inače pozadinu na tv/pc si baš tako hteo?
Evo tek sad imam precizan odgovor da ti odgovorim na ovo pitanje.
Nisam zeleo da mi na TV-u bude takva pozadina i tako ogromne ikonice i text, ali to se desilo zbog skaliranja i mora tako, ne moze drugacije, to je default vrednost kad je iskljuceno custom skaliranje i onda radi sve normalno, a cim krenem tu da menjam vrednosti, sve se poremeti.
Tacnije, kad prebacim sliku sa monitora na tv, win ga tako odradi da na tv-u bude 300% skaliranje i onda radi normalno kad saltam sliku izmedju monitora i tv-a.
Onog momenta kad je krenem da podesavam custom skaliranje, recimo na tv-u mi je puno 300% i hocu da smanjim na 200% sto mi je taman, tad mi na tv-u bude kako treba, ali kad vratim sliku na monitor, tu se sve poremeti i tu sad bude zumirano... pa moram opet u vrednosti i da podesavam scale za monitor koji treba da bude, ali cim prebacim sliku nazad na tv, onda je opet sve poremeceno, jer win pamti samo zadnje podeseno skaliranje, ne zna da raspozna i zapamti posebnu vrednost za tv i posebnu vrednost za monitor i da je odmah primeni cim prebacim sliku, kao sto radi za sve druge stvari... to me bas cudi sto je tako, ali ima i upozorenje tu u display setings da ce se to desavati i da je najbolje da se ne menja default vrednost, to jest da je iskljuceno custom skaliranje.
Ako neko ima neko jednostavno resenje za taj problem, I am all ears...