• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Assassin's Creed Mirage

Zadovoljan sam ako bude na nivou Rogue-a.

Zivo me interesuje kako ce neke stvari nadovezati na neka desavanja iz Valhale. Ako bude malo iznad mojih ocekivanja, btw nisam nesto odusevljen, necu sigurno da cekam da otkrijem nove fragmente u Basimovoj prici.

Drago mi je sto igra nije ni priblizno dugacka ko Valhala, jer bi se ponovo desilo inflacija u satima, pa bih sa nekih 145 skocio na 170. Nisam spreman za to.

Mislim da se nece puno nadovezati na desavanja u Valhalli. Jednostavno, samo origin prica o liku koji je postao bitan za serijal.

Osim ako recimo ne odrade time skip, pred kraj igre.

were-back-baby-d725a8152a.jpg

Bezvezna mi ova mogucnost kad obelezi nekoliko protivnika i bukvalno se teleportuje do njih da ih ubije.

To kao ono govno koje su ubacili u SC conviction, kad markiras i samo kliknes. Sranje.

Bezvezna mi ova mogucnost kad obelezi nekoliko protivnika i bukvalno se teleportuje do njih da ih ubije.

Jbg ovo nije istorijska igra nego igra u kojoj ti ideš kroz simulaciju.

Igra u kojoj se glavni lik igra u igri.

Iako nisu old school SC fazon (koji naravno više gotivim) meni su baš kul igre (Conviction i Blacklist) kao akcione šunjalice. Skoro sam ih ponovo obrnuo na Xbox-u i mogu reći da su zabavne i dalje. Skroz igrive.

Tu igru nisam nikad zavrsio, bukvalno nemas osecaj da igras SC.

Ako si pratio priču, onda znaš zbog čega Sama boli kurac da bude stealth u toj igri.

Isto tako, skontaš trenutak kada doživi nervni slom :)

Inače, taj trenutak je jedna od najbolih scena u franšizi. Ja sam baš bio uvek emotivno investiran u Spliter Cell i malo me udarila euforija kada je krenuo u pokolj u tom delu igre.

A znam, al mi je nekako uvek bio osecaj da igram sasvim obicnu akcionu igru. Nije mi ostala u secanju ni po cemu.

Jbg, lik je puko, krenuo u Taken fazonu. Sumnjam da bi bilo ko išao sistematski da čisti teroriste kada sazna ko mu je ubio ćerku. Čak u par navrata Sama boli kurac za greater good u toj igri nego fura svoje i ignoriše sve.

Lik ide i kolje jbg, opravdano. Comviction je baš boiling point Semovog lika, šta sve može da se desi čoveku koji je toliko zen u svakom trenutku kada mu neko oduzme život u svakom smislu.

Po naraciji, toku priče, kanona i izvedbi, Conviction je više Splinter Cell od Blacklista, koji je do jaja stealth igra u kojoj i ne mora da bude Sam Fisher jer po svemu ispada iz svih mogućih okvira šta je Sam stvarno bio i postao.

Trebali su da završe franšizu sa Conviction igrom, jer ima do jaja kraj i zaključak svega, a ne da ubace Blacklist samo da bi uzeli još više para. Ovako je sve nedorečeno i debilno i sada dobijamo Remake keca nakon masakriranja Samovog lika u svakom smislu u Blacklistu.

Back
Top Bottom