• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Assassin's Creed Mirage

Nisam neki fan AC serijala, odigrao sam samo dve igre do kraja, pa me je zanimalo koliko je serijal napredovao od tada.

Prvih 5-6 sati (sto je skoro polovina igre) mi je bilo zabavno. Bagdad je odlicno uradjen i bilo je bas zanimljivo istrazivati grad. Meni su AC igre uvek bile kao virtualni, istorijski turizam i ne postoji nista slicno na trzistu. Svidelo mi se i sto je akcenat opet na stealthu.
Sa druge strane, iako je gameplay loop i dalje interesantan, igru je potrebno unaprediti na skoro svakom polju.
Borbeni sistem je prilicno jednolican, AI protivnika je kriminalno los, animation blending je i dalje zastareo, parkour je i dalje problematican (lik se previse lepi za povrsine), a i prica dosta trpi zbog toga sto je misije moguce igrati bilo kojim redom. Nije me preterano zanimalo sta se dogadja, jer sam imao osecaj da sam nesto slicno vec igrao. Izuzetak je kraj koji je zaista zanimljiv i ko zna, mozda cu ipak jednom odigrati i Valhalu.

Igra izgleda prilicno dobro kada se ugasi CA, jedino sto je HDR bas lose odradjen. Tokom dana treba igrati sa DTM, nocu sa HGIG.
Zahtevnost je korektna i iako se stanovnici Badgada ponasaju kao zombiji, iznenadilo me je sto igra dobro radi sa toliko velikim brojem npceva.

Nisam hteo da pisem dok ne zavrsim igru, sad me je Bojan inspirisao, a svakako sumnjam da ce mi se utisci popraviti do kraja.

Ovo je za mene savrsena podcast igra. Saznaj gde ti je marker za misiju, idi tamo, prisunjaj se, odradi, vrati se. Rinse and repeat. Niti me zanima prica, niti su mi likovi dopadljivi, igram samo da bih se zabavio eliminisuci neprijatelje u stealthu.

Sve ostalo mi je meh:

Traversal mi je i dalje clunky i nije tecan, previse puta Basim skoci gde nisam zeleo i zakucava se u zid, a opet kada imam neku cistu putanju skakanja onda je to jako lepo na oko.

Borba je presmesna, makar za sada, ali sa heavy neprijateljima je dodge iza ledja, udarac i tako u krug. Sa obicnim neprijateljima je parry, udarac i tako u krug. Najsmesnije mi je sto stoji grupa neprijatelja pored plasta sena, ja udjem u njega, zvizdim i dolaze mi jedan po jedan koje eliminisem pred ostalima, ali vreme da oni "provale" sta se desava je duze od animacije ubijanja neprijatelja uvlacivsi ga u seno.

Pricu sam vec pomenuo. Nemam pojma sta se desava niti me je igra ikako zainteresovala da ulozim sebe u nju - imas misticne figure koje treba pobiti i to je to.

I dalje se osecam superiorno naspram svakog neprijatelja da nemam potrebu za bilo kojim upgradeom koji mi igra nudi.

Odigracu do kraja jer mi nije losa da bih je odmah izbrisao, ali mi nije ni dobra da se raspametim. Samo OK AC naslov

zavrsih igru. misljenje je ostalo isto. ako mene pitate, ova igra moze komotno da se preskoci.

kraj je... zanimljiv. nista vise od toga. bas je klise zavrsnica sa sve finalnim govorom protagoniste koji moze da se primeni u bilo kom scenariju ikad, cak ni tezina nije malo veca na kraju da bi KAO iskoristio sve sto si naucio do sada, tako da sam znao, odgledao bih poslednjih 20min na yt i efekat i znanje o igri bi bilo isto.

nisam hteo da je prekidam na pola kada sam skontao da se razilazim sa ovom igrom, ali eto, izgurah je do kraja.

6/10 od mene. moze da se odigra ako nemate sta drugo (lol) a i ne mora. nista necete ni dobiti ni izgubiti

Back
Top Bottom