S obzirom da će se uskoro desiti nezamislivo i svetlost dana će ugledati igra sa rednim brojem 2 u nazivu red je da imamo i temu za ovu legendardnu igru inicijalno nastalu kao Half Life mod 1999. godine. Verovatno su mnogi odavde barem probali ako ne i aktivno igrali igru početkom milenijuma a zamiljivo je da i danas ima dosta ljudi koji se tvrdo drže 1.6 verzije i neće ni da čuju ni za šta novije što je dodatna potvrda uticaja koji je igra imala.
Nakon verzija do 1.6 koje su žarile i palile po igraonicama serijal je malo izgubio pravac sa CS: Source da bi nakon toga CS: Global Offensive uspeo donekle da povrati staru slavu serijalu time što napucavanje bilo približnije 1.6 verziji, a sada 11 godina nakon toga a 24 godina nakon izlaska prve Counter Strike igre stiže nastavak.
S obzirom da zanimljivih priča o igri ima beskonačno i nemoguće ih je sve objediniti ostaviću ovde neke od meni najzanimljivijih stvari na koje sam naišao.
I za kraj otkriće da je detinjstvo mnogih bila laž
Nakon verzija do 1.6 koje su žarile i palile po igraonicama serijal je malo izgubio pravac sa CS: Source da bi nakon toga CS: Global Offensive uspeo donekle da povrati staru slavu serijalu time što napucavanje bilo približnije 1.6 verziji, a sada 11 godina nakon toga a 24 godina nakon izlaska prve Counter Strike igre stiže nastavak.
S obzirom da zanimljivih priča o igri ima beskonačno i nemoguće ih je sve objediniti ostaviću ovde neke od meni najzanimljivijih stvari na koje sam naišao.
I za kraj otkriće da je detinjstvo mnogih bila laž

Last edited:

Q3 (igrao sam neko vreme i Q2), UT, CS 1.6 (kao i verzije pre ove), a igrao se Rainbow Six: Rogue Spear.
Stigo internet razumne brzine (ADSL) i u naše krajeve, davne 2005-e.