• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Počeo Mass Effect: Andromeda, prva odvratna stavka koja me dočekala jeste da iako je kupljen preko Steam u paketu sa ostalim njihovim igrama, treba odvratni EA klijent preko koga se pokreće igra, no me gusta i smara to jer samo usporava da se pokrene sama igra sa svakim logovanjem, a i ne želim ništa njihovo da imam na svojem kompu.

Iako nije direktni nastavak na prethodnu trilogiju, pratimo posadu u svemirskoj barci koji traže nove svetove za naseljavanje čovečanstva, imate izbor da igrate kao brat ili sestra Ryder, čiji je otac takozvani Pathfinder. Prolog je, pa, poprilično dosadnjikav, i u narativnom smislu, glavni lik i odnos sa roditeljom je kratak i nerazvijen da bi imali uvid u to kakva je to osoba. Šteta, jer moglo je da bude baš to da nas privuče da ostanemo duže tu, ali zbrzaj sve Bioware baš brlja.
Jako je čudno optimizovana igra, svaki cinematic ne dozvoljava da se završi dijalog, i seče odmah na drugu scenu, ne znam možda su gledali previše Michael Bay filmova ili trzavu akciju pa im je to imperativ da prenesu i u ovoj igri, koja za uvod i nije toliko akciono orijentisana. Borba je pomalo klimava sa tastaturom i mišom, na džojstiku je kanda lakša. Neprijatelji nemaju dobar AI, voleo bih da vidim poboljšanje ako budem duže igrao.

Za sada nisam impresioniran i verovatno će brzo Delete da radi.

I ja sam zbog toga deinstalirao GTA V, jer ko će pored toliko launchera da igra, bilo bi poštenije da ako daju na drugim platformama da ostave prostor da ih njihovi mogu pokrenuti.

Sad igram Burnout Revenge, vrh igra, odma se vidi da je znacajno unapredjena u najbitnijim stavkama u odnosu na trojku, recimo sad kola u saobracaju mozes bez problema da udaras otpozadi, bas je zabavno, u trojci su oni bas smetali, vrlo cesto nisi mogao ni da ih vidis, pa je bilo maltene ko varanje... a varanja je u trojci bilo itekako, AI catch-up je radio samo tako, ne znam dal je tako i u Revenge, jos je rano da pricam, a i da je ne hvalim previse odma u startu, tako sam i Dante Inferno, pa je utisak vremenom dosta splasnuo...

Revenge isto ima dosta unapredjen zvuk, bolju upravljivost vozila, sire staze, precice, skokove, dosta cuda su dodali, videcu dal cu bar njega zavrsiti... graficki je takodje unapredjena igra... dodali su dosta novih, zanimljivih modova, sredili malo onaj haos od menija iz trojke, mada ni sad nije bas neki, ali jbg, stare igre...
Zavrsio sam igru, preso sve staze, def bolja od trojke, bar je meni mnogo bolji i pregledniji, generalno je laksa igra od trojke, tim pre sto mozes ostala kola u saobracaju da udaras otpozadi, dok to u trojci nisi mogao...
Najvec napredak je u zvuku kao sto rekoh, posebno zvuk kad proleces pored gomile vozila... nekad su brzine takve da bi im i Wipeout pozavideo...
Gameplay je bolji, modovi raznovrsniji, jedino je soundtrack dosta slabiji od trojke, a nije ni izmixovan dobro, nekako je tih i nejasan.
Catch-up AI i dalje poprilicno smeta, ali sta ces, to je to doba vrhunac gluposti EA-a...

7.5/10

To šta pričaš nije unapređeno u odnosu na trojku nego skroz druga mehanika, lakša, jednostavnija za igrače. AI igrača je identičan, samo što jbg ovde ne moraš da paziš na saobraćaj.

Burnout 3 je i dalje najbolji u franšizi, Revenge je samo ono, pokušaj da se prilagodi modernim standardima i hvala bogu nije uspeo, onda su krenuli radikalnije sa Paradise i tu je pukla franšiza. Za trojku ti je trebao baš jak fokus pogotovo.

Recimo u trojci ona trka sa formulom u Bosfordu mislim. To je pinnacle fokusa za celu franšizu.

