• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Callisto Protocol

Posle kazu souls igre teske.

Souls igre su uvek fer i daju ti resurse i nacine da prevazidjes stvari.
Takodje te primoravaju da postanes dobar.

ali ko sto mi ti rece, da mozes "nesavesno da trosis" pa ostanes bez municije u RE, onda sta? new game?
To je neopisivi bedak. @Chodex
Ko bre to jos zeli? To mi deluje kao da se softlock-ujes.

ali ko sto mi ti rece, da mozes "nesavesno da trosis" pa ostanes bez municije u RE, onda sta? new game?

To je bila klarakteristika old skul horor survivor igara. Ako ne znas i ne ponasas se domacinski sa municijom skapiras da nemas ammo i ajmo new game pa ces sledeci put da vodis racuna

Ovde ti treba municija za dve stvari. Na liftu malo nakon početka, roboti, oni su pred kraj igre i Necromorphovi kada mutiraju da im pucaš u creva. I final boss.

Bukvalno celu igru praktično možeš preći sa šipkom nadograđenom na max.

Ovo je Wii igra upakovana u do jaja grafiku. Da imaš move kontrolere bilo bi retardirano prosto, ali praktično ta mehanika.

U milion slučajeva sam samo bacao necroe svuda oko mene na šiljke jer sam mislio da će mi nekada trebati municija. Final boss sere municiju kako se god okreneš. Bukvalno se spamuje oko tebe u određenim vremenskim intervalima. Svaka velika prostorija gde te "rushuju" neprijatelji je dizajnirana tako da sve možeš sa telekinezom da rešiš bez ispaljenog metka.

I ovo je sve pre patcha koji je fazon izašao 3-4 dana nakon igre koji je ubacio milion checkpointa i dodao još tonu municije, pogotovo u onoj deonici sa liftom kada padaju necroi na tebe.

Ovde ti treba municija za dve stvari. Na liftu malo nakon početka, roboti, oni su pred kraj igre i Necromorphovi kada mutiraju da im pucaš u creva. I final boss.

Bukvalno celu igru praktično možeš preći sa šipkom nadograđenom na max.

Ovo je Wii igra upakovana u do jaja grafiku. Da imaš move kontrolere bilo bi retardirano prosto, ali praktično ta mehanika.

U milion slučajeva sam samo bacao necroe svuda oko mene na šiljke jer sam mislio da će mi nekada trebati municija. Final boss sere municiju kako se god okreneš. Bukvalno se spamuje oko tebe u određenim vremenskim intervalima. Svaka velika prostorija gde te "rushuju" neprijatelji je dizajnirana tako da sve možeš sa telekinezom da rešiš bez ispaljenog metka.

I ovo je sve pre patcha koji je fazon izašao 3-4 dana nakon igre koji je ubacio milion checkpointa i dodao još tonu municije, pogotovo u onoj deonici sa liftom kada padaju necroi na tebe.

Uvek imas potrebu da minimiziras stvari. Kao prvo, sipka nije najbitnija, vec je to rukavica. Ne mozes ti tek tako da bacas necroe (da ubotrebim tvoj izraz) ako nemas nabudyenu rukavicu bar do pola. A da bi to uspeo treba da prodjes 2/3 igre jer je nadogradnja skupa a resursi jako ograniceni. Mozes da bacis jednog a na drugog si vec potrosio. Dakle, furas pistolj, njemu nabudzis capacitity i damege i eventualno isto to uradis za riot gun, ostalo te ne zanima sem rukavice. Ostala oruzja kuliras, to ce moci u second playu. Evo veceras sam odigrao Below chapter i Collony skoro ceo. Oba puta iz prve otkinuo two heded bosa iz prve. Naravno da igram na najvecoj tezini i spremam se za dlc koji ce otkriti kraj price.

Codi….

Od tetrisa pravis armored core.

Igra je toliko plitka da je mehanika dobra samo sladokuscima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Codi….

Od tetrisa pravis armored core.

Igra je toliko plitka da je mehanika dobra samo sladokuscima.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo ti pici Apex, a ostavi ovo velikim momcima i sladokuscima naravno..

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Juce mi bilo dosadno te sam upoređivao igru na ps5 (trial) i seriesX. Bogami bolje izgleda na xboxu. Nekako su ostrije boje, bolje senke i svetla.

Verovatno jer igra radi u višoj rezoluciji na Series X

Da, One X verzija je bila 4k, ne znam koliko ispod te rezolucije i upscaled, dok je PS4 Pro verzija bila sa ~50% nižim pixel countom.

Da, One X verzija je bila 4k, ne znam koliko ispod te rezolucije i upscaled, dok je PS4 Pro verzija bila sa ~50% nižim pixel countom.
Promasio si topik, nije rec o RDR2.

