• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Alan Wake 2

Nije to bila poenta onih postova.

Plus, valjalo bi ispratiti NexusMods tokom vikenda.

Odlične recenzije, dosta bolje nego prvi deo

Pogledao DF video, PS5 verzija je odlicna, igra super izgleda i siba u 60fps sta pozeleti vise. Znaci i na PC-u ce da leti sa odgovarajucim podesavanjima. RT lepo sredjuje senke/refleksije, ali imho nije neki gamechanger, fokus uvek prvo na FPS pa sve ostalo :)
Jedina zamerka je na IQ koji FSR2 ima, sva sreca pa PCMR ima DLSS :D

Jacob Geller ima dobar YT kanal, sigurno ce pasti neki epski Alan Wake 2 video uskoro.

0CgSXJd.png

Jos niko nije igrao ovde, sutra u 6 ujutru se otkljucava. Ja krecem u subotu dok se igra lagano skine na mom krsh netu.

Alan-Wake-2-release-time-map.jpg

Jos niko nije igrao ovde, sutra u 6 ujutru se otkljucava. Ja krecem u subotu dok se igra lagano skine na mom krsh netu.

Alan-Wake-2-release-time-map.jpg

Kako niko? Igram satima i odlično je. Vidi se da je niža interna rezolucija najviše kada se panuje kamera, tada se slika raspada, ali je sve napucano efektima pa se ne provaljuje. Jako je immersive, izgubio sam sate jer sam lutao i nisam uradio šta je bilo potrebno. Pro tip: koristite Mind Place uvek kada nađete nešto, jer se tako rešavaju stvari, ne trčkaranjem po mapi.

Inače, obe igre rade u istoj internoj rezoluciji u perf i quality. Identično je. znači i XSX 847p perf i 1440p quality. Nisam probao na quality jer 60fps je 60fps.... Mnogo više prija.

@Chodex

Zato što treba da se čita i razmišlja. Ne piše ti igra gde treba da ideš nego treba da istražuješ, slušaš i povezuješ stvari sam. Imaš mapu i to je to, sam nalaziš stvari koje su potrebne na njoj, niko te ne vodi za ruku.

@Wahad danas je izasao DF video gde govore da igra na ps5 radi u 1440p u Perf modu. Otkud 800p jebote?

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

@Wahad danas je izasao DF video gde govore da igra na ps5 radi u 1440p u Perf modu. Otkud 800p jebote?

Ne slušaš lepo:

PlayStation 5 and Xbox Series X:
• In Quality mode favoring visual fidelity, the output resolution is 4k,
the render resolution is 2258 x 1270. The framerate is 30fps.
• In Performance mode favoring (you guessed it) performance, the
output resolution is 1440p, render resolution is 1505 x 847.
Framerate is trying to reach 60fps.
• Xbox Series S output resolution is 1440p.
• There is no Performance mode on Xbox Series S

Ne slušaš lepo:

PlayStation 5 and Xbox Series X:
• In Quality mode favoring visual fidelity, the output resolution is 4k,
the render resolution is 2258 x 1270. The framerate is 30fps.
• In Performance mode favoring (you guessed it) performance, the
output resolution is 1440p, render resolution is 1505 x 847.
Framerate is trying to reach 60fps.
• Xbox Series S output resolution is 1440p.
• There is no Performance mode on Xbox Series S
Prvi put cujem za output i render rezoluciju.
Do sad je bilo quility mod 4k, perf mod 1440. Otkud sad oba moda po dve rezolucije ahhhhh kako smaraju vise

Prvi put cujem za output i render rezoluciju.
Do sad je bilo quility mod 4k, perf mod 1440. Otkud sad oba moda po dve rezolucije ahhhhh kako smaraju vise

Pa batali onda praćenje vesti o performansama, uživaj u igrama kao i dosad kad već ne primećujes različite rezolucije

Back
Top Bottom