• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🏀Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

FL1_bWQXsBIOONl

😅 😅

Aca informacija napravio sportski podcast. Dosta je cringy i njegova pitanja su mnogo čudna, ali možda vremenom postane kultni podcast.

a evo i fudbalske teme

Aca je toliko nenamerno duhovit, da mislim da jedini moze da se poredi sa starim legendarnim komentatorima...

Dobismo i drugu utakmicu finalne serije. Sad da se momci pripreme pa u trecoj jos jace.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Nije tu bilo nikakvog raspada kad su se izborile dve pobede i kad se igrala neizvesna zavrsnica. Navijaci Zvezde su skinuli Partizanu titulu, bas slabo izdanje Zvezde dok je bilo publike. Sut krenuo cim su ih izbacili napolje. Nije bilo likova koji ce da skrenu paznju na druge stvari i pun fokus na tekmu i kos.

Mislim da je napravljena greska sto su pustili publiku u parteru, samo gornji prsten sem VIPa pa njih izbacuj ako prave sranja. Mislio sam da ce kapacitet da bude tek malo veci u odnosu na cetvrtu utakmicu.

Zeljko ostaje, tako da ce selekcija Shabab Al Ahlija biti bolja naredne sezone. Previse low BBIQ igraca.

Ne mogu biti nezadovoljan ABA finalom, pokazali smo zube, borba bila do kraja. Imao je Partizan priliku i da osvoji, ali su ipak iskustvo i jacina Zvezde dosli do izrazaja. Prosto ima inteligentnije i iskusnije igrace koji imaju gomilu ovakvih mecava odigranih, plus su mnogi vec igrali zajedno i logicno, kao ekipa, bolje funkcionisali.
Momentum je presao na stranu Zvezde onog momenta kad je nastala jednosatna pauza zbog praznjenja hale. Partizan je nekoliko minuta nakon nastavka bio pogubljen malo i nikako nije uspevao da udje u ritam, posle toga je uglavnom jurio za Zvezdom. Cim je krenula ta pauza, bio sam u fazonu da nemam sta da zamerim igracima ako ne budu bili na nivou. Ubija u pojam to seckanje, plus sto je i na poluvremenu bila duza pauza zbog praznjenja dela tribine.

Sve u svemu, jedini minus ove sezone je ispadanje iz EC od Burse. Sistem takmicenja je nazalost takav kakav jeste (nakon grupa, igra se samo po jedan mec, sve do kraja), ali svejedno nije se smelo izgubiti u Areni pred svojim navijacima. Partizan je, rekao bih, tek kliknuo na samom kraju, pocetku plejofa, iako je imao onu losu drugu tekmu protiv Buducnosti (koju bi vrv i dobili da Panter nije bas ocajan bio kad je sut u pitanju - 0 poena), videlo se da je ekipa nekako kliknula u odnosu na period pre toga. Igralo se mnogo smislenije, dosta manje se gresilo i dosta manje su trajale krize tokom meca. Mislim da je Zeljko ocekivao da ce se dosta ranije to desiti. Ipak, i ovo je njemu na neki nacin nesto novo, decenijama nije vodio ovakvu neku ekipu, navikao je na mnogo inteligentnije igrace. Bas veliki deo sezone igraci nisu pamtili odredjene kretnje i akcije, pizdeo je Zeljko na te stvari (a kad on ne pizdi :D).

Spominje se pozivnica za EL. To se spominje sigurno svake godine vec deceniju najmanje i nikad nista od toga. Videcemo da li ce ovog puta biti drugacije.

Sto se stvari van parketa tice, mislim da je vreme za mreze na derbijima i uopste u plejofu, i rigoroznije kazne. Prvi upaljac na teren/vredjanje na nacionalnoj osnovi/vredjanje porodice i tome slicno - opomena, drugi put - praznenje hale i onda kazna do kraja plejofa. Stvarno je smoricna gledati pocetak tekme u 20h, da bi se ista zavrsila posle 23h.

Last edited:
Nisam siguran dal su stvarno kliknuli, def bolje izgledaju nego ranije, ali i dalje igraju toplo-hladno.
Kao sto rekoh, verujem da ce sledece sezone biti bolje, ako budemo opet igrali EC, mislim da ga osvajamo.
Kuruc je dobio otkaz, ja bih se resio i ostalih losih igraca, da se tu poboljsamo, da odu i Dangubic, Miletic, mozda cak i Zagorac, iako makar igra odbranu i pozrtvovan je, treba i takav igrac kojem je stalo, jer strancima definitivno nije stalo.
Ne znam sta da mislim o Smajilagicu, decko deluje ko da je autistican, mnogo je usporen i zamrznut ,ne znam dal je to zbog Zeljka, igra uplaseno i bez samopouzdanja.

Back
Top Bottom