• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🏀Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Zavidim ti ;) Ja sam se razmišljao da dođem, pa sam gledao kako da se uklopim sa vremenom, ali kad sam probao da nađem karte, samo mi ovo izlazilo :ROFLMAO::ROFLMAO:

1661431008732.png1661430979973.png1661430992718.png

Stvarno nisam očekivao da za utakmicu vlada ovoliko interesovanje. U ponedeljak, mislići lagano ću uzeti karte, dobijem odgovor na mejl od tickets.rs da su sve karte prodali :oops: Stvarno se ne sećam kada je arena zadnji put bila dupke puna za neki sportski događaj. Ništa...večeras uz pivo i sportklub 🇷🇸

Ja sam uzeo dan kad su najavili ili tipa sutradan i tad je vec dobar deo bio prodat, ono live dok sam cekao ortake da potvrde na par refresha vidis onako kako nestaje :D

Uzeo sam ono blize terenu, nije bilo centralnih skroz, ali blizu.

Ja uzeo karte pre tipa dve nedelje kad je izašla vest da su samo 400 din najjeftinija mesta, hteo sam ta za 400, ali drug reče bolje ova za 600 jer su centralnija, pa smo njih uzeli. Prvo su otišla sva mesta blizu terena, pa onda ova za 600 i na kraju ona za 400, nisam očekivao da će rasprodati sve, ali obzirom na nisku cenu, ne čudi.

imate li neki dobar stream sajt gde gledati utakmicu veceras?
Vidim da je https://livetv.sx/ mrtav.
meni rade samo ova dva

Dobra tekma bila bas. Jbt kolika je zver Janis, nerealan lik :D fino ih je Jokić demolirao, malo nisu išla bacanja, ali dobismo.
Bilo dosta ljudi iz sveta basketa, Bogdan, Jović, Bobi, Braduljica, Lukovski :D...

DSC_0605.JPG

Lučić car što nosi Kobe 5 protro Bruce Lee

_20220826_015815.JPG

Atomska košarka! Isčupali smo ovu pobedu iako smo mogli meč rutinski da privedemo kraju. Jaramaz preuzeo odgovornost, stisnuo petlju i pogodio teške šuteve. Nadam se da sa Mićičem je sve ok. Znači znoj me prelio kada su ga izneli povređenog sa terena. Jbote taj čovek nikako da odigra u kontinuitetu u reprezentaciji. I prošli i ovoga puta se povređuje, dok u Efesu kida. Baš nema sreće. Treba nam ko lebac, i da se nije povredio verujem da nebi išli u produžetak. Ono što mi se ne sviđa je loša odbrana šuta za 3 poena. Aj kapiram da je timska odbrana bila koncentrisana na Janisu ali brate, i Italijani i Slovenci su nam ostajali kao duhovi na šutu za 3. Takođe, skok u odbrani je loš. Protinvici dolaze do poena iz drugog poseda i na tome mora da se radi. Jbote, koliko nam fali Bogdan. Nisam siguran da imamo bek šutera koji je u stanju da pogodi u seriji 2-3 puta. Centri su nam fenomenalni. Jedan najbolji na svetu a drugi u Evropi. Šta znam, idemo korak po korak pa ćemo videti. Drago mi je što nismo krenuli u 5.brzini ove pripreme već polako dižemo formu i očekujem da budemo najbolji kada to bude bilo najpotrebnije.

Zna li neko odakle može da se skine tekma sad kad je završena?
Verujem da će okačiti neko na balkandownload.org, za sad poslednji okačeni sportski event je Zvezda Makabi... Ali svi mogu da vrate unazad i da snime, pa da uploaduju. Mislim da će biti uskoro. Ako ne bude tu, ne znam gde bi moglo da bude.

E sad kad su se slegli utisci, ide rant na Arenu.
Jeste da dugo nisam bio u Areni, barem ne u svojstvu gledaoca, ali secam se da sam i tad imao velike zamerke na organizaciju.
Prvo kad smo ulazili, prodjem metal detektor, i posle toga prodjem pored 5 redara, niko ziv me ne pretresa (znaci mogao je neko da unese sta je hteo).
Zatim kad smo dosli do nasih mesta, naravno neko vec sedi na njima i naravno nece da se pomere, misle to su njihova mesta, odemo do redara, naravno njih ne zanima da resavaju taj problem, iako je to njihov posao.
Prica mi drug da jedno vreme u Areni nisi smeo ni da napustis svoj sektor, ali vise nisu hteli da placaju toliko ljudstvo, pa im se sad vise isplati da se ti nerviras i sam resavas.
Kad smo konacno seli na svoja mesta, novi problemi... dolaze tako ljudi ni ne znam dal imaju kartu, ili su se spustili odozgo sa gorih mesta i stoje kod ograde, tako da ti od njihovih glava, ne vidis centar terena, evo ovako:

IMG_20220825_201528.jpg

Deres se na njih da se sklone ili spuste, jok, ne jebu zivu silu, zoves redara da resi, sta se desi, dodje redar i nista im ne kaze, vec i on stane tu sa njima da gleda tekmu, slika:

IMG_20220825_202710.jpg

Deres se na redara jel si retardiran? nista ni on, ne jebe zivu silu.
Na kraju ovi nasli neka slobodna mesta da se uvale i taman bilo kako treba, kad eto cim se napravio prazan prostor, eto nove grupe likova koji su se montirali tu, i nista opet dranje, zamalo fight izbio, oni se zale da im je neko seo na mesta, pa su zato dosli tu.
Evo slike odozgo koliko je praznih mesta, svi ti likovi su se spustili dole da gledaju, pogledati zadnji red gore:

IMG_20220825_202703.jpg

Njih smo nekako oterali i tek drugo poluvreme smo mogli da gledamo normalno, a ko je hteo, mogao je da se spusti i cak dole do prvog reda, da sedne do Djokovica :D

Uglavnom, savet za sve, ne uzimajte mesta blizu ulaza, jer tu se svi montiraju.

i da dodam, da je gomila njih sedelo na stepenicama sto je takodje zabranjeno.

Sve to me je podsetilo kolika smo stoka od naroda i dalje...

Last edited:
Ovaj Micić moraće mnogo bolje od ovog, utiska sam da igramo bolje kada on ne igra. Valjda nećemo dozvoliti sebi da uđemo u neizvesnu završnicu.

Mnogo je brljavio. Kod Micica sam lak na obaracu i odma ga teram u kurac posle prve greske. Ostala navika iz vremena dok je igrao za Zvezdu. U Efesu kida godinama, a u reprezentaciji nikako da uhvati neki kontinuitet.

U reprezentaciji ja još nisam video da je imao vrhunski meč i da opravda to očekivanje i hvalospeve koje ja vidim u medijima. Ali nadam se da će pokazati pravo lice u Pragu i Berlinu sada. Gledam ga od kada igra za repku i uvek me je više nervirao nego što sam ga hvalio. Usudio bih se da kažem i da je precenjen igrač, ali ajde, daću mu šansu još ovo evropsko da me razuveri.

Back
Top Bottom