• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Razmisljam da dam novu sansu Skyrimu, imam Anniversary Edition, prvi i jedini put kad sam ga probao, bilo je kad je igra izasla i jedva sam izdrzao par sati da odigram, mozda probam sad opet, ali uz maximalno ignorisanje NPC-eva, sem naravno onih koji daju main questove i mozda izdrzim dovoljno dugo da me ne smore, dok me povuce igra.

Presao Remnant: From the Ashes pre neko vece. Nisam znao apsolutno nista o igri pa nisam bio pripremljen na ono sto me ocekuje. Ovoliko puta nisam poginuo u nekoj igri ne pamtim.

Sam pocetak mi nije ulivao poverenje nekako mi je sve delovalo nedovrseno i nedoreceno ali je onda negde posle prvog bosa kliknulo. Posle toga vise nisam mogao da se zaustavim. Brojne pogibije narucito kod boss bitaka me nisu pokolebale samo su me naterale da se potrudim vise i izguram do kraja. Kome se igra malo izazovnja pucacina iz treceg lica topla preporuka.

Presao Remnant: From the Ashes pre neko vece. Nisam znao apsolutno nista o igri pa nisam bio pripremljen na ono sto me ocekuje. Ovoliko puta nisam poginuo u nekoj igri ne pamtim.

Sam pocetak mi nije ulivao poverenje nekako mi je sve delovalo nedovrseno i nedoreceno ali je onda negde posle prvog bosa kliknulo. Posle toga vise nisam mogao da se zaustavim. Brojne pogibije narucito kod boss bitaka me nisu pokolebale samo su me naterale da se potrudim vise i izguram do kraja. Kome se igra malo izazovnja pucacina iz treceg lica topla preporuka.

Odlichna igra. Grunt i ja preshli zajedno s jednom drugaricom. Svaka chast shto si se cimao sam da odradish. Koliko si se patio sa bossom na mostu? :D

Uf patio sam se dosta dok nisam provalio pravu kombinaciju oruzja i dodataka. Posle mi je treblo jos par pokusaja da uvezbam tajming napada. Najvise sam problema imao sa debelim kovacem dok nisam ukapirao da treba da budem sto blize njemu iako ima razorne mele napade. Finalni bos mi je blago razocarenje pogotovo druga faza borbe. Relativno lak ocekivao sam veci izazov na kraju.

Uf patio sam se dosta dok nisam provalio pravu kombinaciju oruzja i dodataka. Posle mi je treblo jos par pokusaja da uvezbam tajming napada. Najvise sam problema imao sa debelim kovacem dok nisam ukapirao da treba da budem sto blize njemu iako ima razorne mele napade. Finalni bos mi je blago razocarenje pogotovo druga faza borbe. Relativno lak ocekivao sam veci izazov na kraju.
Mi smo se maksimalno pogubili kod poslednjeg bossa. Nismo kapirali shta moramo da radimo. Wipe-ovali smo barem 10 puta, i onda smo prelomili i pogledali na netu gde bagujemo.
Onaj boss (nama je bio prvi) u, ako se dobro setjam, kanalizaciji, shto spawn-uje iz cevi na zidovima random neprijatelje shto eksplodiraju, nas je IZUO. Kasnije nam je bilo smeshno shto nas je on kidao, ali tada, u pochetku igre, smo bili poprilichno nervozni.

Dosta bosova je poprilicno lako kada ukapiras sta treba da radis ja sam na primer kod kovaca poginuo minimum 20 puta onda sam ukapirao da terba da mu budem sto blize i da ga rokam iz sacmare presao sam ga iz drugog pokusaja. Kod finalnog bosa sam imao srece da brzo ukapiram da kada ubijem vise neprijatelja u void-u vecu stetu nanosim bosu kada se vratim kroz portal. Kada to ukapiras onda je poprilicno lako.

Meni je najveci problem u igri bio spor healing traje vecnost dok ga upotrebis. Uvek sam morao da taktiziram kada je pravi trenutak da se healujem. Greske pri tome su me kostale najvise smrti u igri.

i mene lepo iznenadila ta igra, cak sam je vrteo na hardu pa tako do platine...a retke su igre, ovih dana, koje dobiju taj tretman od mene
igrao sam malo i coop sa radnom ppl, super cool...bas mi krivo sto sam propustio coop momenat kada je bilo vreme

ada ubijem vise neprijatelja u void-u vecu stetu nanosim bosu kada se vratim kroz portal
Mi smo se u pochetku jako gubili, nismo se vratjali kroz portal i bili smo maksimalno zbunjeni. :ROFLMAO:

Sad ste me nalozili da probam Remenants ffs
Vredi, ali prisutne su odredjene boljke tog zhanra. Recimo ona da tjesh najvishe koristiti pochetno oruzhje, jer tjesh ga apgrejdovati najvishe, a kad dodjesh do drugih bitje potrebno mnogo cimanja samo da dostignu tvoje trenutno oruzhje, a kamo li da rade vetji damage.
Mislim da je zabavnije igrati coop, pa pokushaj to nekako da sredish.

Mi smo se u pochetku jako gubili, nismo se vratjali kroz portal i bili smo maksimalno zbunjeni. :ROFLMAO:

Vredi, ali prisutne su odredjene boljke tog zhanra. Recimo ona da tjesh najvishe koristiti pochetno oruzhje, jer tjesh ga apgrejdovati najvishe, a kad dodjesh do drugih bitje potrebno mnogo cimanja samo da dostignu tvoje trenutno oruzhje, a kamo li da rade vetji damage.
Mislim da je zabavnije igrati coop, pa pokushaj to nekako da sredish.
true...ali nije sve sto sljasti OP, obrni okreni okish su pocetna oruzija
iako razni fajtovi daju razlicite pristupe uvek moze da se tvrdoglavo bruteforcuje i sa pleb weapsima

samo se prisecam (dual?) scythe da je bio gamechanger tj prejak

ja sam nesto cheesovao za upgrade geara, ne secam se tacno...svakako nije bilo nesto komplikovano posto sam prirodno dosao do toga
tipa startujem nov svet? ili bese neki drugi mod, pa farmam neku rutu pa odem kod vendora po (refreshovane) matse

ffs aj sto smo napalili undenisa...nego se i meni sada igra aaaaaaaa

Last edited:
Ja bi igrao ovo ako bi imao sa kim, pošto svi pričaju da treba u co-opu. Vidim da imam na Playstationu, pa ako hoće neko... :D

Back
Top Bottom