• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Маск купио Твитер

K k kombo vest od pre neki dan je promena ToS kako bi prikupljali biometrijske podatke. Odakle li ce to, hm...

Šta se ovo dešava sa Twiterom, to jest X-om... Već par dana mi ceo feed napunjen ultra nasilnim klipovima, pa onda recimo kače ceo Openhajmer film itd, jel se to samo meni dešava?

Šta se ovo dešava sa Twiterom, to jest X-om... Već par dana mi ceo feed napunjen ultra nasilnim klipovima, pa onda recimo kače ceo Openhajmer film itd, jel se to samo meni dešava?
Nisam primetio kod mene to. I dalje samo TJPW, japansko kechanje, video igre, Kojima, itd. Nishta novo/iznenadjujutje.

Ja bas juce diskutovao sa kolegom, kod obojice slicno kao kod Crazyja. Gledas neki tweet nevezano za desavanja u svijetu i odjednom beheadinzi i slicne gluposti u komentarima. Glavni feed i ne gledam jer je zagadjeno sve, samo curated liste svoje. Ne pogadja me nesto narocito jer bas rijetko ulazim u X.

Pošto Mask samo širi listu neprijatelja ne bi me čudilo da neko ne sabotira iznutra.

Meni vise lici na neki A/B testing. Ali kao sto rekoh, jako slabo koristim X, meni je to isti dumpsterfire kao i ranije.

negde sam već s nekim diskutovao, ali dosta zavisi od toga gde te algoritam odveo. meni u 99% slučajeva servira sadržaj koji me interesuje.

Back
Top Bottom