darkado
Well-known member
- Reaction score
- 2,383
Da pocnemo od SH2. Nisam SH fan, i dalje tvrdim da je Shattered Memories najbolji SH. Ovo mi je lagano najslabija igra od sve tri iz posta. Veran remake sa frustracijama 20+ godina stare igre. Ni prica mi nije sjajna ali ok, ko voli nece zazaliti.Napisi koju o igrama kad stignes :3
SHf...ne znam ni kako da pocnem. Bio sam skroz protiv ali me je igra kupila ali bas kupila. Ne volim ni Dark Souls ali mi je ovde borba bila Chef's kiss. Mislim da je to sto manje vise svaki slepac moze da te rokne nesto sto mi odgovara, ali da je fer naravno. Na trenutke sam imao flashbackove na Ninja Gaiden sa og xboxa zbog toga. Jako dobra igra, prezivecete japanstinu, bas je dark japanstina. Pazlovi su taman, razmisljas naglas, mozda nesto i zapises, skroz kul. Odigrali smo i ng+ cak jer sam imao neku teoriju za drugi kraj (da ne spojlujem) i ispostavilo se da sam bio u pravu. Drugi kraj donosi i drugog last bossa, a posle sam video na yt da ima i treci. Dobro sranje.
RE4 je bas bio poslastica. Prakticno sve frustracije iz originala eliminisane a pucanje bombona. Mnogo manje horora nego sto pamtim ali mozda gresim sto se toga tice. Ne bih se bunio da je igra malo teza ili da ima vise pazlova. Cak mi je i malo smetalo kad se ne igra na mazohizam tezini sto u buricima uglavnom nadjes bas ono sto ti treba. Sa druge strane, i to je super dozirano pa je pistolj uvek glavni a tih 6 metaka sto imas za shotgun dezert. Nisam igrao ng+, mozda necu cak ni Adinu pricu ali sjajna igra, sve je bilo taman. Mozda sam pristrasan ali kao neko ko je voleo RE5 kad je izasao, jedva cekam i taj remake.