• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Callisto Protocol

Uh završio

Ova igra je kao da se development tim teleportovao iz 2000ih u sadašnjost, dobili su na raspolaganju modernu grafiku ali mnoge stvari po pitanju gejmpleja rešavaju kako znaju i umeju jer su im današnje igre nepoznanica.

Neshvatljiva je ovakva muka oko menjanja oružija u toku akcije, sejvova, čekpointa, izbegavanja udaraca ako nije striktno duel, municije nekad ima za izvoz a nekad je nema skoro uopšte, meele udarce mi nekad odbiju nekad ne, gravity rukavica bkv privlači šta stigne itd znači potpuni haos.

Takodje sve to bi čoveka trebalo da smiri sa vrhunskom atmosferom, mo cap glumcima i bogatim animacijama smrti.

Ovo je bkv Retro Naslov zamaskiran u AAA i postoje apsolutno sjajni trenuci gde to deluje da je stvarno tako ali onda ide nabod u glavu i povratak u realnost.

Priča i dijalozi su takodje iz nekog starijeg perioda video igara kad niko nije obraćao pažnju na dijaloge i dogadjaje u akcionim igrama po sistemu vidi ljudi govore sad u ovoj sceni vauu ko film. Samim tim i završnica je bedna ko neki direct to video horor, nešto vrisne na kraju a gledalac bude u fazonu haha kakva budalaština.

Uz sve ove probleme može ovo da se odigra na srednjoj težini i umereno da se uživa jer opet ambijent je dobar i krvoproliće je stvarno prva liga. Ovo su stvari koje prosto blistaju u početku ali je njihov sjaj sve slabiji kako igra odmiče kraju. Na Hard bi poludeo u više navrata i verovatno prekinuo prelaženje a hteo sam i sad kod zadnjeg bossa jer sam jedva imao municije da ga ubijem. Callisto je pre svega survivial horor sa odlukama develpoment tima pa tek onda sa igrom. Šteta jer je bilo ovde potencijala za klasik

Plašio sam se performansi igre na PS4 a ispade da ovo samo i treba igrati na PS4 jer ne vidim što bi se neko zajebavao sa ovakvim igrama na modernim konzolama i PC pa koliko god da blistaju.

6/10

evo zadnjeg bossa trebaće čodeksu na hard

Hteo sam da napišem neku moju mini recenziju, ali ovo je od reči do reči sve šta mislim o igri.

Igra me nije "kupila", tako da verovatno DLC neću ni igrati kada se pojavi.

Presao sam je kada je izasla i tada nije postojao new game+ da u njemu uzivam sa mukotrpno zaradjenim oruzjem, upgrade-ima i itemima. Mora ce znaci da padne jos jedan prelazak pa tek onda new game+

Postavicu glupo pitanje al ajd, el vredi ovo za $15, eno ga na xbox turkom sejlu :D Pratio sam sve reviews, svestan mana, el su nesto od toga ispeglali? CHodex mi vec hajpovao naslov :D

Postavicu glupo pitanje al ajd, el vredi ovo za $15, eno ga na xbox turkom sejlu :D Pratio sam sve reviews, svestan mana, el su nesto od toga ispeglali? CHodex mi vec hajpovao naslov :D
IMO, toliko vredi, sve preko toga ne baš. Odigrao sam je na PS5 čim se pojavila, uzeo nosilac nalog. Čim sam je završio, prodao je za soma dindži manje nego što sam je platio.

Odlicna igra, za ljubitelje zanra obaveza!

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Sta znate vi souls apex dota fanovi sta je kvalitetan horor. Preteska vam je igra al nemate muda da priznate

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Codi, presao sam je pre nego sto je izasla, pre patcheva koji su je olaksali

Nema sta tu da bude tesko kada te napada jedan po jedan neprijatelj i telegrafise ti svaki napad 3.5 meseca pre nego sto ga uradi.

U igri su jedino grafika i glasovna gluma dobre stvari

Ok i Sam Witwer

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
Codi, presao sam je pre nego sto je izasla, pre patcheva koji su je olaksalj

Nema sta tu da bude tesko kada te napada jedan po jedan neprijatelj i telegrafise ti svaki napad 3.5 meseca pre nego sto ga uradi.

U igri su jedino grafika i glasovna gluma dobre stvari

Ok i Sam Witwer

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oseca se velika frustracija u tvom glasu. Igra nema dovoljno resursa, pa neiskusnim igracima moze da se desi da na prvoj trecini nemaju cime da zaprete i ponovo krenu new game (cesce batale igru) jer su nesavesno potrosili to malo sto ima.

Nije frustracija, samo nezadovoljstvo combat mehanikom koja je jedna od gorih u poslednjih 10 godina. Kao i realni pogled na igru.

Znam Čodi, sećam se da si kukao da nemaš resursa, mora da naučiš da igraš igru, šteta što nisi igrao na dan izlaska, sve je bilo upola manje nego što ti dobijaš sada, i jer je tada bila horror igra, ne po pitanju ostalih stvari, nego po tome koliko je užasna borba. I tu ne mislim teška, već loša, ultra loša.

Pravi horor.

Nije frustracija, samo nezadovoljstvo combat mehanikom koja je jedna od gorih u poslednjih 10 godina. Kao i realni pogled na igru.

Znam Čodi, sećam se da si kukao da nemaš resursa, mora da naučiš da igraš igru, šteta što nisi igrao na dan izlaska, sve je bilo upola manje nego što ti dobijaš sada, i jer je tada bila horror igra, ne po pitanju ostalih stvari, nego po tome koliko je užasna borba. I tu ne mislim teška, već loša, ultra loša.

Pravi horor.

e moj ti, pa igrao sam igru u decembru. Sada igram ponovo da se prisetim jer hocu da kupim dlc koji izlazi za neki dan. Po meni je igra 👌 samo za sladokusce

Back
Top Bottom