Ko god da je vlasnik, obzirom da su dali dozvolu Remedy-ju za remake-ove, ako se dobro prodaju, nemaju razloga da ne naprave neki deal i za Max Payne 4, mislim da zato i rade remake-ove, da pripreme teren za nastavak.Rockstar je vlasnik Max Paynea.
Jel si probao preko kabela dual sense? Jel se i onda desava to sto si opisao?Jako se čudno ponaša dualsense na pcu. Trebalo bi izgleda da desni deo touchpada otvara sobu, a levi mapu, ali nekada uopšte ne detektuje pritisak, nekada otvori mapu kada bi trebalo sobu. U opcijama ne može uopšte da se stigne do kontrola za tako ako se ne koristi mis (vrti se izmedju dve akcije koje nisu boundovane), a i kada stigneš do donjeg dela, ne detektuje pritisak na touchpad.
Osim toga, vibracija više ne radi nego sto radi. Razmišljam da ipak odigram na elite-u (smeta mi sto je run na l3).
Onaj jedan Resident Evil 4 RE gameplay snimak je dovoljan da baci sumnju na sve tvrdnje nalik toj u quoteu.ovakve igre su moj teren.
Bez kabla ne radi ništa od naprednih funkcionalnosti. Stigao sam u grad, sada vibracija iz nekog razloga radi, ali opet ne uvek.Jel si probao preko kabela dual sense? Jel se i onda desava to sto si opisao?
Savrsno me boli kOnaj jedan Resident Evil 4 RE gameplay snimak je dovoljan da baci sumnju na sve tvrdnje nalik toj u quoteu.
Cudno.. obicno kad je preko BT tu zna da zeza do bola, ne samo Dual Sense vec bilo koji dzoj..zato ja X dzojped preko onog njegovog adaptera a Dual Sense iskljucivo preko kabela, dok sam ga imao doduse. Da nije nesto do EPIC i njegovog launchera i implementacije za dzojeve?Bez kabla ne radi ništa od naprednih funkcionalnosti. Stigao sam u grad, sada vibracija iz nekog razloga radi, ali opet ne uvek.
Ovaj deo igre je dosta bolji. Nisam očekivao da će nivoi biti širi nego u originalu. I grafički izgleda bolje, a manje je zahtevno od početka.
Ne mož’ to bez kabla.jel igras sa kablom ili bezicno, ako je bezicno jel imas vibracije?