• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Prešao Afterimage i video sve krajeve. Morao sam na kraju da koristim vodiče jer stvarno nemam strpljenja da pretražujem svaki ćošak tako ogromnog sveta ali i bez toga igra je stvarno odlična. Topla preporuka za svakog ljubitelja 2D metroidvanija i ne plaše se velike i duge igre. Neki tvrde da je teška kao Souls igre ali može te se prebudžiti dovoljno da čak i ja sa refleksima mrtvog konja sam prešao svakog glavonju u manje od 10 pokušaja (sem dva sa kojima sam se baš inatio pa na kraju odustao. Kada sam se vratio po niih tuko ih bez izbegavanja njihovih napada)

Sada ba Boltgun. Već na prvim nivoima na normalnoj težini sam uspeo da umerem dva puta i da više puta preživim sa manje od 10 komadića života. Moram da osnujem klub "Mrtvih konja" očigledno :D

Last edited:
Twisted Metal vise ne moze da me drzi, ali zato uzivam u Burnout 2 Point of Impact, pici u maximalnoj 5K rezoluciji, izgleda very nice, a uzivanje skoro ko kad sam bio klinac... sve glatko, radi dzojped bezicno i sa force feedbackom, pozicija moze da se sacuva kad god oces, jer osim memory card-a, ovaj emulator nudi i save state, tako da bukvalno i u meniju mozes da snimis trenutno stanje, very good... pcsx2 emu.

U nedostatku kvalitetnih igara za ps5, opet sam poceo Racet n Clank Rift Apart. Jbote, kakava igra! Jedina true next gen igra za ps5. Jedina za dve ipo godine postojanja konzole! Iako sam pre dve god uzeo platinu , ponovo pruza najbolju mogucu zabavu. Efekti, dualsense kontrole, gameplay...ma sve je top!

U zadnje vreme sam odigrao nekoliko borilackih igara.

Injustice 2 mi je bila dovoljno zanimljiva da jos posvetim malo vise vremena. Nije me nesto oduvala ali je solidna zanimacija.

Mortal Kombat XL kao i svaki MK odlicna igra. Zamerka je sto su potezi i kombinacije za vecinu boraca veoma slicni. Bar oni bazicni. Nisam igri posvetio toliko vremena da uvezbavam neke naprednije kombinacije pa ne znam da li je tu situacija nesto bolja.

Mortal Kombat 11 mozda sam u manjini ali mi je za nijansu bolji od MK XL-a.

Tekken 7
Tekken 3 sam bas dosta igrao i mogu reci da sam nekoliko boraca toliko uvezbao pa mogu da kazem da sam bio odlican igrac. Kuci sa drustvom mi niko nije mogao ni prici a i u lokalnim igraonicama nisam imao dostojnog protivnika. Tekken 4 i Tag sam igrao ali dosta manje a kasnije nastavke bas malo.
Sada sam sedmicu malo vise uvezbavao ali sam daleko od nekadasnjeg nivoa. Igrao sam dosta online meceva ali sa promenjivim uspehom. Dozvolis protivniku dve eventualno tri kombinacije i gotova runda. Slabo jurim trofeje ali sam ovde uzeo platinu mada nije preterano teska pa i nije neki uspeh. Sta reci Tekken ko Tekken zabavan ali ne izaziva kod mene onaj WOW efekat koji je nekada izazivao.

Ja ne varim te tabachine uopste, osim Mortal Kombat serijala, kojeg za divno cudo apsolutno obozavam i sa uzivanjem odigram, jedina tabachina koja ima prodju kod mene...

Meni je kiler instikt za xboxone bio super i radujem se potencijalnoj mogucnosti za nastavak (jeste da je na fazon stritfajter4 plus brutal) ali je bas ok pogotovo ya launch xboxone igru .
Mada sam od svih tabacina najvise igrao mk9 od ove nove rebot ere od starih sam deception gulio kao nenormalan :)
Inace trenutno igram fear kec na xbox serijix vidi se da je matora igra bez obzira na upgrade ali ima neki šarm :)

Zavrsih Burnout 2 - Point of Impact

Dobra je igra, odlicna, ali veoma kratka, ima veoma mali broj staza, koje se posle ponavljaju, ali varijacija dan/noc, sunce/kisa i reversed...
Losija je od trojke to je bez sumnje, trojka ima mnogo bolju, licenciranu muziku, ima najbolji Road Rage mod, ima prekopotrebni After Burner mod, gde mozes posle sudara da upravljas vozilom itd, osetno bolja igra, ali dvojka je utabala put ka trojci, tako da respect za dvojku.

NBA 2K23, leb te jebo 153GB velika igra... Zadnji put sam pošteno igrao još pre desetak godina, skorije naslove bih ili samo ponekad igrao sa drugom ili batalio posle par utakmica protiv AI. Mislim da je 2K20 bio zadnji koji sam igrao.

Ulazim u igru i odmah u glavnom meniju iskače reklama da trošim pare na mikrotransakcije. I tako svaki put kad se vratim u glavni meni...

Uđem u Free practice, promašim prvih pet-šest otvorenih trojki sa Karjem :ROFLMAO: Trebalo mi je vremena da se naviknem, ali definitivno teže potrefiti perfect release nego pre.
Kad sam pokrenuo utakmicu već je bilo bolje. Napad mi deluje dosta življe nego pre. Zadnjih par naslova koje sam igrao svi moji u napadu bili ko mrtvi konji, ako ne zovem akciju ništa i ne rade. Ovde mi deluje da dosta fluidnije teče napad.
Moraću da pogledam neke turorijale za dribling na YT. Pre bilo jedno dugme i udri, sad to cela nauka...
Čudna stvar je da kad napravim faul na njihovoj polovini (dok spamujem krug) pokušavajući dukradem loptu obično mi svira tehničku.

