• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🥋MMA/UFC

OK, ovo je K1 a ne MMA i Mona Kimura nije vrhnski borac ali nemamo odvojenu temu za kikboks ovo nije dovoljno ozbiljno da je otvaram a Mona je izuzetno zanimljiva za gledanje sa svojim stilom. Videćemo da li će da preživi kada joj daju nekog stvarno dobrog protivnika ali za sada je totalno atipična, što će reći zanimljiva, i po stilu borbe i po izgledu a opet pobeđuje.

Ko bi reko, veliko iznenadjenje, De Ridder kao 13-to rangirani, pobedio Witakera, i to jos dobro ga izlemao sa kolenima u telo, i obaranjima, bas je velik i jak lik. Witaker je imao jedan udarac gde je poslao na pod De Ridder-a i tu se mogla okrenuti borba, ali se to nije desilo.
Veoma pozitivno me je iznenadio Ridder, a sto se tice Witakera, drugi vezani poraz, nekako ide poraz na poraz, ko da borci oslabe, fizicki, mentalno.

Petr Yan vs Marcus Mcghee - jako je krenuo Marcus u prvoj rundi dobro lemao, ali vec u drugoj, trecoj, je bio skoro bez gasa i onda ga je Yan izlemao i preokrenuo rezultat.

Fluffy uništio Dolidzea 👌 Nek daju čoveku nekoga iz top 5 pa borbu za titulu, nema šta više da se čeka.

Jel si procitao ceo text?
Fake je naslov kao sto b92 uvek clickbati-uje, ali u textu je sve tacno napisano

Bryan Battle missing weight 1:58:22
Cut bryan battle from the ufc..imagine moving up a weight class and still missing the weight

Jel si procitao ceo text?
Fake je naslov kao sto b92 uvek clickbati-uje, ali u textu je sve tacno napisano
što bih čitao taj moronski portal, sve što kače znam dan pre njih

• Like
Reactions: Ace
Zato sto ne mozes da kazes fake news, a nisi ni procitao artikal gde su sve objasnili.
Fake je samo naslov.

in other more importan news

auuu koliki je Chimaev u odnosu DDP-a, ja ne vidim kako ce DDP da odbrani takedown, mislim da ce ovo biti lagana pobeda za Chimaev-a, slaba je i kvota...

Last edited:
Zato sto ne mozes da kazes fake news, a nisi ni procitao artikal gde su sve objasnili.
Fake je samo naslov.
ako oni mogu da stave fake naslov, mogu i ja da serem po njima kako mi se ćefne :)

Chimaev lagano, prosetao kroz diviziju...
Sad moze lagano da se vrati u Welterweight i tamo isto da proseta do pojasa, jer ne vidim u obe divizije ko moze da mu parira.
Ovakvu dominaciju je samo Khabib prikazao.

DDP ne znam cemu se nadao, nije imao nista za ovu borbu, Chima ga bacao ko krpenu lutku, izudarao ga u desno uvo, ono je i mene bolelo dok sam gledao 😅

Nema sta Chimaev, nezadrziva sila, uskoro sampion obe divizije... jedino bi mogli ponovo da organizuju borbu protiv Gilberta Burnsa, jedino ga je on namucio do sad.

Other than that

Michael Page je pobedio Jared Cannonier, bio je mnogo bolji i brzi u prve dve runde, a u trecoj je zamalo sve to prosuo...
Dobar je MVP, zabavan za gledanje, komican, ima doduse suvise rizican stil i moze da popije patos bukvalno u svakoj sekundi, nikad nisi nasigurno sa njim.

Carlos Prates defeats Geoff Neal, odlican je Prates, kakav spinning back elbow i to bukvalno na zvonu, ostao Neal da lezi, koji uopste nije naivan borac.

Lerone Murphy defeats Aaron Pico, dominirao Pico sve vreme, ali bio suvise agresivan i neobazriv, i to je bilo dovoljno za Marfija da baci jedan spinning elbow, sve preslikano kao prosla borba i to je to, laku noc.

Back
Top Bottom