• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Assassin's Creed Valhalla

"For the first time in the Assassin's Creed brand, the game passed $1 billion dollar consumer revenue and it did that during the December month. It's something new for a franchise like Assassin's [Creed] to reach that kind of revenue,"

Moraju da najave novu igru sa Basimom, sto je navodno prvobitno bilo planirano kao DLC za Valhallu.
Kazu manja igra, vise kao klasicni AC, radnja nesto pre Valhalle, desava se u Bagdadu.

Znaci nece biti 200+ sati umobolnog grindovanja. (y)

Moša & mehčina. Ceka se septembar onda:

estjdq.jpg

Ovih dana sam na AC binge-u, pošto hoću da iskoristim onih mesec dana besplatne Ubisoft+ pretplate. Prešao sam Origins, koji mi je generalno bio ok, najviše zbog egipatskog settinga i kako je sve fantastično dizajnirano. Ipak, igru su kočili nakalemljeni rpg elementi, jednolični side questovi, nebalansirana borba i još gomila nekih sitnih stvari koje same po sebi nisu toliko strašne, ali nagomilju se i kvare imerziju.

Prešao sam sada na Valhalu i mogu reći da ovo deluje dosta bolje za sad. Setting mi nije toliko zanimljiv, ali je borba bolja, side questovi manje smaraju i vrlo mi je dobrodošla opcija da donekle isključim upitnike (ovde tačke) na mapi. Videćemo za dalje.

Last edited:
Ovih dana sam na AC binge-u, pošto hoću da iskoristim onih mesec dana besplatne Ubisoft+ pretplate. Prešao sam Origins, koji mi je generalno bio ok, najviše zbog egipatskog settinga i kako je sve fantastično dizajnirano. Ipak, igru su kočili nakalemljeni rpg elementi, jednolični side questovi, nebalansirana borba i još gomila nekih sitnih stvari koje same po sebi nisu toliko strašne, ali nagomilju se i kvare imerziju.

Prešao sam sada na Valhalu i mogu reći da ovo deluje dosta bolje za sad. Setting mi nije toliko zanimljiv, ali je borba bolja, side questovi manje smaraju i vrlo mi je dobrodošla opcija da donekle isključim upitnike (ovde tačke) na mapi. Videćemo za dalje.
Svaka ti cast kako mozes jedan za drugim da igras AC igre. Ja sam zavrsio Valhalu prosle godine i zgadila mi se igra. Nisam mogao posle ni dlc Ragnarok. Evo imam AC igre na ps+ i gamepass ali ne pada mi na pamet. Mozda sledece godine kada izadje nova igra..

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Svaka ti cast kako mozes jedan za drugim da igras AC igre. Ja sam zavrsio Valhalu prosle godine i zgadila mi se igra. Nisam mogao posle ni dlc Ragnarok. Evo imam AC igre na ps+ i gamepass ali ne pada mi na pamet. Mozda sledece godine kada izadje nova igra..

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Verovatno zato što ih nisam igrao godinama 😄 A i ne švrljam mnogo po mapi, radim main questove, a ostalo ako je usput.

Zdravke, a Odiseja?

Odiseja je na gamepassu tako da imam fore još dva meseca, a Ubi+ mi ističe za oko dve nedelje, pa da iskoristim.

Ova igra je ogromna, biće ozbiljna trka sa vremenom da je završim pre nego što istekne Ubisoft+ do kraja nedelje. Ali priznaću da ipak radim i neke sporedne stvari, jbg, ako je usput, jače je od mene 😅 Pomaže što su side questovi, za razliku od Originsa, kraći i raznovrsniji.

Neću Odiseju skoro. Gamepass verzija ne sadrži DLC-ove, a čujem da je to bukvalno pravi kraj, tako da mi se ne igra "nezavršena" igra.

Ova igra je ogromna, biće ozbiljna trka sa vremenom da je završim pre nego što istekne Ubisoft+ do kraja nedelje. Ali priznaću da ipak radim i neke sporedne stvari, jbg, ako je usput, jače je od mene 😅 Pomaže što su side questovi, za razliku od Originsa, kraći i raznovrsniji.
Teska je to zaraza, ja kad sam prelazio Origins i Odiseju, morao sam da zavrsim sve questove, sve aktivnosti koja igra nudi.

Prešao sam Valhallu sa 90 i kusur procentom, Wrath of The Druids, Siege of Paris i Isle of Skye dlc-ove. Kada na to dodam i AC Origins sa obe ekspanzije, ovo je verovatno bio najefikasnije iskorišćen trial period ikada :LOL:
Nadam se da me neće mrzeti da napišem nešto više, ali ovako ukratko mogu da kažem da ako ste, kao ja, pauzirali sa serijalom (poslednji koji sam prešao je Black Flag i igrao sam nešto malo Unity), Valhala bi mogla prijatno da vas iznenadi. Definitivno ima bloata i sam main quest je mogao biti kraći, ali ima i kvaliteta, i na kraju, impresivno mi je što uopšte postoji ovako sumanuto velika igra.

Inače, baš danas, gospodin Carpenter kaže sledeće:

"I did like Valhalla, that was pretty damn good... And there was Assassin’s Creed: Origins, I wasn’t as fond of that game, because it just … It seemed repetitive."

Sa čim uglavnom mogu da se složim :D

THE LAST CHAPTER​

On December 6, we will be releasing our final content update for Assassin’s Creed Valhalla, wrapping up two amazing years of post-launch support. Title Update 1.6.2 will include some exciting new content for the game, including The Last Chapter, a touching and intimate conclusion to Eivor’s saga.

This epilogue will tie up some of the storylines developed throughout the game and offer closure to your time among the Raven Clan.

[ACV] News - End of Post Launch Blog Post - THE LAST CHAPTER

To access The Last Chapter when it releases on December 6, you’ll need to complete the following key parts of the game:

• Complete the main storyline by pledging to all territories of England
  • Complete the mythical story arcs of Asgard and Jotunheim
  • Upgrade your settlement to level 5 and construct the Jomsviking barracks
  • Kill all targets of the Order of the Ancients and unveil its leader

Back
Top Bottom