Zavrsio Grid Legends na xboxu juce,zabavna ali prilicno laka igra i na hard tezini. Story mod je toliko woke da sam se smejao sve vreme.
Sada sam poceo doom2 i hoom3 malo PC old school nostalgije.
Kapiram, nije bash ultra naci obavezno, ali vishe volimo kada imamo zasebne teme.OK. Samo delim šta igram trenutno...

Da, ali ako postoji thread igre (koristi search), onda postuj u thread igre. Ovaj thread je za igre koje nemaju svoj thread.Zasebna tema je šta igramo trenutno, ne?
Iako vazi za najbolju igru u trilogiji prinudjen sam da batalim Jack 2 jer se meni taj pristup ne dopada. Pod velikim uticajem GTA trojke koja je bila revolucionarna igra tada, napravili su GTA shooter i potpuno skrenuli sa puta platforminga. Iako je ovo bila naprednija igra, sa mnogo vecim svetom, kompleksnijim karakterima, i u svakom smislu veca igra od prvog Jacka, mnogo su skrenuli sa puta u cilju da igracima ponude potpuno novo iskustvo. Ono sto moram da pohvalim je vrhunski voice acting koji šiša vecinu danasnih igara i crtanih filmova, a ovde imamo igru koja je stara 19 godina. Noughty dog jebi ga.
Ја нисам ни покушавао двојку и тројку да играм због тога јер су уместо да наставе путем кеца (који је био логичан upgrade Crash Bandicoot формуле) направили микс GTA и Ratchet and Clank. Јер у то доба није био тренд имати класичан 3D платформер, него обавезно open world са мини мапом, мисијама, вожњом и пуцањем, а платформисање је споредна ствар.
Чак су и Sly 2 и 3 отишли донекле у том правцу, али не толико да потпуно промене изворни концепт као Jak.
Jak 3 je meni mnogo bolja i raznovrsnija igra od dvojke i najbolja u serijalu.Upravo to. Koncept prvog Jacka mi je pun pogodak. Kontrolisani open world u kom skupljas power cell-ove po uzoru na zvezdice u Mario igrama je mi savrseno legao. Jack 3 necu ni pokusati. Probudila se u meni nostalgija early 2000s za 3d platformerima koji su tada bili izuzrtno popularni pa su trasirale put industrije i seste generacije konzola. Sly 2 i Sly 3 su mi na spisku (Sly 1 odigrao pre nekoliko dana) za naredno igranje. Potpuno sam zaboravio na radnju i gameplay tih igara i bice slatko podsecanje i uzivanje.