Ako gotiviš Tenanta, a nisi pogledao, evo jedne odlične njegove uloge (a i generalno odlične serije):Pogledao sam prvu sezonu Good Omens. Svidela mi se serija, iako mi ne lezhi vishe najbolje taj Prechetov i Gejmanov humor. Tachnije, ta potreba da sam konstantno bombardovan nekakvim pokushajima humora. Da, ume biti smeshno, ali ponekad je "trajharderski".
Sve u svemu, kratka serija, ali kvalitetno zavrshena. Tennanta gotivim od dr Who, a super iznenadjenje su mi bili Steve Pemberton i Mark Gatiss (obozhavam ih u League of Gentlemen i Inside no9).
Nemam nameru da gledam drugu sezonu.

Pogledao sam Peacemaker seriju. Meni je odlichno legla. John Cena kida, ni malo nisam ochekivao da mozhe biti toliko dobar. Eagly mi je komedija kad god se gega, a ni jedan glumac tj. lik mi nije smetao. Bilo je par puta forica koje su me najezhile, ali okej, preshao sam preko toga, jer bilo je daleko vishe momenata koji su me nasmejali. Nasilje je super odradjeno u nekim scenama, a pricha mi je bila skroz okej.
No, Cena mi je najbolji u seriji. Ni na kraj pameti mi nije bilo da tje mi se ovoliko dopasti Cena kao glumac. Jedna stvar mi je ishla na zhivce: konstantna muzika. Zar mora u svakoj epizodi da bude toliko scena gde se osetjam kao da gledam spot za pesmu? Shto je najgore, ume bash da potraje. Ne mogu da se setim da li mi je neshto drugo smetalo.
Cena koji pleshe u introu serije je zlato, dodje mi da gledam neki od njegovih starijih mecheva sada.
Jedva cekam s2.Sad gledaj film
E da, to sam zaboravio da spomenem. Intro mi je kul, a ne traje dugo. Pun pogodak.Ovo je jedna od retkih serija gde sam za svaku epizodu ceo intro pogledaoJedva cekam s2.
To je prvi, to preskoči. Ovaj drugi je radio James Gunn.E da, to sam zaboravio da spomenem. Intro mi je kul, a ne traje dugo. Pun pogodak.
Ja sam do sada mislio da je Suicide Squad ono sa Harli Kvin i onim pajdo Dzhokerom.

) od Happy Valley serije, to mi je na spisku i cuo sam takodje dosta preporuka za nju.
Jedna od boljih te godine.