2CR4ZY
Forumski Apotekar
Ja sam ubedjen da cu preci ceo gaming backlogDa predjem ceo backlog mozda u sledecem zivotu. Nek je sa srecom krejzi.

Movie backlog koji je mnogo masivniji, siguran sam da necu, jer evo Openhajmer sam pustio da gledam, pogledao sam pola sata pre nekoliko dana, nikako da pogledam jos pola sata, a film traje 3 sata, tako da cu ga pogledati mozda do nove godine, tako da tu priznajem poraz, nikad necu pogledati nekoliko hiljada filmova koje imam u backlogu, kao i serija... sve sam ja to bezveze rezao i to ce zavrsiti u kanti, vidim ja....
...ali za gaming backlog, iako je masivan, ubedjen sam da cu ga preci, cak i dobro ide, zavrsavam sad neke bas starije i duze igre, tu sam blizu kraja, samo jos Dark Souls 3 i Sekiro, a onda kad zajashem ove novije, ima to sve brzo da popada...
To se natovarilo toliko, jer sam 5 godina igrao samo Combat Arms, pa jedno vreme nisam uopste igrao igre, samo internet, pa onda kad bih radio, ne bih imao vremena za igre... ali uvatio sam ritam pre nekih godinu dana i sad redovno igram sve igre, cak iako sad radim, uspem da se organizujem da imam po bar sat, dva igranja i radnim danima (dosta me spasava to sto odspavam 2 sata odmah posle posla), tako da sam siguran da cu kroz godinu, dve najvise, zavrsiti ceo gaming backlog