Ubisoft Plans New Assassin’s Creed Game to Help Fill Its Schedule
Ubisoft Entertainment SA has turned an Assassin’s Creed expansion into a stand-alone game to help fill out its thin release schedule, according to people familiar with the project.

Svaka ti cast kako mozes jedan za drugim da igras AC igre. Ja sam zavrsio Valhalu prosle godine i zgadila mi se igra. Nisam mogao posle ni dlc Ragnarok. Evo imam AC igre na ps+ i gamepass ali ne pada mi na pamet. Mozda sledece godine kada izadje nova igra..Ovih dana sam na AC binge-u, pošto hoću da iskoristim onih mesec dana besplatne Ubisoft+ pretplate. Prešao sam Origins, koji mi je generalno bio ok, najviše zbog egipatskog settinga i kako je sve fantastično dizajnirano. Ipak, igru su kočili nakalemljeni rpg elementi, jednolični side questovi, nebalansirana borba i još gomila nekih sitnih stvari koje same po sebi nisu toliko strašne, ali nagomilju se i kvare imerziju.
Prešao sam sada na Valhalu i mogu reći da ovo deluje dosta bolje za sad. Setting mi nije toliko zanimljiv, ali je borba bolja, side questovi manje smaraju i vrlo mi je dobrodošla opcija da donekle isključim upitnike (ovde tačke) na mapi. Videćemo za dalje.
Svaka ti cast kako mozes jedan za drugim da igras AC igre. Ja sam zavrsio Valhalu prosle godine i zgadila mi se igra. Nisam mogao posle ni dlc Ragnarok. Evo imam AC igre na ps+ i gamepass ali ne pada mi na pamet. Mozda sledece godine kada izadje nova igra..
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Zdravke, a Odiseja?
Pomaže što su side questovi, za razliku od Originsa, kraći i raznovrsniji.
Teska je to zaraza, ja kad sam prelazio Origins i Odiseju, morao sam da zavrsim sve questove, sve aktivnosti koja igra nudi.Ova igra je ogromna, biće ozbiljna trka sa vremenom da je završim pre nego što istekne Ubisoft+ do kraja nedelje. Ali priznaću da ipak radim i neke sporedne stvari, jbg, ako je usput, jače je od menePomaže što su side questovi, za razliku od Originsa, kraći i raznovrsniji.