Uplašio sam se u jednom trenutku da ne uđe u teritoriju k-drame, ali su to za sada izbegli, sem povremene glupe pop muzike.
Jel bar korejski pop?![]()
gledao sam tag. brutalan je kao i raniji filmovi sonoa. kod njega prosto lebdi bolest u vazduhu :] . doduse slabiji je u odnosu na noriko's dinner table, suicide club i cold fish. tu ide bolest full power. doduse oni mi nisu horori kao ni perfect blue. overite i druge filmove prerano preminulog satosija kona. tag i why don't you play in hell su makar malo i smesni. kad vec pominjem filmove o snimanju filmova/igara, mozda bi se nekom svideo belgijski man bites dog. mada on je poznat i verovatno su ga pogledali svi koji su hteli.Puca sve jedino ne znam šta je One Cut of the Dead i Tag. Al ono baš lista Japanski Horor Essentials. Šta god odavde da se odabere nema greške. Mada Variraju Stilovi pa kao nije sve za svakoga al to je i fora zato mi se i svidja lista.
![]()
Watch Some Of Japan's Best Horror Movies
Japan has produced truly unique, frightening, and unsettling horror filmskotaku.com
Kwaidan, Onibaba i Perfect Blue su mi medju najboljim filmovima ikada lagano
Kad su korejski filmovi ne videh da je neko spomenuo ova dva koja su mi isto odlična
![]()
Ovaj je na osnovu istinitog događaja
![]()