• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Alan Wake 2

Nadam se da ce imati vrhunsku prodaju i da ih ova rana piraterija nece puno poremetiti...

Pukao mi zvuk u igri. Restartovao i sada je normalno. Vidim da se ljudi zale isto. Inace kida kako zvuci na Arctis Nova 7

Kakva igretinaa auu drugovi.. Goty, nema dalje.. atmosfera vrhunska, sve ono sto obozavam, od trilera 90-ih kao sto je Seven do True Detective S1..igra kao po meri stvorena.
Grafika izuva, neverovatno sta su napravili, po meni najlepsa igra ikada.
Primecujem artefakte sa Dlss na quality jer jbg mora sa ovim specijama sa "laznim" frejmovima, ali generalno nemam zamerki.

Ne znam kada sam poslednji put dok sam igrao nešto ovoliko puta zaredom rekao "ufff" kada sam video neke scene i sitne detalje u igri. Neverovatno je kako je igra izrežirana za sada, sve na šta nalaziš, sve šta se dešava te baš obuzme i odvali. Tj sećam se, mislim da je to bio Uncharted 2, možda Arkham Knight posle toga i Control samo.

Detaljan opis svih vizuelnih podesavanja na PS5 i PC-u, uz Alex-ov predlog za "optimizovanu" rasterized grafiku.

Za koji dan ce se posvetiti i RT efektima.

Odigrah prvi chapter veceras, sabija prezentacija, atmosfera i prica. 4080 gura odlicno sve na max, all RT+path tracing, FG+DLSS perf [~80fps u sumi, 100+ u gradu].

alanwake2screenshot20hxcf6.jpg

alanwake2screenshot20ymeau.jpg

Crashovala mi igra dva puta, nadam se da ce na tome da porade.

Skinuo sam igru, ali nisam stigao ni da je instaliram. Sutra nadoknađujem propušteno. Konačno igra koja stvarno izgleda next-gen, baš je podigla lestvicu kad je grafika u pitanju. Ako ovako bude izgledao i remake Max Payne-a. 🤤 Radiša nažalost nije sposoban za RT, o PT-u da ne govorim, ali kad ga bude zamenila G Sila (nadam se u neko skorije vreme) imaću dobar razlog da opet posetim Bright Falls. :giggle:

Crashovala mi igra dva puta, nadam se da ce na tome da porade.
Jel narodnjak ili oriđiđi?

Prvi utisci su dosta negativniji nego sto sam očekivao.
Pocetak je jako dosadan i razvucen, sve izgleda neverovatno muljavo kada se koristi lampa (iskljucio sam neke efekte u ini fajlu, ali nije pomoglo), ne svidja mi se sto imam medjukorak kada želim da pogledam mapu, a prvi boss fajt je možda i najgori koji sam igrao u prethodnih nekoliko godina (posle nekoliko pogibija sam spustio na normal).
Sigurno će igra biti bolja kasnije, ali sumnjam da ću je zbog prvih nekoliko sati ponovo igrati.

Moram da pogledam kako da ugasim achievements na Epicu, jako ometa igranje.

Jako se čudno ponaša dualsense na pcu. Trebalo bi izgleda da desni deo touchpada otvara sobu, a levi mapu, ali nekada uopšte ne detektuje pritisak, nekada otvori mapu kada bi trebalo sobu. U opcijama ne može uopšte da se stigne do kontrola za tako ako se ne koristi mis (vrti se izmedju dve akcije koje nisu boundovane), a i kada stigneš do donjeg dela, ne detektuje pritisak na touchpad.

Osim toga, vibracija više ne radi nego sto radi. Razmišljam da ipak odigram na elite-u (smeta mi sto je run na l3).

Za 13h gameplaya sam imao dva buga, i oba su vezana za Case Board. Nisam mogao da izađem iz nje, šta god da kliknuo, ovako sve inpute normalno registruje, da kucnem u drvo nikakav problem. Zbog Case Boarda problema sam prvi put izgubio oko 30min progresa mislim.

Ostale zajebancije što sam primetio je kada se prvi put vratiš u bright fallsu i uđete unutra i pričaš sa šerifom zvuk mi se cutovao, ne sav zvuk nego samo ambijentalna muzika i samo u toj konverzaciji, 3x sam tada resetovao i isto se cutovao. To se desilo još dva puta kasnije.

Inače znao sam da Bojanu ima nešto da zeza ili mu se neće sviđati :D

Back
Top Bottom