Kako to da ti igrash Halo?Igram Halo Infinitive 121. sat
Presao Remnant: From the Ashes pre neko vece. Nisam znao apsolutno nista o igri pa nisam bio pripremljen na ono sto me ocekuje. Ovoliko puta nisam poginuo u nekoj igri ne pamtim.
Sam pocetak mi nije ulivao poverenje nekako mi je sve delovalo nedovrseno i nedoreceno ali je onda negde posle prvog bosa kliknulo. Posle toga vise nisam mogao da se zaustavim. Brojne pogibije narucito kod boss bitaka me nisu pokolebale samo su me naterale da se potrudim vise i izguram do kraja. Kome se igra malo izazovnja pucacina iz treceg lica topla preporuka.

Mi smo se maksimalno pogubili kod poslednjeg bossa. Nismo kapirali shta moramo da radimo. Wipe-ovali smo barem 10 puta, i onda smo prelomili i pogledali na netu gde bagujemo.Uf patio sam se dosta dok nisam provalio pravu kombinaciju oruzja i dodataka. Posle mi je treblo jos par pokusaja da uvezbam tajming napada. Najvise sam problema imao sa debelim kovacem dok nisam ukapirao da treba da budem sto blize njemu iako ima razorne mele napade. Finalni bos mi je blago razocarenje pogotovo druga faza borbe. Relativno lak ocekivao sam veci izazov na kraju.
Mi smo se u pochetku jako gubili, nismo se vratjali kroz portal i bili smo maksimalno zbunjeni.ada ubijem vise neprijatelja u void-u vecu stetu nanosim bosu kada se vratim kroz portal

Vredi, ali prisutne su odredjene boljke tog zhanra. Recimo ona da tjesh najvishe koristiti pochetno oruzhje, jer tjesh ga apgrejdovati najvishe, a kad dodjesh do drugih bitje potrebno mnogo cimanja samo da dostignu tvoje trenutno oruzhje, a kamo li da rade vetji damage.Sad ste me nalozili da probam Remenants ffs
true...ali nije sve sto sljasti OP, obrni okreni okish su pocetna oruzijaMi smo se u pochetku jako gubili, nismo se vratjali kroz portal i bili smo maksimalno zbunjeni.
Vredi, ali prisutne su odredjene boljke tog zhanra. Recimo ona da tjesh najvishe koristiti pochetno oruzhje, jer tjesh ga apgrejdovati najvishe, a kad dodjesh do drugih bitje potrebno mnogo cimanja samo da dostignu tvoje trenutno oruzhje, a kamo li da rade vetji damage.
Mislim da je zabavnije igrati coop, pa pokushaj to nekako da sredish.