• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Boks

Jake Paul vs Nate Diaz - borba je bila u 10 rundi, pobedio je Jake Paul na poene ubedljivo, a takva je i bila cela borba... pocelo je jako dosadno, pa onda veoma zanimljivo u trecoj rundi, u petoj je Jake Paul poslao Diaza u knockdown, ali podigao se Diaz, a ostatak borbe je bio ok, nista posebno... sve ocekivano, Diaz puca od kondicije i sve vreme je isao ka Paulu, ali dzabe kad Diaz nema snage u udarcu, pa iako je uspevao da ga udara u vise navrata, nije uspeo nikakvu znacaju stetu da mu napravi, pa ni da ga poljulja... dok Jake ima snagu u udarcu, bio je tehnicki bolji i to je to...

Taktika Nate-a je bila da izmori Jake-a i da krene svim snagama u zadnjim rundama i najbolji je bio u 8-oj rundi, ali to nije bilo ni izbliza dovoljno...

Nista, nastavlja Jake Paul dominaciju nad UFC penzusima, a cim se bori protiv pravog boxera, kao sto je bio Tomy Fury, odma gubi... tako da mislim da je sledece za Jake-a dve stvari, ili da nadje neki konkretan izazov ako se vec ne bori protiv boxera ili da se ponovo bori protiv boxera, jer ovo je vec dosadilo, jasno je do sad da mu UFC penzusi ne mogu nista, tako da mora da digne lestvicu gore, inace ne verujem da ce ga vise pratiti...

F9kEJy8XcAAVD1S.png

Sta je bre ovo, kako je Fjuri pobedio... uzas, kako ocigledna kradja...

Bas mi je zao Nganua, bio je odlican, niko to nije ocekivao... Fjuri nije mogao uopste da ga probije, nista mu nije uradio, mislim da ga je cak i potcenio, pa se posle isfrustrirao kad je video da mu ne moze nista...

E dabogda im propo box sa ovakvim kradjama, mada svakako je vec propo... cak i u UFC-u mnogo manje kradu...

Back
Top Bottom