Ovo i auto aim i samo frag-uješ.![]()
Hmm daaa sigurnoElite kontroler, četiri palice, i onda vidiš pokrete koje nikada nećeš na PC-u na kbm
Hmm daaa sigurno
Ja sam igrao COD Warzone u dova COViD-a. Iz mog iskustva kada bi se susrela da kazemo dva igraca istog skilla na dzojstiku i na misu i tastaturi ovaj drugi nema sta da trazi. E sad ja ne kazem da za dzojstik ne treba skill jer ne da treba nego... Samo eto ko savlada dzojstik u dobranoj prednosti je u odnosu na igraca koji koristi mis i tastaturu.Baci pogled.
Mislim ne znam što tvrdite nešto kada niste igrali sa takvim likovima niti videli. Movement je superiorniji u CoD-u na kontroleru nego na kbm.
Wahade, sto toliko mrzis mishonju? kad si cak i DOOM Eternal igrao na dzojpedu i ko zna koliko se propatio, umesto lepo da uzmes misha ko covek?
Ne moze jedan palac na pechurci dzojpeda da bolje kontrolishe nishan, nego cela shaka na mishu, to je jednostavno tako i to se nikad neces promeniti... developeri mogu da ubace auto aim i te neke smicalice da malo smanje jaz, i mogu te razne stvari da se budze na dzojped, kao na tom Elitu, ali to je sve kompromis... a sta bi tek bilo kad bi i misha pokushali da unapredimo?
Sta je sledece, reci ces da je bolje igrati RTS na dzojpedu, a ne na mishu? poceo si da zvucis ko Nick...
Moze se dzojped savladati i za te stvari, ali to je jedno veliko mucenje i nije prirodno...
Vi ste bili krivi sto sam ja to bio napisao!Jashi pisijashi!

Prvo bez onda sa. Verujem da bi ih dobio u svim kombinacijama.Je l' dozvoljen auto aim u duelu?
Ja mislim da se ovo može rešiti samo duelom. Ako ima neko hrabrosti da izazove Wahada na kontroleru, organizujemo neke nagrade, malo tenzije, banujemo rokija…
, samo ko će osim @Wahad -a da brani čast gamepad tabora?
Taman da sebi opravdam kupovinu ove SteelSeries Apex Pro tastature sa rapid trigger-ima svičevima i podesivim nivoom aktuacije istih u rasponu od 0.1 do 4.0mm i DeathAdder V2 Pro miša. 
Koliko koštaju Miš i Tastatura a koliko ControllerDa tastatura i miš nisu najbolja kombinacija za kompetitivni FPS gejming ne bi se proizvođači istih utrkivali ko će da napravi miš sa većim DPI-om, bržim polling rate-om i bržim odzivom svičeva, kao i bržu aktuaciju svičeva na tastaturama.
@Omega Keeb&mice gang, samo ko će osim @Wahad -a da brani čast gamepad tabora?
Taman da sebi opravdam kupovinu ove SteelSeries Apex Pro tastature sa rapid trigger-ima svičevima i podesivim nivoom aktuacije istih u rasponu od 0.1 do 4.0mm i DeathAdder V2 Pro miša.
![]()