• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Counter-Strike 2 i Counter-Strike serijal

Ja CTF najvise volim da igram od modova, ali ne odradi ga svaki FPS kako treba...

Baci pogled.

Mislim ne znam što tvrdite nešto kada niste igrali sa takvim likovima niti videli. Movement je superiorniji u CoD-u na kontroleru nego na kbm.
Ja sam igrao COD Warzone u dova COViD-a. Iz mog iskustva kada bi se susrela da kazemo dva igraca istog skilla na dzojstiku i na misu i tastaturi ovaj drugi nema sta da trazi. E sad ja ne kazem da za dzojstik ne treba skill jer ne da treba nego... Samo eto ko savlada dzojstik u dobranoj prednosti je u odnosu na igraca koji koristi mis i tastaturu.

Wahade, sto toliko mrzis mishonju? kad si cak i DOOM Eternal igrao na dzojpedu i ko zna koliko se propatio, umesto lepo da uzmes misha ko covek?

Ne moze jedan palac na pechurci dzojpeda da bolje kontrolishe nishan, nego cela shaka na mishu, to je jednostavno tako i to se nikad neces promeniti... developeri mogu da ubace auto aim i te neke smicalice da malo smanje jaz, i mogu te razne stvari da se budze na dzojped, kao na tom Elitu, ali to je sve kompromis... a sta bi tek bilo kad bi i misha pokushali da unapredimo?

Sta je sledece, reci ces da je bolje igrati RTS na dzojpedu, a ne na mishu? poceo si da zvucis ko Nick...

Moze se dzojped savladati i za te stvari, ali to je jedno veliko mucenje i nije prirodno...

Wahade, sto toliko mrzis mishonju? kad si cak i DOOM Eternal igrao na dzojpedu i ko zna koliko se propatio, umesto lepo da uzmes misha ko covek?

Ne moze jedan palac na pechurci dzojpeda da bolje kontrolishe nishan, nego cela shaka na mishu, to je jednostavno tako i to se nikad neces promeniti... developeri mogu da ubace auto aim i te neke smicalice da malo smanje jaz, i mogu te razne stvari da se budze na dzojped, kao na tom Elitu, ali to je sve kompromis... a sta bi tek bilo kad bi i misha pokushali da unapredimo?

Sta je sledece, reci ces da je bolje igrati RTS na dzojpedu, a ne na mishu? poceo si da zvucis ko Nick...

Moze se dzojped savladati i za te stvari, ali to je jedno veliko mucenje i nije prirodno...

Evo ga ponovo, skače li čovek skače....

Svaka beba kada se rodi, prvo šta urade izvade miša iz usta i tastaturu iz dupeta, jer je to prirodno

Jashi pisijashi!
Šalu na stranu, meni je baš problem nišanjenje na dzojpedu, ali kapiram da su za to zaslužne godine igranja pucačina na miš tastatura kombinaciji.

Jashi pisijashi!
Vi ste bili krivi sto sam ja to bio napisao!

Wahada nije bilo nigde da me brani, kad sam tvrdio da se FIFA, PES i arkadne voznje, mnogo bolje upravljaju preko tastature, a ne preko dzojpeda...

Nema ovo veze sa peasent konzolasi i pisijashi... nego nece me niko ubediti posle 20god i kusur gejmanja na svemu i svacemu da je FPS lakse igrati na dzojpedu, moze biti Elite Elite da je izasao iz dupeta od Gejtsa direktno , pa nece biti lakse.
BF2042 sam igrao na PS5, patio se tamo sa onim forsiranim auto aim opcijama, mada i tad sam bio vrlo dobar tamo, sad se samo presaltao sa svom stat.na PC i neuporedivo mi je lakse i brze igram
A to sto se vremena menjaju i sto je popularno da se sve MP igre tipa Apex,Warzone i ostale gluposti igraju na gamepadu, ok, samo nek oni igraju tako ;)

Ja mislim da se ovo može rešiti samo duelom. Ako ima neko hrabrosti da izazove Wahada na kontroleru, organizujemo neke nagrade, malo tenzije, banujemo rokija…
maxresdefault.jpg

Da tastatura i miš nisu najbolja kombinacija za kompetitivni FPS gejming ne bi se proizvođači istih utrkivali ko će da napravi miš sa većim DPI-om, bržim polling rate-om i bržim odzivom svičeva, kao i bržu aktuaciju svičeva na tastaturama.

@Omega Keeb&mice gang 💪, samo ko će osim @Wahad -a da brani čast gamepad tabora? 😆 Taman da sebi opravdam kupovinu ove SteelSeries Apex Pro tastature sa rapid trigger-ima svičevima i podesivim nivoom aktuacije istih u rasponu od 0.1 do 4.0mm i DeathAdder V2 Pro miša. :sneaky:

Last edited:
Ne bi taj duel kazao mnogo, jer mora da se sastanu dva igraca istog ili slicnog skill-a...
Najbolje pogledati neki popularan FPS, koju podrzava crossplay izmedju platformi, ali da za dzojpede nije ukljucen auto-aim (ako postoji takav fps) i videti onda na njemu 10 najboljih igraca na listi, koliko njih koristi misa, a kolko dzojped...

Da tastatura i miš nisu najbolja kombinacija za kompetitivni FPS gejming ne bi se proizvođači istih utrkivali ko će da napravi miš sa većim DPI-om, bržim polling rate-om i bržim odzivom svičeva, kao i bržu aktuaciju svičeva na tastaturama.

@Omega Keeb&mice gang 💪, samo ko će osim @Wahad -a da brani čast gamepad tabora? 😆 Taman da sebi opravdam kupovinu ove SteelSeries Apex Pro tastature sa rapid trigger-ima svičevima i podesivim nivoom aktuacije istih u rasponu od 0.1 do 4.0mm i DeathAdder V2 Pro miša. :sneaky:
Koliko koštaju Miš i Tastatura a koliko Controller 😉
Pricamo o biznisu nemoj da se zajebavamo

Back
Top Bottom