• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🏀Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Samo se ti tesi, cinjenica je da ste se vi usrali kad ste videli da je dosao zeljko i koji su sve igraci dosli, mi sledece sezone ne da cemo samo da osvojimo, nego cemo opet poceti dominaciju od 5 do 10 godina.

Super ako ti je tako pokazala carobna kugla. :D Nije tako lako prekinuti neciju dominaciju, svakako je ovo pozitavan iskorak u odnosu na prethodne godine.
Te price, neko se uplasio zato sto je x dosao u neki klub su smesne i toga ima samo kod navijaca koji se loze na te fazone :D Ne funkcionise to tako sa klubovima.
Za EC i osvajanje, tesko je to reci, pogotovo sa tim nakaradnim sistemom, mnogo faktora tu ima i treba da se poklope stvari da bi se doslo do titule.
Za potencijalnu dominaciju od 5 do 10 godina da ne pricam. Hajde prvo da se uzme jedna titula ABA.

Videcemo pojacanja i jednih i drugih sada. Nazalost, neke trece ekipe koja bi se ozbiljno umesala vecitima nema na vidiku. Na neki nacin ocekivano, jer finansijski ne mogu da isprate, plus sto ce uvek igraci radije dolaziti u Partizan ili Zvezdu.

Te price, neko se uplasio zato sto je x dosao u neki klub su smesne
Nisu smesne, to je ziva istina i ja sam se iznenadio koliko su se prepali, da su odmah poceli da omalozavaju Partizan i da se bune otkud toliko para i da izmisljaju neke iznose, znaci zivi nisu bili... normalan covek bi pomislio da su im dovoljne sve ove godine dok su vladali i da kad nisu nista u evropi uradili, da budu srecni da pokusa neko drugi, da se ne sramote vise, ali neeeee, ne dam! teska je to ciganska lozana...

Ja se nesto ne primam na taj domaci sport i zapravo cu vise uzivati samo da spustimo na zemlju te nabedjene likove ,nego bilo sta drugo, da ne pricamo o tome kako su oni uopste dosli u tu poziciju da vladaju, tek to je posebna sramota, na koju su oni zapravo ponosni.

Odredjena grupa Zvezdasa se uplasila(nisu Delije cim postoji strah), a nekoliko njih sa kojima sam u raznim cetovima su se prvi put od 2015 usrali da ce da izgube seriju. Ovo smo eventualno mogli da vidimo dve godine ranije, ali dosta njih bi ''diglo'' ruke od Sakotine Zvezde i ocekivalo da osvaja Partizan ponajvise zbog toga zato sto im je trener Sakota. Sada je Radonja trener i nema tu vece podele medju njima. Postoji veca vera u uspeh. Bez njega bi bilo mrtvilo i sigurno bi im teze pala jos jedna razocaravajuca sezona u EL, ovako su animirani i navijaci koji redje gledaju Zvezdu. Neki minimum za ovu sezonu je ispunjen, osvojili su ABA ligu.

Zasluženo smo pobedili i odbranili titulu. Iskreno očekivao sam 3-0 u seriji, ali neregularni uslovi u trećem meču gde je ušlo oko 1000 ljudi preko kapaciteta, te smo zbog kondenzacije imali ono klizanje (sva sreća pa se niko nije povredio) po parketu i opšti hrkljuš na terenu gde se kkp bolje snašao...Kvalitetnija smo ekipa, iskusnija, i to smo dokazali na terenu. Imam utisak da je Zeljko izvikao maksimum od ekipe u ovom plejofu, jer nisam očekivao ovakav otpor partizana. Zvezda u padu forme, ipak smo mi odigrali dosta više mečeva ove sezone, imali razna sranja sa povredama i kovidom i gotovo nikada nismo bili kompletni. Jedva cekam prelazni rok. Fokus je zadržati domaću okosnicu tima: Dobrić, Davidovac, Mitrović i pre svega Kalinić. Uz Ivanovića, od kojeg naredne sezone očekujem liderske partije, dovesti vrhunskog beka šutera (da se pozdravimo sa kapitenom Lazićem) i centra (Petrušev?) ova ekipa biće opet favorit u regionu uz naravno borbu za plej off u Evroligi.

myth-busted-busted.gif

Neka budala je stvarno uplatila 50.000 zvezdi?
Sacuvaj me boze i sakloni sa kim sve delimo vazduh...

Mada mislim da je i to fake, uplatili sami sebi, pa mozda se neko primi i uplati.

Ima budala, bar tako pričaju da bi uplatili da imaju kada nemaju.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Neka budala je stvarno uplatila 50.000 zvezdi?
Sacuvaj me boze i sakloni sa kim sve delimo vazduh...

Mada mislim da je i to fake, uplatili sami sebi, pa mozda se neko primi i uplati.
Tako sns dobija donacije.

Back
Top Bottom