• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Moj neki plan do kraja ovpgodisnjeg kvartala je sledeci: Kada zavrsim Lies of P, krenucu RE4 dlc, a nakon toga da nastavim ToTK i da konacno privedem igru kraju. Imam 220 sati. Dok budem pikao TotK opustacu se u Forzu Motosport koju sam preinstalirao. Vrlo moguce da cu kupiti Alan Wake 2 tamo u novembru, dok ce mi pred novu drugar pozajmiti disk Spajdi 2 koji cu pikati za novogodisnje praznike.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Završio Inside, nisam igrao na izlasku, prvo sam obnovio Limbo pa onda nastavio Inside, princip i dalje isti, ali u svakom pogledu unapredjen osim dizajna zagonetki, nema mnogo izazova u duhovnom nastavku nažalost, osim možda dva tri komada, sve su dvominuntne brze mozgalice.

Probao sam isto nakratko Arkham Knight, i bas se vidi da je nastavak u serijalu koji treba igrati po redu, jako je teško upasti u igru zelen, vidi se da igra očekuje da si naviknut na mehanike i principe iz prošlih igara, tako da sam batalio dok ne krenem ceo serijal

Probao FIFU 23, nisam je igrao jos od 18-ce ;)
Veoma mi se svidja, fenomenalna grafika i tehnikalije, novine, prezentacija, sve mnogo bolje od 18.
Odlican gameplay i osecaj igranja, jedino sto nema niti nasih klubova, niti repke, sto me cudi, jer je bilo i jednog i drugog u nekim ranijim delovima.

Igra se drugacije odbrana, drugacije kontrole, moram se navici... svidja mi se fizika i te neke novine koje su ubacili, onaj hypermotion i tome slicno...

Jebe me shut, tesko je odrediti koliko tacno dugo da drzis taster, a ne pomaze ni to sto se bar tokom punjenja shuta, skoro i ne vidi, pre je bilo bolje kad je on bio iznad lopte, jer tu i gledas, a sad je dole u uglu, kod imena igraca, tako da prakticno na slepo vezbam, ali videcemo kako ce ici, uzeo sam PSG i igram francusku ligu, a posle cu probati Ligu Sampiona.

Krenuo sam Amnesia serijal od početka, da se podsetim prvog dela pre nego odigram zadnja dva koje nisam igrao. Nisam očekivao da će prvi deo da se drži dobro, ali i dalje je solidan, mrak pomaže dosta u prikrivanje zaostale grafike, i iako nije ništa scary, gameplay i dalje lepo funcionise na nivo hide n seek zagonetke, plus je glasovna naracija i dalje uživanje za slušati.

Posle poslednje igre u serijalu (koja mi se prilično svidela) sam resio da odigram i ostale igre.
Blizu kraja prve sam i utisci su pozitivni. Da budem iskren priča me ne zanima previše, a i bilo je bas zeznuto na početku jer mi je delovalo kao da igram neku zastarelu pc igru.

Uzeo F1 23 Champions Edition na popustu i, za sada, dobra zabava.

I dalje je tu ta fizika i odličan osećaj brzine zbog kojih baš volim ovaj serijal. Ovde mi deluje da bolidi imaju još više prijanjanja nego u 21 (22 nisam igrao) pa je još zabavnije za vožnju, mada znaju da "ispadnu iz ritma" ako se kod neke krivudave deonice pogreši pa ako si zajebo jednu krivinu, zajebaćeš i narednih par, tipa prvi sektor u Džedi. Il' je to do mene.
Adaptive triggers i vibracije baš dobro rade.

AI je dobar. Znaju agresivno da čuvaju poziciju kad ih napadneš, ali znaju i da popuste kad ja nasilnički uđem u krivinu da bi izbegli kontakt. Ne sviđa mi se što nekad nerezonski zajune da preteknu u krivini pa me čuknu. Mada ima tu i moje krivice kad omašim idealnu liniju pa se vratim nesvestan da je neko iza mene a AI slep i ne konta šta ja radim xD

F1 World je zanimljiv dodatak, neki tip kampanje za ljude koji nemaju strpljenja da voze trku dužu od par krugova. Voze se kratke trke (bar je tako u početku) protiv botova (nešto kao drivatar valjda?) u nakinđurenimm livrejama i dobijaju se unapređenja za bolid. Ali iritantna stvar je što uvek imam vizuelni glitch gde svi bolidi imaju gume za kišu, iako je suva staza i gume se ponašaju kao da su meke. Guglao sam o ovome, vidim žalbe još od juna, a još nema patcha za ovo... Pomogne kad se restartuje igra, ali nakon prve trke u narednoj su opet svi na gumama za kišu... Valjda je toliko popularan mod da još nisu ovo popravili.

Career je manje-više isti kao i u zadnjih par izdanja. Ovog puta može da se bira da se krene kao novajlija, midfield ili borac za titulu. Ja sam izabrao ovo prvo, da polako gradim tim. Novina je Pirelli Hot Lap koji se vozi između trka gde dobiješ da voziš McLaren 720s, Ferrari F8, Mercedes GT-R ali je fizika baš grozna. Sad imam Icons pack jer sam uzeo Champions Edition pa mogu za kolegu da dovedem nekog od legendi, jedva čekam da imam dovoljno kapitala da dovedem Miku
:)

Onu story mode dramu nisam ni takao, kao ni u F1 2021. Smrt story mode-u u vožnjama.

Pre neki dan zavrsio Star Wars Squadron. Igrao sam samo kapmanju i to u VR-u. Za onlajn meceve nemam vremena a verovatno ni skila.

Nisam preveliki ljubitelj ovog tipa igara i verovato ne bih odigrao ovu igru da nema full VR podrsku. Nisam igrao nista u VR-u bar 6 meseci i bas sam se iznenadio da nisam imao nikakvih problema sa mucninom ili necim slicnim a imao sam gaming sesije koje su bile duze od 2 sata. VR ovom tipu igaa bas lezi da nije niske rezolucije koja ponekad smeta posebno kada se posmatraju udaljeni objekti bilo bi fenomenalno iskustvo. Pogotovo me je odusevio dizajn kokpita nekih brodova kada krenes da se osvrces oko sebe bas super izgleda. Igra mi je u sustini bila zabavna. Kampanja nije predugacka, prica je ok vuce te da dalje igras. Sasvim ok iskustvo.

Igram i Horizon FW negde sam blizu polovine ali o tome vise kada zavrsim u temi posvecenoj ovoj igri. Posle ovog lepog VR iskustva najzad sam resio da odigram i Resident Evil 7. Tu sam tek na samom pocetku vise utisaka kada zavrsim.

Odigrao sam Jusant i igra me je blago razocarala.
Grafika je prilicno dobra, UE5 polako pocinje da pokazuje sta mozemo ocekivati u dolazecim naslovima.
Muzika je odlicna i ubedljivo je najbolji deo igre.
Sam gameplay mi je bio naporan, posebno u srednjem delu igre koji i traje najduze. Moguce je da su me VR igre razmazile, tako da mi penjanje u obicnim igrama vise nije zanimljivo. Kontrole su solidno resene, ali mi je bas falila dualsense podrska.
Prica je solidna, kao i atmosfera, ali sam sve vreme imao osecaj da igram slabiju verziju Ueda igre. Ako zelite nesto na taj fazon ili igru koja ce vas opustiti, probajte.

Last edited:
Back
Top Bottom