Juce mi bilo dosadno te sam upoređivao igru na ps5 (trial) i seriesX. Bogami bolje izgleda na xboxu. Nekako su ostrije boje, bolje senke i svetla.
Na launch-u je igra bolje izgledala na PS5, to je i DF tada zaključio poredeći obe verzije igre. Npr. na XSX što se tiče RT-a (u quality mode-u) radile su samo senke, ne i refleksije, dok je na PS5 radilo i jedno i drugo. Da li je to kroz pečeve kasnije ispravljeno ne znam, sumnjam.

Na launch-u je igra bolje izgledala na PS5, to je i DF tada zaključio poredeći obe verzije igre. Npr. na XSX što se tiče RT-a (u quality mode-u) radile su samo senke, ne i refleksije, dok je na PS5 radilo i jedno i drugo. Da li je to kroz pečeve kasnije ispravljeno ne znam, sumnjam.

Ja sam poredio samo performance mode. Cak sam zvao suprugu da je pitam gde bolje izgleda prebacujuci isti kadar sa jedne na drugu konzolu i kaze "ovo"(xsx)

Chackpoint je updatovan tako da sada mogu i kezualci da odugraju igru. Stres u prvoj verziji je bio za sladokusce.

Evo ja uzeo na turskom storu za $10 reko igra mi se neki horor i iskreno savrseno uzivam u igri. Mozda je malo uprosceno ili ljudi uvek uporedjuju sa Dead Space al veoma je fun i drzi me prica. Jedino sto definitivno vidim kao problem za ljude koji su platili $60 jeste da je mega kratka, posle 2 dana igranja ostala mi jos samo 2 chaptera.

Ako bi nesto popravilo igru to je da ili da ona sekcija kada bezis koz bazu kao zatvorenik u narandzhastoj uniformu bude kraci ili jednostavno su trebali da dodaju jos 3-4 chaptera kasnije jer realno tek kada dobijes onaj armor suit, em ti veci inventory, em dobijas novo oruzhje i za fazon 3-4 sata se zavrsi igra. Trebali su vise vremena da ti daju u tom armoru da mozes da eksperimentises sa vise oruzhja.

Upravo sam presao igru na ps5
Prelepa igra kao i grafika,igra je hmm nije dead space a nije ni resident evil,vise je akciono orjentisana,puzli skoro da ni nema osim neophodnih za dalji tok igre,presao sam na hard modu prvi put i mogu reci da sam se namucio kada sam kopao tunel na nekih pola igre i kod poslednjeg bosa koji se ubija u 4 faze ali kod poslednjeg bosa je bio problem sto se u ulasku u meni ne moze swicovati oruzije nego se mora sacekati animacija da on preklopi tj sastavi oruzije,levelovanje mi nekako nije bas jaca strana igre i kombat je onako zakrzlao ali je atmnosfera jedna od najboljih horor igara do sada koje sam igrao ako i ne najbolja sobzirom da sam cuo da igra i nije imala neki preterano veliki budzet,hteo bi da kupim dlc da ga odigram ali je problem sto imam pal cd (blurej ali sve igre igram na usa nalogu) tako da ne znam dal ce to uopste raditi tako ?
Cisto da final protokol predjem zbog konacnog kraja .
Igra 9/10 samo zbog nekih sitnih stvari kao sto su:opet da napomenem to sa oruzijem u meniju jako iritira kada nestane metkova od odredjenog oruzija da bi posle stavio u drugi slot drugo oruzije,kretanje je dosta tromo sto je po meni nepotrebno,jeste da je u space suitu posle prizon brejka ali nije u tenku jbt...
Nisanjenje mi se cini nekako nepreciznim bez obzira dal se uradi upgrade stabilizatora na oruziju i to da morate da stiskate svaki put trougao da bi rasporili les i da vam posle ubistva protivnika izbaci item mi je isto malo debilno ali to sam skontao da je kod vecine igara kao nove god of war igre sa energijom,nije da imate slot da dopunite posebno energiju kratosu nego zgazite energiju da bi je dopunili a ne udje u vas kao duse u starim igrama to mi je teska glupost u novijim igrama,ok za svaki cas auto sejv ovde to nije slucaj i to mi je za pohvalu ali opet neke sitnice su tu koje su mogle biti bolje implementirane kroz igru.
U svakom slucaju hoce biti nastavak ili se zavrsava na dlcu?

Plitka ko tiganj

Levo desno, udari, levo desno udari, levo desno pukni udari, levo desno udari.

Pinnacle of combat.
Ja nisam tako igrao,bukvalno samo kada nisam imao izbor...
Pendrek sam na kraju igre nabudzio a vise sam isao na onu foru da ih nabodem na siljke sa onom fors rukavicom i pucanje iz daljine u pocetku nema nesto municije posle nekih 2 sata je med i mleko :)

Back
Top Bottom