Pichim
MotorStorm - Pacific Rift, kec i trojka ne radi dobro u emulatoru, doduse kec radi u 1080p i 30 fps-a, ali ova dvojka mi pichi u 4K i 60fps-a, tako da nju pichim i to mi je dovoljno, mozda jos trojku malo probam posle nje kako radi, ali deluje da ce mi ova dvojka biti dovoljna...
Prvih par sati mi se nije svidelo, imao sam visoka ocekivanja, a igra je drugacija... mislio sam da je arkadnija i zabavnija, a ustvari kola toliko zanose, ko da su na umetnickom klizanju, troma su i spora, teska, znaci bukvalno podsecaju na 1NSANE, ko je igrao, zna o cemu pricam, ja sam je obozavao, ovo nije toliko dobro, ali nije ni lose kad se naviknes...
Grafika je odlicna, staze su zaista dobro dizajnirane i imas vise puteva kuda mozes da ides, svidjaju mi se silni detalji na stazi, kao recimo tragovi guma u blatu, skokovi su veliki i zabavni, bas uradjeni kako treba sa sve tezinom vozila, sudari, deformacija, sve je to spektakularno i fizicki model je za pohvalu.
Staze su podeljene na 4 katerogorije: Zemlja, Vazduh, Vatra i Voda, tako da su bas razlicite i zanimljive...
Igra nije bas toliko zanimljiva i zabavna koliko sam ocekivao, ali ok je, kad se malo naviknes na umetnicko klizanje, postane sve bolja sto je duze igras...
Od mana sem tog preteranog umetnickog klizanja, samo mi je jos upadalo u ochi kolko svaka sitnica i najmanja prepreka mogu da te sjebu u trci... tipa ako vozis po plazi i predjes gumama preko kreme za suncanje, imas da odletis u vazduh i napravih 300 okreta, tako nesto zasmeta, jer se tesko primeti, ostalo sve super...