Troublemaker
Well-known member
Što se vožnji u split screen-u tiče, imaš i GRIP: Combat Racing, Team Sonic Racing ili Garfield Kart 

Na kojoj tezini igras? Ne secam se da je bila preterano teza od 2016. Ako si na najtezem, razumem te.Prešao sam ponovo doom 2016 i sada sam na pola od eternal a pa taman cu dark age za vikend.
Inače eternal je papreno teška igra.
Nisam prešao ona dva dlca pa sam zato krenuo sve redom da rokam![]()
Moj glas ide gamepassu.A za novi Doom ne znam dal da sunem pare na Steamu i igram ko covek, ili da igram onu oglodjanu verziju kakve inace znaju biti na gamepassu za celih 950din..
Hurt me planty ili kako god se zove normal u igri...Na kojoj tezini igras? Ne secam se da je bila preterano teza od 2016. Ako si na najtezem, razumem te.
Moj glas ide gamepassu.
Znam taj osecaj.Nije sama težina nego mi platforming baš smeta... Isforsirali su ono skakanje i majmuni sanje sa onim šipkama....
Apsolutno se slazem. Uzasno me iritiralo to.I u vezi municije i oružija mi se ne svidja sto te igra tera da konstantno swičuješ oružje i da koristiš testeru...
Da, zbog toga jeste definitivno, ali meni ne prija to.Tezi je Eternal, mora mozak neprestano da radi.