• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Uh kako mi je legao Marvel Spiderman Remaster…bruka! Combat je ultra zabavan i izazovan. Igram naravno na hard i pokusacu da platiniram. Juce je pao srebrni trofej- 100 combo-a. Jedva cekam da stignem kuci pa da nastavim.
Nastavljas da dominiras platinama codi. Hoce biti neka fotka digitalne galerije trofeja?

čodi što igraš SF?

Spiderman je izuzetak jer je okruzenje savremeno. Jeste fiktivni New York ali je manje vise realno i odlicno izgleda. Da je neki svemir itd davno bih batalio jer je meni jako bitno okruzenje u igri.

Jel igra neko onaj sugavi BF 2042 na konzoli? Ne mogu settings kontrolera da ubodem, ma koji god podesio senzitiv i sve ostalo nije to to, igra kao da ima problem sa nisanjenjem..nisan cas leti, cas uspori..protivnika u pokretu nanisaniti je pojam

RE Village je igra igra godine ako je suditi po porralima u regionu. U gamesu (prodavnica gde su glasali igraci) igra godine, u HCL- isto..i jos par portala sto sam imao prilike da vidim. Vole balkanci Resident Evil, a generalno je fantasticna igra.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

7-icu nisam igrao,5 i 6 nemam zelju da igram ovo je bas dobro iskustvo bilo.nadam se da nece uskrnaviti remake 4-rke kao sto su uradili sa 3,jbt onoliko da skrate igru nema smisla

Uuuu ja igram ovih dana Baldur's Gate: Dark Alliance na ps2 , nemam pojma kako sam ja ovo propustio simple Diablo klon , skroz mi je do jaja. Lagano pustim mozak na pasu i ubijam sve sto se mrda xD.

Meni ReR igre jisu bolje od main serijala ali su skroz ok. Pogotovo drugi deo sa Claire.

Back
Top Bottom