• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Imam nekih 20ak sati u Horizon Zero Dawn i šta znam, dobra je igra, ali ništa posebno.
Svet i lore su zanimljivi, kao i plemena, ali većina likova mi je dosadna, Aloy pogotovo. No, sadista Nil, glavna bakuta iz mog plemena i Lance Reddick su zanimljivi.
Dobar mi je taj osećaj avanture i zanimljivo mi je bauljati svetom, loviti i skupljati resurse. Doduše igra ima overloot problem pa često moram da gledam šta da izbacim da bih napravio mesta. Takođe drop rate za neke delove zna biti iritantan. Sat vremena sam reload-ovao save u nadi da mi padne Longleg Heart sve dok igra nije crashovala :ROFLMAO: Batalim to i kupim deo od trgovca i, naravno, prvi sledeći Longleg kojeg sam ubio tokom misije dropuje taj deo, kao i sledeći...
Šunjanje i rokanje iz žbunja je zabavno, pogotovo kad se spiči slaba tačka robota pa se sve zatrese. Ali borba prsa u prsa me baš smara, posebno sa velikim robotima kad krenu da skaču pa moram da spamujem krug da me nebi šutirali kao loptu, tek ako je neki mali prostor u pitanju... Još kad banu one jebene ptičurine, dok im nanišanim slabu tačku izrokaju me ledom.
Sa ljudima je več lakše. U jedan kamp sam uleteo jašući bika i pola njih iznabadao metalnim rogovima, definitivno hightlight igre do sad.
Main kvestovi su uglavnom dobri, pogotovo oni duži, ali većina side kvestova me smorila, najveći smor su oni gde moraš da ideš sa jedne strane mape na drugu par puta. I definitnivno previše praćenja ljubičaste magle.

Pre ovoga sam počeo GT Sport, ali je sad na pauzi jer sam oči navikao na plebejskih 30fps, pa ne smem da se vraćam na 60fps dok ne završim Horizon :D
Elem, GT League je baš dosadan u početku, trke od 2-3 kruga i AI koji služi samo za preticanje. Dobro je bar pa se brzo otključaju kasniji kupovi sa trkačkim autima i više krugova, ali šteta što nema potrošnje guma i goriva u tim trkama od desetak krugova. Enurance League je već super, uživam u ovim dugim trkama.
Misije i circuit experience su zanimljivi, ali sam batalio jer nemam sreće sa nagradama. Par puta me delio delić sekunde od F1 bolida, dobijem NSX, kad ono reli verzija, već TRI puta dobijam duplikat od toliko auta na spisku...
Dobar je izbor pravih staza, a ove izmišljene su odlične. Baš zgodna stvar su oni čunjevi što stoje tamo gde se treba kočiti, kod kratkih trka i različitih konfiguracija staza ni ne zapamtim gde treba kočiti.
Odgovara mi fizika, pogotovo kod trkačkih automobila koji imaju dosta downforce-a, baš ih je milina voziti po brzim stazama.
Zvuk auta je baš meh, sve mi nekako zvuči isto. Muzika je već solidna, mada voleo bih da imam opciju da ugasim neke pesme.
Livery editor je super stvar, ali pošto je vrhunac moje kreativnosti da izlepim Hyundai GT Vision sa logoima kpop grupa, uglavnom koristim ono što drugi naprave. Zadnje što sam vozio beše McLaren 650s sa West livery, vozaču stavio kombinezon Hakkinena i Robocop kacigu :)

Ja igram sa zenom Overcooked! 2... Znaci igra je show potpuni :ROFLMAO: Bas se ismejemo i zaista uzivamo. Sada na 5-1 worldu su toliko zahtevni taskovi da se sve cesce nerviram :D Nisam znao da je igra ovako kreativna da sada bukvalno razumem naziv zanra "family & kids" :D Mogu tek misliti kakav je urnebes u 4 igraca.

Ja igram sa zenom Overcooked! 2... Znaci igra je show potpuni :ROFLMAO: Bas se ismejemo i zaista uzivamo. Sada na 5-1 worldu su toliko zahtevni taskovi da se sve cesce nerviram :D Nisam znao da je igra ovako kreativna da sada bukvalno razumem naziv zanra "family & kids" :D Mogu tek misliti kakav je urnebes u 4 igraca.
Preshao u dvoje s drugaricom, dakle, igra je haos :D Veoma je zabavna, ali ume da nervira kada kolega kuvar zasere, isto kao shto sam uveren da nervira kada ja zaserem. Pogotovo kada nosim tanjir sa hranom, a onda samo padnem negde, pa ajde ponovo od nule.

Preshao u dvoje s drugaricom, dakle, igra je haos :D Veoma je zabavna, ali ume da nervira kada kolega kuvar zasere, isto kao shto sam uveren da nervira kada ja zaserem. Pogotovo kada nosim tanjir sa hranom, a onda samo padnem negde, pa ajde ponovo od nule.

