• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Counter-Strike 2 i Counter-Strike serijal

Apex

Well-known member
Patron
Reaction score
4,711
S obzirom da će se uskoro desiti nezamislivo i svetlost dana će ugledati igra sa rednim brojem 2 u nazivu red je da imamo i temu za ovu legendardnu igru inicijalno nastalu kao Half Life mod 1999. godine. Verovatno su mnogi odavde barem probali ako ne i aktivno igrali igru početkom milenijuma a zamiljivo je da i danas ima dosta ljudi koji se tvrdo drže 1.6 verzije i neće ni da čuju ni za šta novije što je dodatna potvrda uticaja koji je igra imala.

Nakon verzija do 1.6 koje su žarile i palile po igraonicama serijal je malo izgubio pravac sa CS: Source da bi nakon toga CS: Global Offensive uspeo donekle da povrati staru slavu serijalu time što napucavanje bilo približnije 1.6 verziji, a sada 11 godina nakon toga a 24 godina nakon izlaska prve Counter Strike igre stiže nastavak.

S obzirom da zanimljivih priča o igri ima beskonačno i nemoguće ih je sve objediniti ostaviću ovde neke od meni najzanimljivijih stvari na koje sam naišao.

I za kraj otkriće da je detinjstvo mnogih bila laž :D

Last edited:
Vreme je da ponovo postanem pro CS igrač.

LETS GOoo!!!

csgo-lmao.gif

Ja sam odigrao samo par partija, nije mi se svidelo, njegov arkadni klon Combat Arms, mi je mnogo vise odgovarao za moj stil igranja.

Ja sam igrao CS 1.6 i voleo sam tu igru bas.Nisam bio los igrac a ni vrlo dobar moze se reci neka zlatna sredina.I dan danas za mene je CS serijal best FPS PVP igra mozda zbog nostalgije ili cega vec :)
Apsolutno isti slucaj kod mene. Imao sam nekih zlatnih momenata u karijeri ali generalno sam bio neki prosjek, ali bio sam opsjednut i bilo mi je ultra zabavno. Onda sam samo jedan dan odlucio da necu ici vise u igraonicu. Dosta kasnije GO mi je dobrano vratio ljubav za CS ali nema se ni vremena ni zivaca kao nekada. CS GO 2 cu sigurno igrati.

Vrtili se 1.5, 1.6 i BF1942 pocetkom dvehiljaditih, bila odlicna zabava posle skole...

A sad sam skontao da CS:GO uopste nisam ni video uzivo

Sve to i naravno COD2 ajoj.
CoD2 u MP-u sam igrao kratko, svega par puta i to od kuće preko net-a sa tadašnjim kolegom sa posla, jer smo bili u mogućnosti. :LOL: Stigo internet razumne brzine (ADSL) i u naše krajeve, davne 2005-e. :sneaky:
Vrtili se 1.5, 1.6 i BF1942 pocetkom dvehiljaditih, bila odlicna zabava posle skole...
Auu, kako sam mogao da zaboravim da navedem i BF1942. I on se igrao u to vreme samo tako.

Ja sam bio dobar u lokalnoj igraonici na assault mapi :D Iz tog perioda su mi najviše ostali u sećanju dueli na mostu na aztec mapi.
Global Offensive sam dosta igrao u periodu 2014-2016. Čak sam pratio i esports scenu. Većinu igrao solo, a to je baš lurija. Kad se ubode normalan tim bude super, ali ako nabasaš na Turke/Ruse/Ukrajince/Poljake onda je zlo i naopako.
Mada je meni bilo zanimljivije da se zajebavam sa Negevom i da imam kul skinove nego da se ozbiljno igra :)

Setio sam se da imam par snimaka sa nekog YT naloga.

I za kraj otkriće da je detinjstvo mnogih bila laž :D

Condition Zero je bio super. Bila je zanimljiva ona "kampanja" gde se ide po mapama i moraju raditi određeni zadaci, pa onda dobijaš poene i kupuješ bolje botove za svoj tim. A i neke 1.6 mape su bile malo grafički doterane.

Sećam se kada se tek pojavio CS prvo se igrao cs_assault najviše i još par hostage mapa. Posle su se igrale isključivo defuse mape.

Najjače mi i danas što dosta ljudi koje upoznam i poslovno ispostavi se da su bili ozbiljniji CS igrači ako iz nekog razloga krene priča u tom smeru. :D

Igrao od 1.1 ili 1.3 ne sećam se koja je prva verzija bila. Prvo sam pre nego što su bili botovi, onda pravio waypointove za botove, a onda u igraonici kada se popularizovalo kod nas.

1.5/6 smo igrali najviše, imali lokalni klan, igrali po nišu a jednom i kao republičku ligu. Pobeđivali par baš jakih timova, bilo je baš fun. To nam je bilo primarno, a pored toga Q3 MP i AoE i WC3.

Sa CS:GO sam ja prešao malo više pro da igram, prvo za neki naš internacionalni klan, a onda za britance. Igrali smo na jednom Ladderu i bili u top 3 timova. Good ol' times... Onda sam se preselio za BG i nisam imao ni komp ni internet, da igram više, na žalost....

CS:S, ne mogu da editujem, GO je izašao kasnije, Source sam igrao pro :D

Sećam se kada se tek pojavio CS prvo se igrao cs_assault najviše i još par hostage mapa. Posle su se igrale isključivo defuse mape.

Office i Italy, bar je tako bilo kod nas.
Čim sam pomislio na Italy ovo mi ne izlazi iz glave :D

Back
Top Bottom