Ma zajebi toliki fokus i pricaj u svoje ime, za mene je Revenge osetno bolja igra.
Jebes ti fokus, kad ne vidis kola u saobracaju od puta i brzine... oces da ga vidis posle nekog brda, oces djavola... sva sreca taj problem je duplo manji u Revange, jer mozes da udaras otpozadi makar ove sto idu u istom pravcu.

how yes no, a na MC imaju prakticno iste ocene.
moze tebi vise da se svidja trojka i to je ok, kao sto ima onih kojima se vise svidja Revenge, koji jeste laksi od trojke, ali da je easy mod to je vec preterivanje, nije bas tolika razlika u tezini, uostalom ja sam trojku skoro pa bio presao, ali mnogo je dosadnija zbog lose napravljenog menija, kao i preteranog zahtevanja na fokusu u end game-u, treba posvecivanje, a igra mi nije toliko zanimljiva bila da bi to radio, tim pre sto mislim da joj je broken mehanika da ima toliko vozila na putu i bukvalno ne mozes da ih vidis, dok su u Revenge su to upola resili kao sto rekoh, no svakom svoje...

a sto se tice Paradise, mislim da je najgora igra u serijalu.

Kad podrzava tvoju pricu onda je super, a kad ne podrzava, onda ne valja.
MC prikazuje ocene i novinara i obicnih korisnika, I think its enough...

Ja nikada ne koristim MC kao merilo kvaliteta, nikada ni nisam :)

Pomešao si me.

Za B3 treba mnogo više 'skilla', svojevremeno sam baš potrošio živce na trojku dok sam Revenge i Dominator priveo kraju bez većih problema.

Ne bih to nazvao skill, to je obicno jeftino cheatovanje od strane EA, slicno kao Catch-up AI...
Vozila na kraju idu toliko brzo da moras da znas stazu napamet, a to dal ces se slupati zavisi od srece, jer kad koristis nitro nema sanse da vidis saobracaj ni u svom ni u suprotnom pravcu, te je uglavnom cista sreca dal ces proci da se ne skrsis u nesto, sva sreca te gluposti su ispravili u Revenge, jer mozes da kosis kola sa svoje strane, a oni sa suprotne ne dolaze tako brzo i jasno ti naglasavaju farovima da dolaze, bas su lepo to namestili da se primeti taman koliko treba...

trojka je ubedljivo najbolji burnout.
revenge je bio još jedna open world trka, nešto što me apsolutno nije interesovalo za igru ovog tipa, vozikanje po mapi od aktivnosti do aktivnosti, nekako je potpuno izgubila kompas i atmosferu onoga što je bio burnout.

Peceo sam Fallout 4 na XSS na kontroleru (mator sam vec i volim da zelegnem i igram na TVu), ali me nesto ne privlaci kao recimo NewVegas iako sve izgeda naizgled slicno. (mehanike igre)

Zeleo sam da pitam, ako se neko zlopatio sa ovom igrom, da li je samo pocetak dosadan (dosao sam samo do onog prvog crafting your base tutorijala), ili posle ide malo bolje?
Da li vredi dici guzcu i skinuti igru za PC i igrati "ljucki" sa keyboard/mouse?
Da li moj Djoko Armagedon ima buducnost?c1c4861e-e87d-42e7-8a97-e09d6b92a571.png

Fala druzja.

Edit: Ooops, molim sys admin sir da prebaci u Sta igrate trenutno
Pardonirajte

Peceo sam Fallout 4 na XSS na kontroleru (mator sam vec i volim da zelegnem i igram na TVu), ali me nesto ne privlaci kao recimo NewVegas iako sve izgeda naizgled slicno. (mehanike igre)

Zeleo sam da pitam, ako se neko zlopatio sa ovom igrom, da li je samo pocetak dosadan (dosao sam samo do onog prvog crafting your base tutorijala), ili posle ide malo bolje?
Da li vredi dici guzcu i skinuti igru za PC i igrati "ljucki" sa keyboard/mouse?
Da li moj Djoko Armagedon ima buducnost?View attachment 9819

Fala druzja.

Edit: Ooops, molim sys admin sir da prebaci u Sta igrate trenutno
Pardonirajte
Meni je F4 ubedljivo najgora igra u serijalu, svet je jedino zanimljiv sve ostalo je uzas. Primorana gradnja/preglupi side questovi/jos gluplji main quest ne znam odakle bi poceo. New Vegas je nauka za F4.

Back
Top Bottom