• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

ANBERNIC RG35XX - Emulacija za mase

Kako rade ps1 igre na njemu?
Da li su l1-l2-r1-r2 upotrebljivi u realnoj primeni?
Performanse bi trebalo da su dobre kako kazu ovi jutuberi barem.
Citam ove vase ranije postove pa me zanima ako dobijem tu noviju verziju sa jacom baterijom ipak cu moci da instaliram cfw sa RTC tutorijala?

Last edited:
Kako rade ps1 igre na njemu?
Da li su l1-l2-r1-r2 upotrebljivi u realnoj primeni?
Performanse bi trebalo da su dobre kako kazu ovi jutuberi barem.
Citam ove vase ranije postove pa me zanima ako dobijem tu noviju verziju sa jacom baterijom ipak cu moci da instaliram cfw sa RTC tutorijala?
Rade jako dobro sa 3x-4x bilinear scaling-om, tu i tamo preskoči frejm ali ništa strašno. L/R su ok, mnogo bolje nego na Miyoo Mini, upotrebljivo je, mada bi bilo bolje da je plastika grublja. Zamjenski triggeri se mogu kupiti na etsy-ju čini mi se ali ne isplati se. Zasada jedini CFW koji radi sa novom pločom je MinUI, ali kontam da će uskoro i Garlic i Mustard dobiti podršku.

EDIT: ko ima dobar 3D printer može napraviti nove triggere: https://www.thingiverse.com/thing:5803304

Last edited:
Zasada jedini CFW koji radi sa novom pločom je MinUI, ali kontam da će uskoro i Garlic i Mustard dobiti podršku.
Koje su ukratko razlike izmedju OS za nas koji smo tek banuli?
U principu me zanima sta je najbolje za dete od 6 godina staviti. :)

Možda upravo MinUI, nema covera, ikona, naprednih postavki, "nepotrebnih" sistema, samo osnovno, plus ima auto quick save kada izlaziš iz igre što može biti korisno.

Ovaj moj je izgleda novija revizija, veća je baterija.

Je l' normalno da mi zvuk glitchuje u PS1 igrama? Probao sam konkretno Tekken 3 i Silent Hill.
Isto je i na slušalicama tako da nije do zvučnika.

Ali moze biti starija ploca i novija baterija valjda?
Probaj onaj custom os pa vidi.

Sad vidim da bi baterija po veličini u smislu fizički trebala da bude novija revizija, ali na nalepnici piše 2100mAh a novija revizija bi trebalo da je 2600mAh.

Stickeri su tek nedavno 'update-ovani' sa ispravnim kapacitetom čak i ako je unutra veća baterija. Uglavnom može se desiti da si dobio veću bateriju a stariju ploču, probaj GarlicOS.
Je l' normalno da mi zvuk glitchuje u PS1 igrama?
Na stock OS-u ima dosta glitch-eva, probaj Garlic ili Batocera (alpha).

Šta tačno treba da se desi kad probam Garlic OS? Ako radi onda je starija ploča a ako ne onda je nova?

Yup, ako je nova upadne u 'bootloop' i ne mrda dalje od logoa.

Zaboravih napisati, kod Garlic-a, prvi put će se svakako resetovati i prikazati logo dvaput dok se flešuje bootloader.

A čekaj je l' mogu da se vratim na stock ako upadne u boot loop?

Valjda ce skoro Garlic i za nove verzije.
Zasto su uopste i menjali ista osim te baterije kada Im cfw prodaje konzolu.

Probao sam konkretno Tekken 3
Evo upravo sam probao Tekken3 preko Garlica (.chd, bez overclocka) i nema grafičkih i zvučnih glitch-eva, samo pokoji 'dropped frame'.
Zasto su uopste i menjali ista osim te baterije kada Im cfw prodaje konzolu.
Sigurno neki 'cost cutting measure' koji je usput zeznuo nešto. Mislim da nije namjerno. Tako je bilo i sa Miyoo Mini u par navrata.

Last edited:
Back
Top Bottom