• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Da predjem ceo backlog mozda u sledecem zivotu. Nek je sa srecom krejzi.
Ja sam ubedjen da cu preci ceo gaming backlog :)

Movie backlog koji je mnogo masivniji, siguran sam da necu, jer evo Openhajmer sam pustio da gledam, pogledao sam pola sata pre nekoliko dana, nikako da pogledam jos pola sata, a film traje 3 sata, tako da cu ga pogledati mozda do nove godine, tako da tu priznajem poraz, nikad necu pogledati nekoliko hiljada filmova koje imam u backlogu, kao i serija... sve sam ja to bezveze rezao i to ce zavrsiti u kanti, vidim ja....

...ali za gaming backlog, iako je masivan, ubedjen sam da cu ga preci, cak i dobro ide, zavrsavam sad neke bas starije i duze igre, tu sam blizu kraja, samo jos Dark Souls 3 i Sekiro, a onda kad zajashem ove novije, ima to sve brzo da popada...

To se natovarilo toliko, jer sam 5 godina igrao samo Combat Arms, pa jedno vreme nisam uopste igrao igre, samo internet, pa onda kad bih radio, ne bih imao vremena za igre... ali uvatio sam ritam pre nekih godinu dana i sad redovno igram sve igre, cak iako sad radim, uspem da se organizujem da imam po bar sat, dva igranja i radnim danima (dosta me spasava to sto odspavam 2 sata odmah posle posla), tako da sam siguran da cu kroz godinu, dve najvise, zavrsiti ceo gaming backlog :)

20231202_190103.jpg
Presao Metal Max 2 Reloaded.
Malo se oteglo jbg XD
Ukratko tezak open world jrpg u kome pored likova i njihovih skillova mora da se vodi racuna i o vozilima (tenkovi,motori,autobusi lol).
Nema bullshita i RNG-a kao u Mana serijalu npr, ali ne moze samo grind nego mora da se vodi racuna o jacini motora i tezini delova.

Odigrao Shadow Warrior 3, kao reko aj da probam kad je već na Game Pass-u a znam da reviews nisu bili nešto pa nisam bio puno zagrejan iako sam voleo i keca i dvojku.

Dakle potpuno sam iznenađem koliko je dobra igra zapravo, koncentrovano prezabavanih 6 i po sati. Dakle igra zna u minut koliko dugo može da bude dobra sa svojim prezabavnim ali ne previše raznovrsnim gameplay loop-om i toliko i traje što je danas velika retkost.

Bukvalno nemam šta da zamerim igri sem tehnikalija u smislu da je stutter na PC-u neizbežan nažalost ali bio sam spreman i to da istrpim jer je super igra.

Inače igra je i super pokazatelj kakvim debilima je danas dozvoljeno da opisuju igre.

OK je trojka, fino me zabavila i dobro je sto kratko traje, dvojku su malo rastegli sa onim "rpg" elementima. Al kompletan serijal je veoma hit or miss, posto je humor veliki deo, ako ti lezi ovaj tip humora super, za ljude kojima ne lezi nikakav gamepay ne moze da spasi stvar :D

Preshao sam Kirby's Adventure za NES. Igra je veoma simpatichna. Grafika i art style su mi super, muzika i zvukovi takodje. Kirby je presladak, a i neprijatelji umeju biti simpatichni.
Svidela mi se fora sa uzimanjem motji od neprijatelja, kao i letenje kroz nivoe kada Kirby ode u bucko mode. Nivoi su jednostavni, bez teshkih prepreka (osim u nekim kasnijim nivoima, ali ni to nije velik problem), a ima i fin broj tajni u igri. Pause menu mi je cool, ples Kirbija na kraju nivoa takodje.

Kirby's Adventure bi mi bila u top 5 igara za NES, da nije prokletog seckanja. Chesto opadanje frejmrejta ume da ubije iskustvo igranja. Igra ume da postane gotovo neigriva kada FPS opadne. OK, deluje mi kao da je u pitanju jedna od najnaprednijih NES igara, ali dzhaba sve to kada mozhesh u tim momentima lako izgubiti powerup, a gotovo nemogutje je stitji ga i ponovo usisati. Naravno, smrt brzhe dodje kada FPS opadne.

Drugi problem su save states. OK, uvek mogu da igram bez njih, ali nemam bash nameru da prelazim igre u jednom sedenju, niti planiram da trajhardujem previshe. Chesto se deshavalo da save states skroz ubiju... state igre :D Kolizija na zidovima nestaje, sprajtovi pobudale, boss se spawnuje u level select room, itd. No okej, ne uzimam to za zlo igri.

Nisam siguran shta da igram sada sa NES. Mozda New Zealand Story, deluje mi slatko :3

Preshao sam Kirby's Adventure za NES. Igra je veoma simpatichna. Grafika i art style su mi super, muzika i zvukovi takodje. Kirby je presladak, a i neprijatelji umeju biti simpatichni.
Svidela mi se fora sa uzimanjem motji od neprijatelja, kao i letenje kroz nivoe kada Kirby ode u bucko mode. Nivoi su jednostavni, bez teshkih prepreka (osim u nekim kasnijim nivoima, ali ni to nije velik problem), a ima i fin broj tajni u igri. Pause menu mi je cool, ples Kirbija na kraju nivoa takodje.

Kirby's Adventure bi mi bila u top 5 igara za NES, da nije prokletog seckanja. Chesto opadanje frejmrejta ume da ubije iskustvo igranja. Igra ume da postane gotovo neigriva kada FPS opadne. OK, deluje mi kao da je u pitanju jedna od najnaprednijih NES igara, ali dzhaba sve to kada mozhesh u tim momentima lako izgubiti powerup, a gotovo nemogutje je stitji ga i ponovo usisati. Naravno, smrt brzhe dodje kada FPS opadne.

Drugi problem su save states. OK, uvek mogu da igram bez njih, ali nemam bash nameru da prelazim igre u jednom sedenju, niti planiram da trajhardujem previshe. Chesto se deshavalo da save states skroz ubiju... state igre :D Kolizija na zidovima nestaje, sprajtovi pobudale, boss se spawnuje u level select room, itd. No okej, ne uzimam to za zlo igri.

Nisam siguran shta da igram sada sa NES. Mozda New Zealand Story, deluje mi slatko :3
Igraj StarTropicks ako nisi 😁

Startropicks je vise akciona avantura, a Rockin Kats?
Aham, bacitju malo vishe pogled na igru ako je tako. Nisam ni Rockin Kats igrao, ali sam pogledao kratko gejmplej i deluje kao neshto shto bih igrao.
Evo, seo sam par minuta da probam igru, doshao do dela gde sam na skejtu i pratim voz. Svidja mi se igra, kapiram da tju nastaviti da je igram.
Hvala!

Aham, bacitju malo vishe pogled na igru ako je tako. Nisam ni Rockin Kats igrao, ali sam pogledao kratko gejmplej i deluje kao neshto shto bih igrao.
Evo, seo sam par minuta da probam igru, doshao do dela gde sam na skejtu i pratim voz. Svidja mi se igra, kapiram da tju nastaviti da je igram.
Hvala!
Igra je vrhunska, bar meni. Kao klinac kad sam igrao bila je bas unikatna sa tom pesnicom xd Plus jako lepo izgleda. I zanimljivi su neprijatelji. Uzivaj 😁

Back
Top Bottom