tldr; dajte novi hardware da vam pokazemo kako se pravi igra u 22 fpsa.
Koji je razlog popularnosti ove from softver igre?Vidim da je ljudi jako hvale i uglavnom je blodborn ili dark souls2 nesto kao neprevazidjeno i nesto najbolje sto su napravili...Danas je 10. godisnjica od premijere Bloodborne-a. Instalirah PC emulator i dekriptovao PS4 save, bas epska steta sto cak i u ovoj osnovnoj formi nije odradjen PC port. Bas super izgleda u vecim rezolucijama i sa 60fps, i Remaster mod fino pegla malo bolju grafiku.
![]()
Ako nista drugo, verovatno cemo za par godina [mozda na PS6 premijeri] dobiti neki remaster.
Koji je razlog popularnosti ove from softver igre?Vidim da je ljudi jako hvale i uglavnom je blodborn ili dark souls2 nesto kao neprevazidjeno i nesto najbolje sto su napravili...
Mislim da te igre nemaju neku pricu koliko sam razumeo a jedino moze neka atmnosfera da bude u igri jer je gemplej kolio sam primetio manje vise slican kao u prethodnim igrama jedino mi se cini brzim u blodborne.
Nikada nisam igrao te igre, mehanika me odbila u demons souls(ps3 exkluziva beše) i od tada nisam igrao te igre... Nekako mi je bilo bzvz da izgubiš sve duše koje si stekao u toku igreNisi igrao ni jednu "DS" igru Grujo?
Gameplay je vrhunski i atmosfera je odlična, ali isto level i world design kidaju, dizajn neprijatelja i bosseva...sad ima (naravno lošijih) klonova,
ali dok "DS" igre nisu izašle, nije bilo ništa slično na tržištu.
Ne izgubiš ih, ali treba da osteneš u životu dok ih ne pokupišNikada nisam igrao te igre, mehanika me odbila u demons souls(ps3 exkluziva beše) i od tada nisam igrao te igre... Nekako mi je bilo bzvz da izgubiš sve duše koje si stekao u toku igre![]()
Ako si igrao Jedi Fallen Order / Survivor, one kopiraju skoro iste gameplay principe iz Souls igara.Nikada nisam igrao te igre, mehanika me odbila u demons souls(ps3 exkluziva beše) i od tada nisam igrao te igre... Nekako mi je bilo bzvz da izgubiš sve duše koje si stekao u toku igre![]()