CARNEX
jetrena pašteta
- Reaction score
- 2,837
Grind Survivors je još jedan klon Vampire Survivorsa koji je dovoljno izmenjen da bude ipak nešto svoje. Pre svega imate samo jedno oružije i samo jednu specijalnu sposobnost koje birate pre ulaska na mapu. Dok ste na mapi samo dobijate nivoe koji modifikuju vaše karakteristike, oružije i specijalnu sposobnost. Takođe se pojavljuju zone u kojim dobijate neke od tih poboljšanja stojeći dovoljno vremea u određenom krugu. Osim toga između nivoa možete da budžite svoja oružija birate neke rune za jačanje ili slabljenje lika kao i da budžite određene svoje karakteristike.
Najveće mane igre bi bile to što ima samo 3 mape sa po 5 nivoa težine gde je svaka mapa u stvari isti nivo sa drugim teksturama u povećanom težinom. Isto tako svaka mapa i težina daje oružije svog nivoa tako da konstantno morate da bužite oružija jer ako preskočite više od jednog nivoa razlika postaje značajna. Na kraju pored postojanja pristojnog izbora oružija od kojih nisam isprobao samo automatsku pušku dupli mitraljezi i posebno Tesla Puška su mi drastično bolji od konkurencije.

Najveće mane igre bi bile to što ima samo 3 mape sa po 5 nivoa težine gde je svaka mapa u stvari isti nivo sa drugim teksturama u povećanom težinom. Isto tako svaka mapa i težina daje oružije svog nivoa tako da konstantno morate da bužite oružija jer ako preskočite više od jednog nivoa razlika postaje značajna. Na kraju pored postojanja pristojnog izbora oružija od kojih nisam isprobao samo automatsku pušku dupli mitraljezi i posebno Tesla Puška su mi drastično bolji od konkurencije.

. Jos Mindseye da pocnem i onda sve sam video.