• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

ANBERNIC RG35XX - Emulacija za mase

Jel garlic os on par sa onionom što se tiče suspenzije, game switchinga i quick boota? It's all i really care for.

Jel garlic os on par sa onionom što se tiče suspenzije, game switchinga i quick boota? It's all i really care for.
Ima nešto duži 'cold boot', ali ostalo je uveliko on-par sa Onion-om.

Šta je MinUI?
Minimalistički OS, podržava samo par najvažnijih sistema bez puno opcija:

Last edited:
Moj još u Kini, doduše mislim da sam poručio dan posle dok sam se smislio oko boje.

Stigao 35XX:

Nije mi se dalo otvarati konzolu, ali obzirom da GarlicOS radi u pitanju je starija revizija. Za razliku od onog prvog ljubičastog ekran je dosta bolji i uniformniji, a uživo je ovaj retro čak ljepši nego na slikama.

Drugu je stigao danas RG35xx sa carine. Poručio je u isto vreme kada i mi ovde, od istog prodavca. Prema slici koju mi je poslao, u pitanju je novija revizija sa baterijom većeg kapaciteta.

B69D9C18-B8F4-419C-A831-95076EE60236.jpeg

Oni to naznace sami ili treba da Im se kaze da stave tih 20$.
Sutra cu ja poruciti pa me zanima.

Ima male šanse da je veća baterija a starija matična, najbolje da isproba sa Garlic-om. Mada je neki konsenzus da je mnogo više ovih transparentnih na tržištu sa update-ovanom pločom.

Edit: Nađoh. To je valjda ovo?
To je to. Od današnje verzije je podijelio image u dva fajla na dnu. Što se tiče romova, potraži na archive.org Miyoo Mini Tiny Set, ima sve pripremljeno sa coverima, samo ti ne treba 'emu' folder.

Porucio i ja malopre,64gb sa torbicom u GB boji. Malo vise od 50e je cena.
Ovo sam dobio u mailu This order will ship in 11 days
Da li to znaci da mogu da posalju i ranije ili tek za 11 dana ne znam.

Obično pošalju ranije, to je da se osiguraju valjda. Meni su poslali u roku 2-3 dana.

Back
Top Bottom