Krenem MyLeague i izaberem da igram kao 31. tim. Draftujem otpisane igrače i dovedem nešto slobodnih agenata. I uz to napravim sebe, skromna ocena 98 :)
Inače dobra stvar kod kreairanja igrača, može jednostavno da se kopiraju ocene već postojećeg. Ja kopirao Donovana Mičela za sebe, ali sam ga još malo nasvirao :)
Solidnu sam bandu napravio, nadam se će mi držati pažnju bar nekoliko sezona da od njih napravim top tim.
Zanimljivo je ovako igrati kao novi tim sa osrednjih igračima, podseća me na pokojnu master ligu u starim PES-ovima.

Batalio sam Burnout 3 jer sam se smorio najstrasnije, outstayed its welcome, al opet sam zavrsio preko 80% ove ogromne igre...
Cak mi je Burnout 2 bolja u gameplay smislu, jedino sto trojka ima ubedljivo najbolji soundtrack u celom serijalu...

Sad igram Burnout Revenge, vrh igra, odma se vidi da je znacajno unapredjena u najbitnijim stavkama u odnosu na trojku, recimo sad kola u saobracaju mozes bez problema da udaras otpozadi, bas je zabavno, u trojci su oni bas smetali, vrlo cesto nisi mogao ni da ih vidis, pa je bilo maltene ko varanje... a varanja je u trojci bilo itekako, AI catch-up je radio samo tako, ne znam dal je tako i u Revenge, jos je rano da pricam, a i da je ne hvalim previse odma u startu, tako sam i Dante Inferno, pa je utisak vremenom dosta splasnuo...

Revenge isto ima dosta unapredjen zvuk, bolju upravljivost vozila, sire staze, precice, skokove, dosta cuda su dodali, videcu dal cu bar njega zavrsiti... graficki je takodje unapredjena igra... dodali su dosta novih, zanimljivih modova, sredili malo onaj haos od menija iz trojke, mada ni sad nije bas neki, ali jbg, stare igre...

Poceo da igram GoldenEye 007: Reloaded preko PS3 emulatora, radi fenomenalno u 4K, 60 fps, glatko.
Igra vrhunski izgleda, bas sam se odusevio i bas mi prija ovaj seting, svestan sam da je igra dobila ocajne ocene, ali meni je vrh za sada, mada presao sam tek prvu misiju...
Jedino sto ne podrzava gyro i sto mi napucavanje nema neku tezinu i osecaj, ali sve ostalo vrh, a najvise mi se svidja dizajn nivoa i to sto su tako dobar odmer objekata u igri napravili, bas osetis njihovu velicinu i dubinu, ko u pravom svetu, ko lenjirom da su merili, ali zaista sto se tice dimenzija svih objekata u svetu, uboli su u centar...

Znaci uzeo si da igras call of duty

Sent from my iPhone using Tapatalk

Po drugi put preshao Bloodstained: Ritual of the Night. Hvala @jovcov
Retko radim sve achievemente u igrama, ali Bloodstained mi je zabavna igra, pa nije bilo problematichno iscimati se, pogotovo oko farmovanja itema. Trebalo mi je 29 sati i trideset minuta da sve odradim.

1687105607769.png

Meni je Bloodstained jedna od omiljenih metroidvania igara, kao i Blasphemous. Artstyle je malchice tezhak za svariti u Bloodstained, ali nakon nekog vremena prestanem da primetjujem da igra izgleda ruzhno u odredjenim momentima, kao i taj chudan 3D. Dizajn nekih neprijatelja mi se ne dopada... i pored toga nemam nekih vetjih zamerki. Istrazhivanje zamka i okolnih mesta je odlichno odradjeno, tajni ima na sve strane i milina je otkrivati ih. Igra ima svojih kriptichnih momenata u kojima se igrach mozhe zaglaviti, ali ne setjam se da ima nekih trenutaka gde mozhesh neshto propustiti (hvala Blasphemous).

Oruzhja i itema ima mnogo, pakao je skupiti ih sve, ali ima ih mnogo koji menjaju gameplay. Igrachi imaju izbor kako tje da pristupe borbama i deluje mi kao da ima poprilichno prostora za eksperimentisanje sa buildovima. Malchice je smor videti razne Kickstarter backere na slikama u igri, ali ne vidjaju se chesto, pa ne iritira preterano. Shto se priche tiche, pojma nemam, okej je? Nisam preterano obratjao pazhnju prvi put, a nisam vala ni sada, nije mi bitna pricha u ovoj igri.

Svidja mi se crafting u igri, kuvanje, kao i shard sistem. Nisam igrao mnogo metroidvania igara, ali mi Bloodstained deluje kao miks raznih ideja i sistema iz drugih igara, shto nikako nije mana. Ako mozhete da predjete preko animeshtine i upitnog artstylea, Bloodstained vredi probati.

20230615213002_1.jpg

Ma Bloodstained kida kakva je igra, nije ni toliko anime vibe. Samo eto artstyle je nekako neprimeren u nedostatku boljeg izraza.

Anime vibe u ilustracijama nije jak, ali zato ubija u dizajnu glavnog ženskog lika. Ona odeća pripada samo na anime konvenciji....
Van toga i metoda otključavanja pravog kraja igra je fenomenalna.

Iz tog razloga skok na nexus mods

167-1656638346-1397788699.png

Last edited:
Back
Top Bottom