Mene izludjuje kada ne mogu da ostavim tiganj, serpu itd na podu jer je zauzet sto...sa ledja ne vidi se nista. Stiskam A i nikako da se oslobodi predmeta. Evo nas na lvl 5-3 i ne mozemo da uzmemo trecu zvezdicu. Ne znam sta pogresno radimo

Mene izludjuje kada ne mogu da ostavim tiganj, serpu itd na podu jer je zauzet sto...sa ledja ne vidi se nista. Stiskam A i nikako da se oslobodi predmeta. Evo nas na lvl 5-3 i ne mozemo da uzmemo trecu zvezdicu. Ne znam sta pogresno radimo

Mi smo na svim originalnim nivoima uzeli 3 zvezdice, dakle, mozhete vi to! Taj nivo na kojem ste vi sada nije lak, ali uz malo organizacije i planiranja u napred je mogutje odraditi da dobijete 3 zvezdice.
Mi smo se dogovorili na tom nivou ko tje da vozi, a ko tje da radi, plus je vozach radio neke osnovne stvari. Stavite pirinach da se kuva, za to vreme stavite burito na tanjir, a onda sechete meso i ostalo shto je potrebno, to shto ste isekli nosite do tiganja, a za to vreme je pirinach vetj gotov, pa onda odete po pirinach i kupite ga sa buritom, a onda idete po ono shto se ispeklo.

Ne panichite mnogo, nije potrebno mnogo poena za 3 zvezdice.

Mi smo na svim originalnim nivoima uzeli 3 zvezdice, dakle, mozhete vi to! Taj nivo na kojem ste vi sada nije lak, ali uz malo organizacije i planiranja u napred je mogutje odraditi da dobijete 3 zvezdice.
Mi smo se dogovorili na tom nivou ko tje da vozi, a ko tje da radi, plus je vozach radio neke osnovne stvari. Stavite pirinach da se kuva, za to vreme stavite burito na tanjir, a onda sechete meso i ostalo shto je potrebno, to shto ste isekli nosite do tiganja, a za to vreme je pirinach vetj gotov, pa onda odete po pirinach i kupite ga sa buritom, a onda idete po ono shto se ispeklo.

Ne panichite mnogo, nije potrebno mnogo poena za 3 zvezdice.

Znaci nema sanse. Igramo od 18h taj jedan nivo (5-3) i maksimalno sto uzmemo je 420 poena, a treba 480 za 3 zvezdice. Sve smo probali i ne ide. Moracu da pogledam Youtube.

Igram Outer Wilds par sati, za sada mi je odlichna igra, iako, osim letenja, nema neshto preterano gejmpleja. Nije bash samo walking simulator, ali nije ni daleko.

Istrazhujem vodenu planetu. Obishao sam ono unishteno chudo u orbiti, shetao se ostrvima po planeti, chak sam i ushao u vodu gde su meduze, ali tu nisam siguran shta da radim. Pokushao sam da dodirnem meduze, ali sam umro :(

ah, outer wilds, igra zbog koje sam napravio temu u proslosti. jako malo ljudi ju je odigralo i diskutovalo o njenoj lepoti. odlicna od pocetka do kraja ma koliko bila konstantno frustrirajuca. samo cepaj, kraj ostaje urezan u pamcenju verovatno zauvek

ja samo da vam kazem, ako kojim slucajem ne znate sta vam se igra atm.....obrnite ponovo uncharted 4:)
znam da znate sta je u4, al eto morao sam da podelim sa nekim kolko sam (opet) popucao na ovu igru
god bless zlatna ribica pamcenje....najjaci gaming feature ikada<3

kinda simpa coop zezalica, operation tango...probajte ako je jeftin, posto ono pogledati je necete posle 1-2 igranja
takve igre zavise ponajvise od partnera tako da se potrudite da izabete sto veceg mentola ili neku decu lolo
samo 1 igrac treba da poseduje igru, radi sav moguci cross platform

Ja iz U4 pamtim samo cringe momente u poslednjem delu igre, ostalo sam pozaboravljao. :)

Realno bih mogao opet da opalim.

Mešavina ovoga što kaže Zdrav i Apex.

Preašo sam ga plus 4 puta sigurno jer je iz nekog razloga to igra koju su mi ljudi najviše tražili da prelazimo koji nemaju Soni...

I Lost Legacy je jako fin ali nije bolji stop it. Drugi je format igre prosto kraći.

Ja 3 volim naj

Inače Lost Legacy mi počinje u fazonu brate pa dokle će ovako i onda je sve bolji i bolji dok na kraju ne olomi ono 90s akciono finale sa sve mini referencom na Slomljenu Strelu a možda sam ja to ishalucinirao u svakom slučaju jedan vrhunski istesan paket.

U4 koliko god imao neke loše segmente (LIFT JEBENI) jebiga veća je i zajebanija igra nmg da izlećem tako više kao e bolje mi je ovo samo da budem funky

Last edited:
Meni je 4>2>3>1.

Lost Legacy čekam ili na $4.99 ili da dođe na PS Plus :)

E pa super ako je tako. Plus, Chloe je uvek bila moj Uncharted waifu :)

Back
Top Bottom