• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Demon's Souls Remake

Nikako da krenem sa 2nd playthrough-om. Fali mi 6 prstenja i poneki boss trophy [tower knight, penetrator].

Nikako da krenem sa 2nd playthrough-om. Fali mi 6 prstenja i poneki boss trophy [tower knight, penetrator].

Kul, meni se igra opet sad kako igram elden, kontam da opicim jos jednom neki hevi build, igrao bih sa dragon smasherom :D

Jel ima sanse da ovo izadje za PC, ili cu morati preko PS3 emulatora da odigram original?
Nekako mi ima logike da izbace kasnije i za PC, posle uspeha sa Elden Ringom i generalno Souls igrama na PC-u.

Izacice sigurno u nekom trenutku bio je na onom Nvidia spisku/leaku.
I to dosta pre Elden Ring izlaska. Sony izgleda ne zuri sa portovima, daju igru nekom offsourcing timu koji onda ako treba i par godina rade lagano kao sa GoW.

I to dosta pre Elden Ring izlaska. Sony izgleda ne zuri sa portovima, daju igru nekom offsourcing timu koji onda ako treba i par godina rade lagano kao sa GoW.
Nema veze meni licno ne smeta nek izadje kad izadje samo je bitno da ne ostane zarobljen kao BB na PS4.

Probao vecinu FROM igara, batalio posle 30 min svaku, reko nije za mene. Nesto se nakanio da krenem DS i konacno kliknulo, kontam sada taj dopamin da kada umres zelis odma se vratis nazad i ponovo pokusas. Kao neko ko pre nije mogao da ubije vise od 10 protivnika na pocetnoj mapi, za sada sam sabio 7 bossova u DS. ALI opet mislim da ovo nije za mene:

Necu da lazem, dosta saveta za gameplay sam pokupo sa neta. Da sam se ja pitao, napravio bih neki barbarian-tyle build i verovatno bi mrzeo svoj zivot i pitao se zasto mrem svakih 5 sekundi. Uzeo Royalty klasu, cepam magic sto stvarno pomaze za daljinsku borbu, pogotovu za bossove. Neverovatno kolko njih mogu da se cheese-uju iz daljine samo da znas gde treba da stojis. Flamelurker boss mi bio prvi boss da nisam ni pogleda neki tutorial nego samo uleteo i iz drugog puta sam ga ubio, opet zahvaljujuci magiji iz daljine.

Svidja mi se svet, sva ta gotika i misterije ali brate svaka vama cast koji ste sami izvalili sta i kako treba raditi. Kamoli oni koji su ovo obrnuli na PS3 kad niko nije ni znao sta je souls formula jos. Da nije interneta, nebi nikad znao za cling ring, da treba se ubijem svkai put i igrm u sousl formu, kako napraviti Insanity catalyst itd.......gde uopste da idem 2-1 ili 5-1 sledece, a mozda bolje 2-2 prvo :ROFLMAO:. Igra ti bukvalno nista ne kaze. Al uzivam u DSu, ko zna mozda i probam posle neku drugu FROM igru sada kad vec imam neku ideju i naviku na kontrole. Samo znam da je Sekiro SMRT>

FUN FACT:
Back in the day, kupio sam polovnjaka DS za PS3 sa limunda. Tolko sam zelen bio, dosao do onog zmaja kad przhi ceo most i istog dana sam okacio na limundu za prodaju XD.

Ja nekako verujem da je to najbolja igra u serijalu bas zbog svih tih stvari, nisam igrao ostale sem Eldena, ali DeS mi je najbolja igra koju sam odigrao u poslednjih mnogo godina.
Ceo taj momenat ziv, mrtav, crno, belo, raznovrsnost sveta, zvukovi u svakoj zoni (latria pogotovo), jos ako igras na oledu taj mrak.... savrsenstvo od igre.

Neverovatno zarazna. Sedim na poslu i razmishljam hmm dal da gledam neku laganu seriju il samo jos jednog bossa ubijem danas, iznerviram se i zaginem 30 puta. I opet izaberem da igram DS XD

Uf zavrsio igru danas. Sta dalje preporucijete, ER? Koja je dobra noob friendly klasa, astrologer ili vagabond?

Uf zavrsio igru danas. Sta dalje preporucijete, ER? Koja je dobra noob friendly klasa, astrologer ili vagabond?
Vagabond, Samurai i Astrologer. I dalje je magija dobra, ali nije toliko broken jer ne možeš baš tako lako cheesovati bossove kao u DS.

Back
Top Bottom