Kolko sae sjećam Qzma prezire forume. U nekoj od svojih kolumni ih je baš dobro popljuvao. Onda sjećam se da je neko na SK forumu pitao kad će Qzma da dođe na forum i da je dobio odgovor da nikad neće doći. E sad i meni je novo da je Qzma gazda SK foruma al ako jeste onda ni ne čudi što propada.
Domaći forumi... Evo u CG imate CDM forum pa je onda bio i neki madeinmontenegro (nešto na sličnu foru, moguće da su pokušali da se otcijepe). Non tech forumi. Burek je ogroman forum i pitaj boga šta je sve tamo bilo. Ja se sjećam kad je onaj vlasnik pisao kako su imali problem sa čovjekom koji im je prijetio i na kraju se ispostavilo da ima paranoidnu šizofreniju. E da, tu je i ana rs. Tamo je svojevremeno postovao i naš čovjek sa reddita
Anime forumi: bg-anime, anime-overdose, anime dimenzija, anime Srbija (ili tako nešto), east....
Drenik je imao svoj forum netgames mislim. Mislim da je vlasnik Nedelja pomenuo da je klanrur nastao tako što su se otcijepili od nekog. Pa su opet neki ljudi otisli sa netgames i napravili multiplay.
Bio je i devprotalk gdje su bili neki ljudi sa elitesecurity... Onaj Conq je imao svoj forum... Mislim da imaju i neki forumi o automobilima ili šta već. Tamo ne zalazim. E da ima i neki gay Srbija forum ili tako nešto. Naravno Stormfront ima podforum na srpskom jeziku, lol.
Bio je b92 forum i od njega se otcijepila parasihopatologija pa onda Vasin svet... Sada je b92 forum vox92 ili tako nešto.
Vezano za patološke slučajeve... Pa ima ih dosta na ovim prostorima (više nego što su mnogi mislili) a neki su svoje utočište našli na forumima. Sada mislim da im daleko veće mogućnosti nude društvene mreže, dejting sajtovi/aplikacije... I naravno ne želim da stigmatizujem ljude sa F dijagnozama (i one koji ih imaju ali nemaju zvaničnu dijagnozu) ali problem su oni koji su destruktivni... Ako već imaš problem i zbog toga zlostavljaš ljude, potraži pomoć. Forumi i društvene mreže su loša alternativa za to.
Nego, vezano za društvene mreže. Redom nailazim na komentare da nisu ni sanjali koliko su neki ljudi glupi. Pošto potičem iz male sredine a pregrmio sam devedesete sjećam se dosta toga... ali ni ja nisam mogao da vjerujem šta pojedini rade i kako razmišljaju. Izgleda da je to svijet koji sam okružen.