PlayStation’s Black Friday Deals 2023
Deals for PlayStation fans this holiday season include hardware, games, PlayStation Plus and more.
blog.playstation.com

blog.playstation.com

blog.playstation.com

Vec je instaliran na konzoli po prvom botovanju konzole,probacu svakako cim zavrsim jos jednom kraj od kilzone shadow fall posto sejviovi radi,inace ga igram i opusteno ova igra sisa 50posto novih fps igara danas.Ako i dalje daju "Astro Bot" uz konzolu to obavezno odigraj. Ne samo što je dobra demonstracija šta sve konzola može, nego je i super igra.

Počni da nabavljaš PS5 igre (ekskluzive pre svega) pa ćeš videti da koriste haptics mogućnosti džojpeda. U krajnjem slučaju sve zavisi od developera da li hoće/neće da implementiraju takve mogućnosti u svojim naslovima.Povlacim sve sto sam rekao za adaptivne trigere i vibracije ali za sada samo u ovoj igri astro bot sam video da ima dubinske implementacije
Svidja mi se sto se u igri koristi i ziroskop tj moushn kontrole kao na ps3 svojevremeneo![]()
Returnal koristi isto odlično. Baš je do jaja osećaj napucavanja u igri.Šteta samo što je jedina igra koja to koristi do maksimuma.