• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Boks

tyson se cereka, zna koliko je sati....malo ce da odsparinguju, oboje ce popiti par udaraca, na kraju ce biti draw, na konferenciji posle ce pusiti jedno drugom i za to malo posla zaradice milione.

Večeras je bio Jake Paul vs Tommy Fury meč. Zapravo nije bila loša borba ali eto prva borba protiv pravog boksera i izgubio je (očekivano) 😄

Elem bila je vec borba, pogledah malopre:

Pocelo je kao pravi shit show, dosta grljenja, ali se onda pretvorilo u prilicno dobru, zanimljivu i ko bi reko izjedancenu borbu...Tomi je dobio prve dve runde, Jake se probudio u trecoj, pa Tomi opet bolji u cetvrtoj, posle toga su malo ostali bez gasa, ali su i dalje jako udarali, Tomi ga je dobro nalazio sa jab-ovima i pametno boxovao, a Jake umeo nekoliko puta da ga udari svojim divljackim sirokim udarcima, ali generalno slazem se sa sudijama, bio je malo bolji Tomi bez sumnje... takodje im je u ugovoru vec stajalo da ce biti revansa samo ako Tomi pobedi, tako da ako ciljaju na trilogiju kao sto sam pretpostavio u proslom postu, vrlo je moguc takav scenario... uglavnom napredovao je Jake bez sumnje, malo pomalo, napreduje, a Tomi je odlican protivnik, ubedljivo najtezi kojeg je imao do sad...

...dobio je vise udaraca nego sto je trebao, ni on nije neki tip top bokser, trebalo mu je 3 runde da se opusti, 6 da shvati da mozda treba da baci aperkat....svakako 3 koplja iznad paula. btw komenatori cist cringe.

Tomi ga je izdominirao, Jake je dobio jednu, u vrh glave dve runde.
Pa nije, ne mozes reci da ga je Tomi izdominirao, osim ako iz nekog razloga mrzis Jake-a, treba biti realan i objektivan, siguran sam da ni sam Tomi nije ocekivao ovoliki izazov od Jake-a, moze se opusteno reci da je Jake bio bolji nego sto su mnogi to ocekivali i da je borba bila skoro pa i izjednacena, jeste Tomi bio bolji u borbi i nesumnjivo je bolji boxer, ali reci da ga je Tomi izdominirao je preterivanje i neistina, ako vec pises, pisi kako jeste, a ne ko sto neki pisu samo na osnovu toga sto mrze Jake-a "jer je jutjuber i ne treba da boxuje, jer je uvreda za box".
Decko trenira i napreduje i ima mesta za njega u boxu, to je valjda do sad dokazao i najvecim skepticima, a sad sto se tice njegovog karaktera, ni ja ga ne volim, ali to nema veze sa ovom pricom kako boxuje.

...dobio je vise udaraca nego sto je trebao, ni on nije neki tip top bokser, trebalo mu je 3 runde da se opusti, 6 da shvati da mozda treba da baci aperkat....svakako 3 koplja iznad paula. btw komenatori cist cringe.
Slazem se sa prvim delom posta, a sto se tice toga da je Tomi 3 koplja iznad Jake-a, ajde covece, znas li ti sta pises...

ahahahahahahah joj boze kakvo tovarenje 🤣 :LOL: 😅

potpuno se slazem sa covekom, Jack je sam bio previse cocky i izasao sa tom opkladom, cak je i jurio Tomija da pristane na nju, a opklada je glasila (ima gore na klipu sa konferencije koju sam okacio, na 20:40):

Ako Tomi pobedi, Jack mu placa duplo od onoga sto mu vec placa
a ako Jack pobedi, uzima sve sto mu placa

i rukovali se pred kamerama pred gomilom ljudi, e pa kad je Jack vec sam izmislio tu opkladu i jurio ga da prihvati i da se rukuju, e pa nek sad plati :D

Ma Jake, nego iz nekog razloga je meni uvek u glavi Jack, cesto se tako zajebem...

Back
Top Bottom