• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Callisto Protocol

Meni se jednom desilo dok bijem zombija da me teleportuje malo dalje na mapi od njega, pretpostavljam to je zato što je deonica gde se sponuju iz zemlje.

U ovoj prostoriji se dešava baš čudna stvar. Ovo su Zombiji koji reaguju na bilo koji zvuk i sva 4 bi trebalo na udarac prvog da me napadnu.

Al evo ja odem udarim prvog pa ako se brzo vratim u ovu sobu iz koje dolazim on samo padne mrtav? Isto se dešava i sa sledećim a tek treći i četvrti su me napali ali pojedinačno. Uspelo je dva puta za redom a treći pu su sva četvorica oživeli i utrčali u sobu zamnom tako da jbg ne može da se koristi uvek sigurno al nije loš exploit hehe

Pokušao sam prvo da olupam njih šestoro samo stiskajući R2 kao kreten ZAMALO

Onda sam rešio da civilizovano pobegnem u ćošak i pucam dok nemam više SHELLS, OBRATITE PAŽNJU KAKO ME PLJUNUO

Last edited:
Pokušao sam prvo da olupam njih šestoro samo stiskajući R2 kao kreten ZAMALO

Onda sam rešio da civilizovano pobegnem u ćošak i pucam dok nemam više SHELLS, OBRATITE PAŽNJU KAKO ME PLJUNUO

Ne smam da gledam zbog spolera čoveče. Igra ima bagova na zalost. Atmosfera sabija jer sam napet kao struna. Konstantna neizvesnost i nelagodonost. To je ono cime se hranim.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Poklonite se lordu Chodexu :D
z druge je pao. Trcao okolo i rokao ga malo pistoljem malo shotgunom. Sto se tice onih waves enemysa pre njega, bilo mi je potrebno da ukapiram gde izlaze - istok, zapad, sever jug i samo ih lansiram gpr-om preko. Da dodam da smatram da su se devovi malo pogubili u ovoj poslednjoj trecini jer igra uopste ne menja tempo. Sve vreme je pun gas i bukvalno ti igra ne dozvoljava da dodjes do predaha. Tako se momci ne prave survivor horori. No, no… morate da se stavite u kozu igraca…jer posle isrpljujuce bos borbe obara se tempo, lagano istrazujes bez borbe uz neku atmosfericnu muzilku. Na predposlednjem sam.chapteru i kao sto rekoh u svaku area-u su protivnici i igra gubi pomalo na kvalitetu.
12fcb7c29ffe9df049be20dcd8a7f6ac11e50097_2_1035x582.jpeg

Doduse izlazi i Dead Space remake za 20ak dana lep pocetak godine.

Uh završio

Ova igra je kao da se development tim teleportovao iz 2000ih u sadašnjost, dobili su na raspolaganju modernu grafiku ali mnoge stvari po pitanju gejmpleja rešavaju kako znaju i umeju jer su im današnje igre nepoznanica.

Neshvatljiva je ovakva muka oko menjanja oružija u toku akcije, sejvova, čekpointa, izbegavanja udaraca ako nije striktno duel, municije nekad ima za izvoz a nekad je nema skoro uopšte, meele udarce mi nekad odbiju nekad ne, gravity rukavica bkv privlači šta stigne itd znači potpuni haos.

Takodje sve to bi čoveka trebalo da smiri sa vrhunskom atmosferom, mo cap glumcima i bogatim animacijama smrti.

Ovo je bkv Retro Naslov zamaskiran u AAA i postoje apsolutno sjajni trenuci gde to deluje da je stvarno tako ali onda ide nabod u glavu i povratak u realnost.

Priča i dijalozi su takodje iz nekog starijeg perioda video igara kad niko nije obraćao pažnju na dijaloge i dogadjaje u akcionim igrama po sistemu vidi ljudi govore sad u ovoj sceni vauu ko film. Samim tim i završnica je bedna ko neki direct to video horor, nešto vrisne na kraju a gledalac bude u fazonu haha kakva budalaština.

Uz sve ove probleme može ovo da se odigra na srednjoj težini i umereno da se uživa jer opet ambijent je dobar i krvoproliće je stvarno prva liga. Ovo su stvari koje prosto blistaju u početku ali je njihov sjaj sve slabiji kako igra odmiče kraju. Na Hard bi poludeo u više navrata i verovatno prekinuo prelaženje a hteo sam i sad kod zadnjeg bossa jer sam jedva imao municije da ga ubijem. Callisto je pre svega survivial horor sa odlukama develpoment tima pa tek onda sa igrom. Šteta jer je bilo ovde potencijala za klasik

Plašio sam se performansi igre na PS4 a ispade da ovo samo i treba igrati na PS4 jer ne vidim što bi se neko zajebavao sa ovakvim igrama na modernim konzolama i PC pa koliko god da blistaju.

6/10

evo zadnjeg bossa trebaće čodeksu na hard

Pa da za survivial horror kompletiste biće ok, kao što neko prelazi svaku souls-like igru bez razmišljanja.

Dakle nije potpuni raspad ali sve što ne valja je značajno degradiralo kvalitetne stvari u igri i uništilo mi kompletan utisak

EDIT : Sumnjam da ikoga ovo zanima al evo što se tiče PS4 Verzije, FPS pada i to ozbiljno. Dakle nije to nestabilnih 30, this is real. Medjutim nije mi to bio neki problem u borbama, takodje teksture znaju ponekad jako dugo da učitavaju ali najveći užas je apsolutno lodaing. E to je havarija i to traje dosta bogami pa je možda i glavni razlog za zaobilaženje ove verzije

Zavrsih igru konacno! Dosta mana ima igra pa da krenemo redom. Blokirala mi je jedno 5-6 puta. Nisam dobio maximun security achievment iako sam presao igru na najvecoj tezini. Video sam na internetu da su ljudi imali isti problem. Sa tim achievmentom bih bio na 23/26 i pojurio bih platinu, odnossno 1000/1000 na xboxu. E sada, dolazimo do krucijalnog problema. Igra nema new game+ mode gde mozes sa svim upgrade-ima i oruzjem odigrati ponovo igru rasterecenije. Rewording je skoro uzasan. Odes sporednim putem da istrazis mapu a tamo samo potrosis municiju i dobijes djoku! Resursi su jako ograniceni i morate jako pametno da ih trosite. Na reforge stanicama mozete upasti u zamku ukoliko resurse podelite na nekoliko adresa. Odnosno da budete u situaciji da pocinjete igru od pocetka jer cete biti preslabi. Dakle najvaznije je gruvati rukavicu i max dva oruzja. Nakon svake smrti igra promesa karte sa itemina, koji nisu na istim mestima gde su bili ranije. Odnosno uzeli ste u ormanu 5x hand gun ammo, a sledeci put na istom mestu su 12 poena itd. U drugoj polovini kvalitet igre opada zbog neuravnotezenog balansa horora i akcije. Biz obzira na sve bicu subjektivan i dati ocenu 8. Zato sto je dobra, teska, ima odlicnu atmosferu i treba svaki fan zanra da je odigra. Cekamo Dead Space uskoro.

Ovo cekam da padne na 10-15e max, mislim da nije vredna vise od toga... a Dead Space se uzima day 1. Po meni bolje i da su iskopirali DS 1/1 nego sto su usrali sve sa ovom combat mehanikom, nisam igrao ali sam se nagledao gameplay-a i opisa i jasno mi je sve sta su velike mane ove igre

odmah sam u prvom gameplay traileru video da su borbe i upravljanje veoma cudni, amaterski...

Back
Top Bottom