• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Boks

Nema nešto Džejka Paul-a da boxuje, ili ne može više da nađe protivnike ili je uvideo da je protiv Tajrona Vudlija neki njegov maximum, pa ne želi da traži teže protivnike, jer bi izgubio.

pre enku godinu su hteli da izbace rvanje...treba umestzo boksa da ubace esports
mislim smejurija...mada i te olimpijske igre su biznis, da ne zaradjuju pare ne bi ni postojale.

ja mislim da je boks stradao zbog potvrdjenih neregularnosti i haosa sa celnom organizacijom (aiba). nije ni u profesionalnom boksu bolja situacija, ali tu nema ko da komanduje, jer ne postoji glavno telo.
wba posle tacno 20 godina haosa (od hopkins - trinidad) sa vise sampionskih pojaseva radi na utvrdjivanju samo jednog sampiona po kategoriji (y) . konacno nesto pametno od najveceg djubreta od organizacije.
u japanu su odlozena dva velika meca pred novu godinu zbog zatvaranja granica za strane (uzrok je novi korona soj), ioka - ankahas i golovkin - murata. velika steta, jer su ovi mecevi jedva dogovoreni posle duzeg vremena, a i pred novu godinu je udarni termin za najbitnije dogadjaje u japanu.

i ljudi placaju da bi gledali ovo...komentatoru je muka sto je tu.

imao je dobar plan sa tomijem fjurijem, ali se izjalovio. pobedi tomija, pa namami hjuija fjurija da osveti burazera. ako bi pol to dobio, bio bi rangiran u top15 sto je uslov za izazivaca za titulu. onda bi mogao da pravi cirkus sa tajsonom za pravu titulu za velike pare. nisam fan i ne gledam njegove meceve, ali ovako bi najbrze dosao do borbe za titulu jos od leona spinksa. niko ipak nece brze od pita rademahera (u prvoj borbi). :)

najznacajnija borba ovog vikenda je bila beterbijev (#1) - braun (#5) u poluteskoj. braun voli glavom da razbija tudje glave i pusti im krv, sto mu je i ovog puta uspelo. beterbijev je mnogo iskrvario, ali je svejedno slomio protivnika polako dok se nije predao. artur je zadrzao neporazeni status uz sve pobede nokautom (prekidom).

u uzbekistanu je bitna eliminaciona borba prekinuta posle zvona sto je ogromna greska sudije. ceka se reakcija wba, ali najverovatnije ce biti ponistena borba (no contest) i naredjen revans. i soro i madrimov imaju razloga da revans odbiju za sada. najverovatnije ce dzermel carlo i brajan kastanjo ujediniti sve pojaseve u ovoj kategoriji u februaru i sigurno ce ovaj odbaciti zbog drugih borbi. tako bi madrimov i soro kasnije mogli da se bore za titulu, sto je mnogo bolje nego ovo sto trenutno dobijaju.

Baš glupost Jake-a što je ponovo boxovao protiv Woodley-a, umesto da je nastavio da diže lestvicu i nađe nekog atraktivnijeg protivnika... Verovatno nije uspeo da ugovori ništa bolje.

ugovorio je najlakseg i napoznatijeg protivnika kog je mogao... nije ovde poenta naci solidnog boksera koji ce ga ubiti.

Pa i ne treba, on nije boxer i ne treba sa boxerima da se bori, već upravo ovaj cross-play. Očekivao sam do sad da će dogurati do Conora, ali irac je još uvek povređen, a i ima toliko ponuda da ni on sam ne zna gde će pre, verovatno gde su najveće pare.

i conor bi ga ubio isto, izabrao je dva ostecena rvaca koji su poznati i sa kojima ima sanse.

Nisam siguran, mislim da se Jake previše potcenjuje iako je očigledno da ima talenat.

Fjuri vs Vajt - nisam ni znao da je trebala da bude borba, slucajno prebacio Arenu 2 i ono taman pocetak borbe.
Fjuri je osetno smrsao, noge su mu tanke, izgleda ko neka karikatura, ali zato je i brzi.
Prilicno oprezna borba, Fjuri se povlacio sve vreme i iz distance udarao, bio je bolji i sve tako do kraja 6-te runde kad je veoma brzim aperkatom onesvestio Vajta i gurnuo ga na pod, valjda da ne padne na njega.
Ustao je Vajt, ali se teturao, tako da je sudija pokazao da je borba gotova.
Iznenadio sam se kad sam cuo da je ovo bila oprostajna borba Fjurija, znaci nikad necemo dobiti duel sa Dzosuom ili sa Usyk-om, mada ko zna, posle ovog dobrog nastupa, mozda i odlozi penziju, siguran sam da nije gadljiv na pravi iznos novca.

Back
Top Bottom