• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🥋MMA/UFC

jbg Dusko je izgubio svoju borbu, ne znam koliki ima ugovor, ali deluje da mu se blizi kraj u ufc-a...
ne znam sta je sa Medicem, kad ce ponovo imati borbu, od nasih on nam je neka sredina, a Rakic nam je naravno najbolji, za njega ne brinem da ce opstati jos neko vreme u UFC.

Gamrot je lagano dobio svoju borbu veceri.

edit

da, sto se tice Medica, trebao je da se bori protiv Khaos Williams, 7-og juna, ali Medic se povukao iz nekih razloga...

Bout Cancelled Prior to Event​

Reason: Medic Withdrew

• Merab Dvalishvili defeats Sean O’Malley by submission (ninja choke) at 4:42 of Round 3
Opet Merab premlatio Shona, kao sto se i ocekivalo... bio je Shon sad malo spremniji za tu borbu, ali i dalje ni blizu dovoljno, nema sta da trazi protiv Meraba...
  • Joe Pyfer defeats Kelvin Gastelum by unanimous decision (29-28, 29-27, 30-27)
Pyfer udara zestoko, odmah na pocetku borbe je nokautirao par puta Kelvina, ali Kelvin sivonja, uvek se dize, ne mozes ga ugasiti...
Impresivan je Pyfer, medjutim ne svidja mi se sto u borbi levu ruku stalno drzi ispruzenu i tako drzi protivnike na rastojanju, jer ima veliki reach, to mi se ne svidja i ne kapiram kako je tako nesto dozvoljeno, bas je sisacki potez...
  • Mario Bautista defeats Patchy Mix by unanimous decision (29-28, 30-27, 30-27)
Ovo je bila dobra borba, dosta su se lemali, Bautista je pun energije, a Mix se naprimao batina, veoma slab rad nogu, glave i generalno defanzive, ali sto moze batina primiti...
  • Kevin Holland defeats Vicente Luque by submission (D’arce choke) at 1:03 of Round 2
Ovo je Holland dobio lagano, brz je, losa defanziva Luque-a...

Early prelims i prelims borbe su bile odlične.

Joo-sang Yoo vs Jeka Saragih - "Zombie Jr" došao do pobede fantastičnim one-punch nokautom posle 28 sekundi i zaradio 50k bonus

Gustafsson vs Khaos Williams - Gustafsson totalno netipičnim pristupom i konstantnim pritiskom uništio Khaos Williams-a, bilo je uživanje gledati 😄

Murzakanov vs Ribeiro - Murzakanov ponovo pokazao kakav je kompletan borac, nadam se da će dobiti borbu protiv velikog imena sledeći put

Usman izdominirao i razotkrio Baklijeve falinke u igri jer ovaj nije znao šta da radi na leđima u parteru. Iznenadio me Bakli što je izdržao 5 rundi. S obzirom na mišićnu masu očekivao sam da će biti mrtav umoran međutim delovao je dobro, nije bio usporen i do samog kraja je zamahivao iz sve snage.

Paul Craig vs Rodolfo Bellato, kakav čudan prekid borbe. Paul ga je zakačio nelegalnim upkick-om sa strane glave, Bellato u padu diže ruke ka sudiji u fazonu šta je ovo, pada u nesvest, pa se posle par sekundi budi i krene da beži od sudije. Weird.

Last edited:
Čak ga je i Anthony Smith koji je komentarisao odmah optužio da je isfolirao lol. Ja lično nisam ubeđen da je flop, mislim da ga je upkick uzdrmao a da se onesvestio na kratko kada je udario potiljkom u patos.

Žao mi Mutinja. Bedno ga plaćaju (po listi koja je objavljena plaćemo mu je 14k za ovu borbu) i koriste ga bukvalno da im pravi highlight reel za njihove favorite, znalo se da nema nikakve šanse.

Ovo je Paul Craig-u bila poslednja borba u ugovoru, pitanje je da li će mu UFC ponuditi novi ugovor posle 3 vezana poraza i ovog no contest meča.
Inače, pitali ga na konferenciji za najbolje momente u karijeri 😂

Žao mi Mutinja. Bedno ga plaćaju (po listi koja je objavljena plaćemo mu je 14k za ovu borbu) i koriste ga bukvalno da im pravi highlight reel za njihove favorite, znalo se da nema nikakve šanse.
pa ne. doveli su ga nazad jer je zaređao 5 pobeda i to sa završnicama.

Back
Top Bottom