldu...
Meni je i dalje zadnja na listi, dok mi dodje na red valjda ce je srediti i zakrpiti, pa joj sledi moj preki sud.

Znači ljudi koji su igrali BotW i/ili TotK apsolutno nema potrebe da igraju i Crimson Desert?Drago mi je da neko uziva u igri, izgleda da dosta ljudi nije igralo Zeldu...
Ne znam šta pokušavaš sa tim sporadičnim pljuckanjem po igri (a pritom je nisi ni probao) i izveštavanjem koja ti je po redu na listi za igranje. Ono, zabole nas.Neka, doci ce ona na game pass dok mi dodje na red...Igra ima Denuvo, i da hoces sada da je igras, prc.
Jedino ako hoces da se bakces sa hypervisor-om....
zato si je i stavio u bronzani, priznaj?![]()