• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

ANBERNIC RG35XX - Emulacija za mase

Malo utisaka posle nekog vremena. NES igre stvarno lepo rade i lako sam podesio kontrole. Uglavnom za to mi i sluzi. Probao sam i PSP igru Vice City Stories i tu sam se dosta pobrkao sa kontrolama, odem u podesavanja i slabo ja tu kopcam koje dugme je za sta [emoji2]

7aa951df34590a0906ad7ac2730e11af.jpg

11010a0a9ce42db5e2da471307238035.jpg

Fabricki sistem lepo radi, ne koci nista. Tasteri su dobri, ne zuljaju i dobar je odziv. L i R tastere nisam nesto mnogo koristio ali nisu neudobni, fino su izvukli prelaz tj. grbu. Sa memorijskom nikakvih problema, radi, ucitava sve, iako sam citao da vlasnici uglavnom kupe neku kvalitetniju i zamene sve ja jos to necu raditi. Hocu malo i muzike da nabacim da i to isprobam posto se firma preselila blizu mene pa idem peske.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izgleda su stigle neke promene. Tu je nov RG35XX!
Ako sam dobro skapirao, ovo su promene:

1711621277018.png

Tu je i vibracija, ne setjam se da je druga revizija imala to. Plus nove boje :3

Ispada da je RG35XX (2024) isti kao RG35XX plus, uz uvođenje providno crne boje kućišta. Možda su zamenili ekran, pa su "morali" da ga predstave kao novi model. Ko zna.

Negde sam pročitao sa ima WiFi i BT, da je samo baterija manjeg kapaciteta. Ali izgleda da si u pravu, ne pominje se nigde WiFi i BT na zvaničnoj stranici proizvođača.

Kupujte RG35XX Plus dok ima. :D

radi li BS uoste i dalje na Garlic?
Znam da je bila ispala za 2.0 na obicnoj RG35XX, dalje nisam pratio ali cini mi se da se scena malo utisala?

Ja sam zbunjen. Shta fali konzolici? :D
Preshao sam desetine igara na raznim konzolama, nije da mi je ishta smetalo.

Imam onaj prvi 35xx,jos od prvog talasa kada smo svi kupovali. Sta bi preporucili kao upgrade mozda? Da li taj novi xx ili plus ili mozda H ipak? Mislim da mi kod prvog modela i najvise nedostaje analog pa bih mozda uzeo H ali ne znam kako su uradjeni stickovi. Naravno software mi je najvazniji.

Back
Top Bottom