• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🥋MMA/UFC

• Ilia Topuria defeats Charles Oliveira by KO (right hook) at 2:27 of Round 1
U ovoj borbi, jedina sansa za Oliveiru je bilo ako moze nesto da uradi u graplingu, ali nije uspeo tu nista da uradi, lagana pobeda Topurije, i svi su to i ocekivali, bila bas mala kvota na kladionici, tipa 1.2...
Prebrz je Topuria i udara veoma jako, najbolji je boxer u UFC, pa kad ni Wolkanovski nije bio dovoljno brz za njega, sta ocekivati od Charlsa, koji uz to i ne vidi dobro, bas los match-up za Charlsa...
  • Alexandre Pantoja defeats Kai Kara-France by submission (rear-naked choke) at 1:55 of Round 3
Pantoja je lagano izdominirao ovog Kai decka, i napravio ko da je ovaj zalutao u ovaj sport.
Dominacija na nogama, dominacija u graplingu, Kai apsolutno nista nije mogao da uradi
  • Joshua Van defeats Brandon Royval by unanimous decision (29-28, 29-28, 30-27)
Ovo je bila borba veceri i zasluzili su bonus... Van me je odusevio kao 12 rangirani mlad momak, da ovako izubija nekog ko je prvi contender, je sokirajuce, pitam se koja je bila kvota, samo sam se plasio da ne pogresi na kraju ili da ga sudije nesto ne zajebu, ali odradio je maximalno fokusirano celu borbu i zasluzio slavu.
  • Beneil Dariush defeats Renato Moicano by unanimous decision (29-28, 29-28, 29-28)
Bas mi je drago sto je Dariush ucutkao ovog Moicana koji je poceo previse da se kurchi i sad ga je Dariush vratio u realnost.
Doduse imao je sansu Moicano u prvoj rundi kad je poljuljao Dariusha, ali probudio se Dariush u drugoj i trecoj i zasluzeno pobedio, a Moicano ostao bez gasa.

Svaka čast Iliji, momak iznova pokazuje da je real deal. Kul što je od one trojice (Pimblet, Arman, Džastin) prozvao Pimbleta kao sledećeg protivnika, i meni je to najzanimljivija opcija.

Robokap poslao Hermansona u shadow realm, onaj drugi udarac je bio brutalan i nepotreban ali Herb po običaju na kilometar od akcije i nije stigao na vreme da zaštiti borca.

Žao mi što je Rojval izgubio, u nekoliko navrata je vezivao odlične kombinacije od 7-8 udaraca, nadao sam se da će doći do nokauta da ubije hajp kao što je uradio sa Tairom.

Last edited:
ovakve adaptacije tokom borbe rade samo šampionski kalibri, nema govora o hajpu

Max Holloway defeats Dustin Poirier - ok borba, nista posebno, nisam uzivao, slab je borac Dustin, nikad mi se nije svidjao njegov stil...
Kad se boxuje, mislim da brzina uvek pobedjuje jacinu

Paulo Costa defeats Roman Kopylov - ovo je bila smaracina, Kopylov nista zivo nije radio toko cele borbe i izgubio od Coste koji nema pojma, ne zna se ko je gori borac od njih dvojice

Daniel Rodriguez defeats Kevin Holland - ovo je zapravo bila zanimljiva borba, prava makljaza, puna preokreta, na kraju oboje ostali totalno bez gasa, ali drago mi je sto je Rodrigez pobedio, jer je zasluzeno, iako ima taj huliganski stil borbe...

Patricio Pitbull defeats Dan Ige - veliki potencijal je Pitbull, iako ima trenutke totalne pasivnosti, ali kad napada i udara i obara, zaista deluje mocno.

Michael Johnson defeats Daniel Zellhuber - previse pasivan Zellhuber, ne znam samo koja je ideja takvim borcima

Tom Aspinall vs. Ciryl Gane, Ankalaev vs Pereira 2 and Merab Dvalishvili vs. Cory Sandhagen.

Kad vec nemamo Jones protiv Aspinala, aj bar da vidimo Aspinala protiv Ciryl-a, kojeg je Jones u zadnjoj borbi, lagano i brzo pobedio, da vidimo kako ce biti sa Aspinalom.

siril se previše opustio, preorao je hw i imao tek malo više od dve godine mma iskustva u tom trenutku. nadam se da se uozbiljio, posebno nakon tanke pobede nad volkovim jer je aspinal jedini teškaš koji može da matchuje njegovu brzinu. lik je veliki atleta i sirovi talenat.

jebeš džonsa ionako je govno lik.

Merab Dvalishvili vs. Cory Sandhagen mi je zanimljivo, mislim da Sandhagen moze vise da namuci Meraba od svih ostalih

Nezgodan matchup za Rakića. Murzakanov je odličan, kompletan borac, duže vreme leti ispod radara u diviziji i treba mu velika pobeda da bi ušao u priču za titulu.

odličan je murzakanov, definitivno contender borba.

Back
Top Bottom