• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Koliko budze ova izdanja za switch. Bas su dobri.

Ima i PS4 verzija

Ova Limited Edition izdanja deluju kao dobra investicija, kupe se po launch ceni i onda bar 5 godina kasnije se prodaju po bar duploj ceni.

Da podsetim za one koji su zaboravili, još danas mogu da se uzmu na eshopu Super Mario 3D All-Stars (60 eura) i Fire Emblem Shadow Dragon & the Blade of Light (6 eura)

uzeo sam ja Shantae pre skoro godinu dana, jos nije stigla
Gde je zapelo, negde u posti ili je jos nisu ni poslali?
Ako je u posti dosadjuj, ja sam se sa messengerom namucio izgubili ga negde jebeni germani.

Ja i dalje mislim da će kasnije ponuditi te igre kroz eShop samo po većoj ceni pojedinačno nego što je koštala ova kolekcija.

Vreme je za Zelda godišnjicu :)

Ja i dalje mislim da će kasnije ponuditi te igre kroz eShop samo po većoj ceni pojedinačno nego što je koštala ova kolekcija.

Vreme je za Zelda godišnjicu :)

Pa da. Collection je bio time-limited, na jesen ima garant da stave sve igre ponaosob po jos vecoj ceni.

a kakva je to bila komemoracija ili je to samo ovaj twitter post? :ROFLMAO:

opelu je samo prisustvovao Mijamoto i dragomix.
Jbg korona.
A twitter, iskusni su nintendo govnari, znaju da twitter nema dislike kao YT sto ima jos malo.

Ne vidim da sam nešto loše napisao i da se neko oseća ugroženim ili uvređenim zbog mog posta.

Uf, žrtvo moja. Šta da ti kažem, koju poruku da pošaljem? Kupuju ljudi igre jer ih vole, a ne za lager. Mogu da proširim malo priču, povežem tvoj MO (nije prvi put da imaš takve savete) i Nintendov biznis plan, ali je gubljenje vremena jer nisi klinac, a i svima je jasno.

Uf, žrtvo moja. Šta da ti kažem, koju poruku da pošaljem? Kupuju ljudi igre jer ih vole, a ne za lager. Mogu da proširim malo priču, povežem tvoj MO (nije prvi put da imaš takve savete) i Nintendov biznis plan, ali je gubljenje vremena jer nisi klinac, a i svima je jasno.
Ni ja ne vidim ništa loše u vetrovom postu. Živimo u slobodnom tržištu. Možeš biti entuzijasta i prodavati deo kolekcije u isto vreme.

Back
Top Bottom