• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Asian Cinema

odgovara svakako. gledace se kad bude zavrsena serija. hvala obojici na preporuci.

Puca sve jedino ne znam šta je One Cut of the Dead i Tag. Al ono baš lista Japanski Horor Essentials. Šta god odavde da se odabere nema greške. Mada Variraju Stilovi pa kao nije sve za svakoga al to je i fora zato mi se i svidja lista.

Kwaidan, Onibaba i Perfect Blue su mi medju najboljim filmovima ikada lagano

Mocni Audition, koliko jezivih momenata ima, prevrne se stomak, plus ako je tacna ona trivia vezana za jednu scenu......

Last edited:
Puca sve jedino ne znam šta je One Cut of the Dead i Tag. Al ono baš lista Japanski Horor Essentials. Šta god odavde da se odabere nema greške. Mada Variraju Stilovi pa kao nije sve za svakoga al to je i fora zato mi se i svidja lista.

Kwaidan, Onibaba i Perfect Blue su mi medju najboljim filmovima ikada lagano
gledao sam tag. brutalan je kao i raniji filmovi sonoa. kod njega prosto lebdi bolest u vazduhu :] . doduse slabiji je u odnosu na noriko's dinner table, suicide club i cold fish. tu ide bolest full power. doduse oni mi nisu horori kao ni perfect blue. overite i druge filmove prerano preminulog satosija kona. tag i why don't you play in hell su makar malo i smesni. kad vec pominjem filmove o snimanju filmova/igara, mozda bi se nekom svideo belgijski man bites dog. mada on je poznat i verovatno su ga pogledali svi koji su hteli.

Kad su korejski filmovi ne videh da je neko spomenuo ova dva koja su mi isto odlična

Ovaj je na osnovu istinitog događaja

gledao oba i preporucivao na ranijem forumu. odlicni su. prvi je bongov. enough said. drugi je mnogo tuzan. kraj ce verovatno razocarati amerikanizovanu publiku.

Gledao sam od Sonoa Suisajd Klab sa velikim zakašnje jem iako sam ga video još tad u Šokkoridoru. Ne svidja mi se to i jedva sam izdržao pa zato ne znam ostale njegove radove.

Perfect Blue je više neki psiho triler i jako uznemirujuć film za svoje vreme pa su ga stavili tu zbog renomea kapiram. Ja bi ovako na blic dodao i Gozu od Takaši Mikea to mi je nešto najomiljenije Japansko hahaha kao i Ichi d Killer mada isto kao ajde nije Horor ali nije baš bilo ni lagano gledati ga tad

Pogledao A Tale of Two Sisters. Steta sto je u svojih prvih sat i nesto sporiji nego sto je potrebno, malo me je ubio taj tempo filma i pokvario utisak. Ostalo je sve na mestu (eventualno jedna stvar vezana za macehu mi je malo cudna, ali nije toliko bitno). Azijati znaju ove stvari da odrade bas kako treba i da te najeze samom atmosferom.

Last edited:
Pogledao Confessions. Jedino mi je malcice smetao sporiji uvod (treba 15ak minuta da film "krene"), preterano koriscenje slow motiona (ima ga bas dosta) i jedan delic sto se price tice, ali nista strasno. Odlican triler.

8.5/10

279427761_304950811806598_438493012169326833_n.png

Back
Top Bottom