E sad kad su se slegli utisci, ide rant na Arenu.
Jeste da dugo nisam bio u Areni, barem ne u svojstvu gledaoca, ali secam se da sam i tad imao velike zamerke na organizaciju.
Prvo kad smo ulazili, prodjem metal detektor, i posle toga prodjem pored 5 redara, niko ziv me ne pretresa (znaci mogao je neko da unese sta je hteo).
Zatim kad smo dosli do nasih mesta, naravno neko vec sedi na njima i naravno nece da se pomere, misle to su njihova mesta, odemo do redara, naravno njih ne zanima da resavaju taj problem, iako je to njihov posao.
Prica mi drug da jedno vreme u Areni nisi smeo ni da napustis svoj sektor, ali vise nisu hteli da placaju toliko ljudstvo, pa im se sad vise isplati da se ti nerviras i sam resavas.
Kad smo konacno seli na svoja mesta, novi problemi... dolaze tako ljudi ni ne znam dal imaju kartu, ili su se spustili odozgo sa gorih mesta i stoje kod ograde, tako da ti od njihovih glava, ne vidis centar terena, evo ovako:
Deres se na njih da se sklone ili spuste, jok, ne jebu zivu silu, zoves redara da resi, sta se desi, dodje redar i nista im ne kaze, vec i on stane tu sa njima da gleda tekmu, slika:
Deres se na redara jel si retardiran? nista ni on, ne jebe zivu silu.
Na kraju ovi nasli neka slobodna mesta da se uvale i taman bilo kako treba, kad eto cim se napravio prazan prostor, eto nove grupe likova koji su se montirali tu, i nista opet dranje, zamalo fight izbio, oni se zale da im je neko seo na mesta, pa su zato dosli tu.
Evo slike odozgo koliko je praznih mesta, svi ti likovi su se spustili dole da gledaju, pogledati zadnji red gore:
Njih smo nekako oterali i tek drugo poluvreme smo mogli da gledamo normalno, a ko je hteo, mogao je da se spusti i cak dole do prvog reda, da sedne do Djokovica
Uglavnom, savet za sve, ne uzimajte mesta blizu ulaza, jer tu se svi montiraju.
i da dodam, da je gomila njih sedelo na stepenicama sto je takodje zabranjeno.
Sve to me je podsetilo kolika smo stoka od naroda i dalje...